کد خبر: ۴۳۷۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۶

هشدار حدادعادل به اصولگرایان: اتفاقاتی نظیر انتخابات سال ۹۲ نباید تکرار شود

رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب گفت: راهبرد انتخاباتی شورای ائتلاف تابع چیدمان نامزد‌ها است و باید همه تلاش کنیم که از تکثر کم کنیم و به دست خودمان زمینه شکست را فراهم نکنیم.
هشدار حدادعادل به اصولگرایان: اتفاقاتی نظیر انتخابات سال ۹۲ نباید تکرار شود

مخاطب ۲۴- نشست وبیناری غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی با حضور رؤسا، دبیران و اعضای شورا‌های مرکزی شورای ائتلاف در استان‌ها برگزار شد.

بنا به روایت مهر، در ابتدای این نشست رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب ضمن تسلیت سالگرد ارتحال امام (ره) به بیانات رهبر معظم انقلاب در مراسم ۱۴ خرداد اشاره کرد.

حداعادل همچنین به تشریح و تفسیر پیام‌های رهبر معظم انقلاب به مناسبت افتتاحیه مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی نیز اشاره و بر لزوم مداقه نیرو‌های وابسته به جبهه انقلاب در عبارات به کار رفته در این پیام‌ها به عنوان منظومه مردم‌سالاری دینی مدنظر رهبر معظم انقلاب تاکید کرد.

بیشتر بخوانید

رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب در بخش دیگری از این نشست مجازی، به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس با رأی بالا به عنوان دستاورد جبهه انقلاب اشاره کرد و گفت: در این انتخابات علیرغم همه فضاسازی‌ها و جوسازی‌ها و تهمت‌هایی که در فضای مجازی زده بودند، تعداد آرا و ترکیب هیئت‌رییسه پیام دلگرم‌کننده و مثبتی داشت. شما دیدید که چه فحاشی‌ها و چه بدزبانی‌های در فضای‌مجازی خطاب به شورای ائتلاف شد، اما نمایندگان ملت نشان دادند که شورای ائتلاف در مسیر انقلاب است ان‌شاءالله و امیدوارم با همان اصولی که داریم که همان معنویت و عقلانیت و عدالت است، بدون توجه به این تهمت‌ها و بدگویی‌ها و بدزبانی‌ها و هتاکی‌ها بتوانیم در یک محیطی آرام و منطقی و اخلاقی چه در مجلس چه در انتخابات ریاست‌جمهوری به وظیفه خودمان عمل کنیم.

حدادعادل سپس درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم گفت: بنده تصور می‌کنم یکی از آثار مثبت این حضور باشکوه و حماسی مردم در وداع و بدرقه شهید رئیسی باید در انتخابات ریاست‌جمهوری نشان داده شود و انتخابات ریاست‌جمهوری می‌تواند یک آزمونی باشد برای اینکه مردم کسی را انتخاب بکنند که واجد خصوصیات مثبتی نظیر خصوصیات شهید رئیسی باشد.

رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب در این زمینه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام (ره) گفت: معیار واقعی برای انتخاب کاندیدا‌های ریاست جمهوری همان مواردی است که رهبری معظم اشاره کردند که عبارتند از فعال، پرتلاش، پرکار، آشنا با مبانی انقلاب اسلامی و در خدمت مردم و ما نیز در شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب این موارد را به عنوان شاخص‌های اصلی و اساسی برای حمایت از کاندیدا‌ها در نظر می‌گیریم.
حدادعادل در این نشست با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری امسال، افرادی از جناح‌های سیاسی مختلف ثبت‌نام کردند، گفت: حالا ممکن است که ما خودمان به بعضی‌ها نخواهیم رأی بدهیم و طبیعی است هر کسی یک سلیقه سیاسی دارد و به بعضی رأی می‌دهد و به بعضی رأی نمی‌دهد، ولی اگر ما کلیت این ثبت‌نام‌ها را در نظر بگیریم می‌بینیم اینکه وابستگانی از طیف اصلاحات، از اصولگرایان و نیرو‌های انقلاب برای ثبت‌نام مراجعه کردند به‌هرحال این طیف رنگارنگ سلایق سیاسی که همه داوطلب حضور در عرصه انتخابات شدند، خودش نشان می‌دهد که مردم‌سالاری دینی در ایران دارد نهادینه می‌شود.

رئیس شورای ائتلاف گفت: در خصوص برنامه شورای ائتلاف برای انتخاب کاندیدا‌ها نیز باید بگویم ابتدا ما صبر می‌کنیم تا شورای محترم نگهبان نظر خود را اعلام کند و آن‌وقت ما باید نگاه بکنیم که با توجه به آرایش صحنه، چه نوع رقابتی باشد و آیا لازم است که رقابت بین دو نفر باشد یا اینکه می‌تواند بین چند نفر باشد و در واقع راهبرد انتخاباتی ما تابع چیدمان نامزد‌ها است. فرضا اگر در جبهه‌ی رقیب همه بیایند پشت سر یک نفر، در آن صورت ممکن است تکثر نامزد‌ها در جهت نیرو‌های انقلاب صحیح نباشد و اتفاقاتی نظیر مثلاً انتخابات سال ۹۲ را تکرار کند و در آن صورت باید همه تلاش کنیم که از تکثر کم کنیم و به دست خودمان زمینه شکست را فراهم نکنیم.

وی در پایان ضمن تاکید مجدد بر نقش شهید آیت‌الله رئیسی در راه‌اندازی و تداوم فعالیت‌های شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب، همه ارکان شورا را به تلاش برای ترغیب مردم جهت افزایش مشارکت در انتخابات پیش‌رو توصیه و بر لزوم سازماندهی مجدد نیرو‌ها برای فعال‌سازی ستاد‌های انتخاباتی تاکید کرد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع! راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع!
در جلسه رأی اعتماد وزیر دفاع مجلس، مهرداد اخلاقی با کسب ۲۳۷ رأی موافق اعتماد نمایندگان را جلب کرد، اما جزئیات رأی‌گیری الکترونیکی نشان داد ۲۵ نماینده حاضر اصلاً رأی ندادند و ۸ نماینده هم غایب بودند. این غیبت‌ها و عدم مشارکت در شرایط حساس انتخاب وزیر دفاع جدید، سوال‌برانگیز شده است.
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.