کد خبر: ۴۳۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۵

چرا مهدی قایدی ممنوع الخروج است؟

ستاره ریزنقش تیم ملی ایران همراه با دیگر بازیکنان به تهران برنمی‌گردد و به امارات خواهد رفت.
چرا مهدی قایدی ممنوع الخروج است؟

مخاطب ۲۴- مهدی قایدی که روز گذشته حضور کامل و تاثیرگذار در پنجمین مسابقه تیم ملی ایران در مسیر جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل هنگ کنگ داشت و توانست یک پنالتی بگیرد و یک پاس گل بدهد، در بازی بعدی برابر ازبکستان غایب خواهد بود.

وینگر چپ تیم ملی ایران که در فروردین‌ماه هم یک حضور تعویضی و یک بازی ثابت در دو مسابقه رفت و برگشت مقابل ترکمنستان داشت و یک پاس گل داد و تک گل برتری را دومین بازی به ثمر رساند، دیروز هم عملکرد درخشانی در جدال با هنگ کنگ ارائه کرد، ولی در دیدار آینده مقابل ازبکستان دور از لیست نفرات تیم ملی است.

بیشتر بخوانید

مهدی قایدی که در شروع اردوی جدید تیم ملی فوتبال در تهران حضور پیدا نکرد و شخصا از امارات به جمع شاگردان امیر قلعه‌نویی در هنگ کنگ اضافه شد، حالا در مسیر بازگشت به ایران هم در جمع ملی پوشان نیست و احتمالا به امارات برمی‌گردد.

فدراسیون فوتبال خبر داد که قایدی به دلیل مشکلات شخصی، در پرواز تیم ملی ایران برای بازگشت به تهران حضور ندارد و بدین ترتیب در مسابقه آینده مقابل ازبکستان نیز شرکت نمی‌کند.

قایدی به دلیل مشکلات شخصی ممنوع الخروج بوده و به همین دلیل به تهران برنمی‌گردد تا مشکلی برای سفر بعدی خود نداشته باشد.

برچسب ها: مهدی قایدی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر