کد خبر: ۴۳۶۹
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۷

تعداد خودروهای تولیدی سایپا و ایرانخودرو تا پایان دی ماه

از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه امسال بالغ بر ۶۵۸ هزار دستگاه خودرو تولید شده است که از این تعداد به انضمام فروش خودروهای تولیدی پیش‌ از سال ۱۴۰۰ این خودروسازان، در مجموع آمار فروش به ۶۳۳ هزار دستگاه هم نرسیده است.
تعداد خودروهای تولیدی سایپا و ایرانخودرو تا پایان دی ماه

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، طبق آمار ارائه شده توسط خودروسازان بزرگ کشور به سازمان بورس، در مجموع ۱۰ ماهه سال جاری، ۶۵۸ هزار و ۷۳۳ دستگاه خودرو در ایران‌خودرو و سایپا تولید شده است.

 

تعداد خودروهای تولیدی سایپا و ایرانخودرو تا پایان دی ماه


در مقابل طی این مدت برای ۶۳۲ هزار و ۷۹ دستگاه از تولید‌های این خودروسازان طی ۱۰ ماهه امسال و پیش از آن (بخشی از فروش این مدت خودروسازان مربوط به تولید‌های پیش از سال جاری و از دسته خودرو‌های ناقص است که طی ۱۰ ماهه امسال تکمیل و به بازار عرضه شده است)، فاکتور فروش صادر شده است.

آمار تولید و فروش خودرو‌های داخلی به تفکیک محصولات

ایران‌خودرو: در مجموع ۱۰ماه سال جاری ۳۸۱ هزار و ۳۲۱ دستگاه خودرو در گروه صنعتی ایران‌خودرو تولید و برای ۳۶۴ هزار و یک دستگاه خودرو فاکتور فروش صادر شده است.

از مجموع تولید‌های گروه صنعتی ایران‌خودرو طی مدت مذکور سال جاری ۲۵۴ هزار و ۸۷۵ دستگاه از محصولات خانواده پژو (به‌جز پژو ۲۰۰۸) تولید شده و ۲۵۰ هزار و ۳۷۰ دستگاه از این خودرو فروخته شده است؛ همچنین ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ تولیدی ایران‌خودرو است که همه ۱۰۳ دستگاه آن فروخته شده است.

پس از پژوها، ایران‌خودرو ۴۱ هزار و ۹۴۰ دستگاه از محصولات خانواده سمند در ۱۰ ماهه ابتدایی ۱۴۰۰ تولید کرده و برای ۴۲ هزار و ۷۵ دستگاه از این محصولات فاکتور فروش صادر کرده است.

همچنین در این مدت، ۴۲ هزار و ۴۹۹ دستگاه دنا، ۲۹ هزار و ۳۶۶ دستگاه رانا و ۷۰۵۹ دستگاه تارا در مجموعه گروه صنعتی ایران‌خودرو تولید شده است. در این مدت همچنین به ترتیب ۳۶ هزار و ۷۲۳ دستگاه دنا، ۲۲ هزار و ۷۲۳ دستگاه رانا و ۶۴۰۱ دستگاه تارا فروخته شده است.

ایران خودرو در محصولات مونتاژی نیز در ۱۰ ماهه امسال، عملکرد تولید ۵۴۶۶ دستگاه هایما و همانطور که اشاره شد ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ را ثبت کرده است که به ترتیب ۵۵۹۸ دستگاه هایما و ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ فروخته است.

همانطور که در گزارش‌های قبلی نیز یاد شده است، از تولید‌های مونتاژی پیشین این گروه صنعتی، سه دستگاه تندر (L ۹۰) و دو دستگاه دانگ‌فنگ در آمار فروش این گروه خودروسازی طی ۱۰ ماهه ۱۴۰۰ ثبت شده است.

لازم به یادآوری است که ایران‌خودرو پس از گذشت هشت ماه از سال جاری که تولید وانت آریسان نداشت، از آذر ماه امسال مجدد وانت آریسان را به سبد محصولات خود برگردانده است. این خودروساز در دی ماه نیز یک دستگاه دیگر وانت آریسان تولید کرده و براین اساس آمار تولید این خودرو در سال ۱۴۰۰ را به ۱۳ دستگاه رساند.

اما متاسفانه از ۱۳ دستگاه وانت آریسان تولیدی در دو ماه آذر و دی، ایران‌خودرو قادر به تجاری‌سازی بیش از سه دستگاه از این خودرو نبوده است؛ این در حالیست که مدیران ایران‌خودرو وعده تولید و عرضه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو وانت آریسان تا پایان سال جاری داده بودند، اما آنطور که از شواهد امر پیداست، بعید است این وعده محقق شود.

سایپا: در گروه خودروسازی سایپا نیز در طول ۱۰ ماهه سال جاری ۲۷۷ هزار و ۴۱۲ دستگاه خودرو تولید شده است که از این میزان به ترتیب ۲۰ هزار و ۳۷۹ دستگاه سهم وانت‌های سایپا، ۲۳۸ هزار و ۵۸۸ دستگاه سهم خانواده تیبا، ۱۳۰ دستگاه سهم آریو s ۳۰۰ و ۱۸ هزار و ۳۱۵ دستگاه سهم شاهین بوده است.

طبق آمار، گروه خودروسازی سایپا در محصولات خانواده پراید با توجه به توقف انواع پراید‌ها تنها تولید وانت پراید (سایپا ۱۵۱) داشته است که طی ۱۰ ماهه نخست امسال برای ۲۰ هزار و ۵۵۵ دستگاه از این محصول (تولیدات پیش‌تر که ناقص مانده بودند، تکمیل و تجاری شده‌اند) فاکتور فروش صادر کرده است.

همچنین از ابتدای امسال تا پایان دی ماه، ۲۲۸ هزار و ۳۶۶ دستگاه از محصولات خانواده تیبا و ۱۸ هزار و ۷۰۲ دستگاه شاهین را تجاری‌سازی و برایشان صورت مالی ثبت کرده است.

این خودروساز همچنین ۵۸ دستگاه از محصولات پراید سواری، سه دستگاه آریو، ۳۶۲ دستگاه چانگان و یک دستگاه سراتو (پرایدها، سراتو و چانگان‌ها مربوط به تولید‌های قبل از سال ۱۴۰۰ است) طی ۱۰ ماهه امسال در آمار فروش خود ثبت کرده است.

بدین ترتیب، طبق آمار گروه خودروسازی سایپا در مجموع ۱۰ ماهه امسال برای ۲۶۸ هزار و ۷۸ دستگاه خودرو فاکتور فروش صادر کرده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر