کد خبر: ۴۳۷۹۶
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
اینجا امام‌زاده ابراهیم شفت؛

بازار‌ها باز و زندگی جریان دارد

کاسبان شهرک توریستی امام‌زاده ابراهیم (ع) شفت می‌گویند ۸۰ درصد این شهرک از شعله‌های آتش مصون مانده و کاملاً سالم و زنده است و لذا چشم به راه مسافران و مهمانانشان از سراسر استان و کشور هستند.
بازار‌ها باز و زندگی جریان دارد

مخاطب۲۴- قصه پرغصه تکرار آتش‌سوزی مهیب شهرک توریستی و زیبای امامزاده ابراهیم (ع) شفت در یک ماهه گذشته برای گردشگران، دوستداران طبیعت و گیلانانی که در گوشه گوشه این منطقه خاطره ساخته‌اند به اندازه کافی دردآور بود، اما صحنه ناراحت‌کننده و دردآور دیگری که این قصه در خود گنجانده است در واقع بازار کساد و خالی از مسافر این شهرک است که برای کاسبان و مردم منطقه قابل تحمل نیست.

بازار محبوب و پر رونق شهرک چوبی امامزاده ابراهیم در دل طبیعت دل‌انگیز و پوشش جنگلی منطقه که سال‌ها پذیرای گردشگران از نقاط مختلف ایران بوده است امروز در غربت عجیبی به سر می‌برد.

مردم منطقه می‌گویند در ایام تعطیلات و فصول بهار و تابستان، در این بازار جای سوزن انداختن نبود و به دلیل حجم بالای مسافران و گردشگران حتی جای پارک ماشین هم به سختی در گذرگاه‌ها پیدا می‌شد، اما امروز حال و هوای دیگری دارد.

مردم روستا محصولات طبیعی از جمله عسل، پنیر محلی، انواع ترشی خانگی و ... را در بازار عرضه می‌کنند و در بخشِ دیگر بازار نیز انواع پوشاک و محصولات از مهر، تسبیح و جانماز گرفته تا زیورآلات، اسباب‌بازی‌ها، صنایع‌دستی و سوغاتی‌های گیلان دیده می‌شود.
اما آتش‌سوزی اخیر که به جان بخش کوچکی از این شهرکِ زیبا افتاد، باعث شده که کاسبان و اهالی محل، معبر‌ها و کوچه‌های بخش اعظمی از بازاری که سالم مانده را هم خالی از مسافر ببینند و عده‌ای از مسافران و گردشگران نیز به گمان اینکه بخش زیادی از این شهرک دچار آتش‌سوزی شده و جذابیت خودش را از دست داده و یا با تصور اینکه مسیر‌های دسترسی به شهرک مسدود است، به این منطقه سفر نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید

این در حالی است که تمام مسیر‌های دسترسی و منتهی به این شهرک باز است و در آتش‌سوزی اخیر نیز تنها ۱۵ الی ۲۰ درصد شهرک اعم از واحدهای تجاری و مسکونی در یک قسمت دچار حریق شدند البته همین اتفاق و حجم از حریق هم تلخ و درآور است و کاش اتفاق نمی‌افتاد، اما ۸۰ درصد شهرک کاملاً سالم و زنده است و کاسبان و مردم منطقه نیز با همان صمیمیت و منش همیشگی چشم به راه مسافران و مهمانان‌شان از سراسر استان و کشور هستند.

یکی از کاسبان شهرک در حالی که از وضعیت بازار گله می‌کرد، گفت: ۷۰ درصد بازار پابرجاست، اما برخی شایعات در فضای مجازی باعث ایجاد مشکل و گرفتاری برای کاسبان و اهالی محل شده و رونق بازار را تحت الشعاع قرار داده است؛ افراد زیادی در این بازار متضرر شده‌اند.

وی با بیان اینکه بازار شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت محل کسب درآمد مردم منطقه و حتی مردمِ شهر‌های اطراف بوده است افزود: مهمانسرا‌های زیادی در این شهرک آماده پذیرایی و اقامت مسافران هستند و لذا می‌طلبد که اطلاع‌رسانی درستی درباره وضعیت این شهرک از سوی مسئولین و رسانه‌ها انجام شود تا دوباره شاهد رونق بازار و ورود مسافرین و گردشگران باشیم.

یکی از بانوان منطقه نیز با اشاره به اینکه این شهرک چندین بار طعمه حریق شده است افزود: در بخش دیگر بازار، عملیات آواربرداری در حال انجام است، اما بخش اصلی بازار فعال است و کاسبان مغازه خود را پر از اجناس کرده‌اند، اما خبری از شلوغی بازار و مسافر نیست.

یکی دیگر از کاسبان و اهالی محل که خود جزو آسیب‌دیدگان آتش‌سوزی اخیر بود گفت: امام‌زاده ابراهیم (ع) به ابوالفضل گیلان معروف است و مردم از سراسر استان و کشور اعتقاد و ارادت خاصی به این امامزاده عظیم‌الشأن دارند و همه‌ساله از ۱۵ خرداد تا پایان شهریور شاهد سیل ورود مسافر به این شهرک بودیم و مسئولین نیز با توجه به حجم زیاد مسافران، برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام می‌دادند، اما حادثه اخیر قسمت دیگرِ بازار را هم تحت الشعاع قرار داد و مردمی که اجناس آورده‌اند و در این منطقه سرمایه‌گذاری کرده‌اند به دلیل نبود مسافر متضرر شده‌اند و اکنون با مشکل بیکاری این افراد هم مواجه هستیم؛ از مسئولین انتظار داریم در کنار رفع مشکلات بخش سوخته، برای بخش سالم بازار نیز تمهیدات لازم را بیندیشند.

کاسب دیگری ضمن دعوت از مسافران و گردشگران و دوستداران طبیعت برای سفر به شهرک امام‌زاده ابراهیم (ع) گفت: مسافران نور چشم ما هستند و بدانند این بازار تمام‌شدنی نیست و ما همچنان منتظر قدوم آنان هستیم.

برچسب ها: گیلان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
ابهام در سیاست‌های مهاجرتی ابهام در سیاست‌های مهاجرتی
اقدام ایران در زمینه اخراج اتباع دارای تبعات اخلاقی، سیاسی و اقتصادی قابل توجهی است. بسیاری از شهروندان افغانستانی که در ماه‌های گذشته مجبور به ترک خاک ایران شدند، متولد ایران بودند و در ایران تشکیل خانواده داده بودند.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر