کد خبر: ۴۳۷۵۹
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸

تنها موجودی که به هیچ چیز رحم نمی‌کند!

کوسه ببری نماد استرالیایی‌ها را درست در مقابل یک زیست شناس استفراغ کرد.
تنها موجودی که به هیچ چیز رحم نمی‌کند!

مخاطب ۲۴- دقیقا مشخص نیست که کوسه‌های ببری از چه چیزی تغذیه می‌کنند؛ آن‌ها از پرندگان دریایی، سایر کوسه‌ها، انسان‌ها، لاستیک‌ها، پلاک‌ها و حتی یک تلویزیون‌های کوچک یک گاز می‌گیرند.

بیشتر بخوانید

این حادثه در سواحل جزیره اورفئوس در شمال کوئینزلند اتفاق افتاد. نیکلاس لوبیتز، زیست شناس دریایی از دانشگاه جیمز کوک استرالیا، لحظه حیرت انگیز کوسه ۳ متری را که صبحانه خاردار خود را بیرون می‌ریزد، ثبت کرد.Tachyglossus aculeatus پستانداری بومی استرالیا و گینه نو است. این حیوان دارای خار‌های بلند و کلفت است که در میان این خار‌ها مو‌های کوتاهی نیز می‌روید. این حیوان دارای یک سر کوچک و یک پوزه دراز است.

لوبیتز گمان می‌کند که این استفراغ نتیجه ترکیبی از استرس و سوء هاضمه بوده است.

مشخص است که کوسه‌های ببری هر چیزی را خواهند خورد. آن‌ها یک لاشخور نیز هستند. لوبیتز می‌گوید: «من فیلم‌هایی را دیده‌ام که آن‌ها بدون دلیل سنگ می‌خورند.»

در حالی که اکیدنا (نام کوسه) مطمئناً جایزه اول را برای خاردارترین طعمه می‌گیرد، این تیم در یک موقعیت جداگانه در طول مدتی که در دریا بودند، یک کوسه عجیب و غریب را مشاهده کردند. این بار یک کوسه ببری نیمی از فیل دریایی را استفراغ کرد.

به نظر می‌رسید که هر دو کوسه پس از بازگشت دوباره بهبود یافته‌اند و قبل از فرستاده شدن به دریا، به ردیاب‌های صوتی مجهز شدند.

برچسب ها: کوسه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر