مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
چرا شبکه اینترنشنال دست به دامان حقوق بشر شده است؟
دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه شبکه اینترنشنال تروریستی است، تأکید کرد: با تروریستها مماشات نمیکنیم. شبکه اینترنشنال یک سازمان تروریستی اعلام شده است.
مخاطب ۲۴- کاظم غریبآبادی؛ معاون امور بینالملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان با انتشار پیامی در فضای مجازی با اشاره به توسل شبکه ضدایرانی "اینترنشنال" به سازوکارهای حقوق بشری برای کاهش فشارها بر آن، نوشت: "شبکه ضدایرانی و ملیجک رژیم صهیونیستی اینترنشنال که سازمان تروریستی اعلام شده و عوامل و مرتکبین آن تحت تعقیب هستند، پس از اعمال فشارهای مختلف و کاهش توجه به آن، به سازوکارهای حقوق بشری التماس کرده تا شاید فشارهای ایران کاهش یابد، غافل از اینکه ما با تروریستها مماشات نخواهیم کرد! " وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی در ۱۷ آبان ۱۴۰۱ شبکه ضدایرانی اینترنشنال را یک سازمان «تروریستی» اعلام کرد.
حجتالاسلام اسماعیل خطیب این خبر را با این توضیحات تکمیلی ارائه داده بود: "ایران اینترنشنال بهعنوان سازمان تروریستی شناخته شده و عوامل آن تحت تعقیب وزارت اطلاعات قرار خواهند گرفت و منبعد، هر نوع ارتباط با این سازمان تروریستی بهعنوان ورود به حوزه تروریستی و تهدید امنیت ملی تلقی خواهد شد. "
این تصمیم وزارت اطلاعات در حالی اخذ شد که این شبکه ضدایرانی در جریان آشوبهای موسوم به "زن، زندگی، آزادی" آشکارا به حمایت از اغتشاشگران و نیز آموزش آشوب و هرج و مرج میپرداخت و مردم را به حضور در خیابانها و به آتش کشیدن اموال دولتی تشویق میکرد.
این شبکه همچنین در موارد متعدد آنتن خود را به سرکردگان گروههای تروریستی همچون الاحوازیه و انجمن پادشاهی که رهبران آنها در کشورمان محاکمه شدند اختصاص داد تا بتوانند از اقدامات تروریستی خود در ایران مانند به گلوله بستن مردم در مراسم رژه نیروهای مسلح در روز ارتش در اهواز و نیز انفجار حسینیه شیراز دفاع کنند.
با توجه به تحدید ایجاد شده برای این شبکه فارسیزبان وابسته به سرویسهای امنیتی کشورهای بیگانه، حالا مسئولان آن دست به دامان سازوکارهای حقوق بشری شدهاند تا از تعقیب و محاکمه و مجازات رهایی پیدا کنند. امری که به گفته دبیر ستاد حقوق بشر، نتیجهبخش نخواهد بود.
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
سالهاست که واژههایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاههای مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار میگیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلیها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذیها تاکید داشتند، برخی چهرههایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنالهای نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده میکند و هرگونه اختلال در این روال میتواند در ریتمهای شبانهروزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بیشماری را تنظیم میکنند، اختلال ایجاد کند.
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبتهای زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده میشود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی میشوند
فرزندان سردار حاجیزاده، فرمانده هوا و فضای سپاه، به رعایت تمام اصول حفاظتی توسط پدرش اشاره کرد اظهارات خانواده سردار حاجی زاده به نوعی رد ادعای ردیابی فرمانده هوا و فضای سپاه از طریق اپلیکیشنهای هوشمند تلفن همراه را نشان میدهد.
ارگان رسانهای وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: خروج از معاهده منع گسترش تسلیحات هستهای (NPT) تنها یکی از گزینههایی است که ایران در صورت فعالسازی مکانیسم ماشه در نظر گرفته است، اما پاسخهای ایران به این تهدیدات تنوع زیادی دارد و متناسب با اقدامات طرف مقابل تنظیم خواهد شد.