کد خبر: ۴۳۷۶۶
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۶

چرا شبکه اینترنشنال دست به دامان حقوق بشر شده است؟

دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه شبکه اینترنشنال تروریستی است، تأکید کرد: با تروریست‌ها مماشات نمی‌کنیم. شبکه اینترنشنال یک سازمان تروریستی اعلام شده است.
چرا شبکه اینترنشنال دست به دامان حقوق بشر شده است؟

مخاطب ۲۴- کاظم غریب‌آبادی؛ معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان با انتشار پیامی در فضای مجازی با اشاره به توسل شبکه ضدایرانی "اینترنشنال" به سازوکار‌های حقوق بشری برای کاهش فشار‌ها بر آن، نوشت: "شبکه ضدایرانی و ملیجک رژیم صهیونیستی اینترنشنال که سازمان تروریستی اعلام شده و عوامل و مرتکبین آن تحت تعقیب هستند، پس از اعمال فشار‌های مختلف و کاهش توجه به آن، به سازوکار‌های حقوق بشری التماس کرده تا شاید فشار‌های ایران کاهش یابد، غافل از اینکه ما با تروریست‌ها مماشات نخواهیم کرد! "
وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی در ۱۷ آبان ۱۴۰۱ شبکه ضدایرانی اینترنشنال را یک سازمان «تروریستی» اعلام کرد.

بیشتر بخوانید

حجت‌الاسلام اسماعیل خطیب این خبر را با این توضیحات تکمیلی ارائه داده بود: "ایران اینترنشنال به‌عنوان سازمان تروریستی شناخته شده و عوامل آن تحت تعقیب وزارت اطلاعات قرار خواهند گرفت و من‌بعد، هر نوع ارتباط با این سازمان تروریستی به‌عنوان ورود به حوزه تروریستی و تهدید امنیت ملی تلقی خواهد شد. "

این تصمیم وزارت اطلاعات در حالی اخذ شد که این شبکه ضدایرانی در جریان آشوب‌های موسوم به "زن، زندگی، آزادی" آشکارا به حمایت از اغتشاشگران و نیز آموزش آشوب و هرج و مرج می‌پرداخت و مردم را به حضور در خیابان‌ها و به آتش کشیدن اموال دولتی تشویق می‌کرد.

این شبکه همچنین در موارد متعدد آنتن خود را به سرکردگان گروه‌های تروریستی همچون الاحوازیه و انجمن پادشاهی که رهبران آن‌ها در کشورمان محاکمه شدند اختصاص داد تا بتوانند از اقدامات تروریستی خود در ایران مانند به گلوله بستن مردم در مراسم رژه نیرو‌های مسلح در روز ارتش در اهواز و نیز انفجار حسینیه شیراز دفاع کنند.

با توجه به تحدید ایجاد شده برای این شبکه فارسی‌زبان وابسته به سرویس‌های امنیتی کشور‌های بیگانه، حالا مسئولان آن دست به دامان سازوکار‌های حقوق بشری شده‌اند تا از تعقیب و محاکمه و مجازات رهایی پیدا کنند. امری که به گفته دبیر ستاد حقوق بشر، نتیجه‌بخش نخواهد بود.

برچسب ها: اینترنشنال
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»