کد خبر: ۴۳۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۱

رییس سازمان اداری و استخدامی در خصوص تغییر ساعات چه گفت؟

رئیس سازمان اداری و استخدامی توضیحاتی درباره آخرین وضعیت مصوبه ساماندهی کارکنان دولت، تغییر ساعات کاری ادارات و برگزاری آزمون‌های استخدامی ارائه کرد.
رییس سازمان اداری و  استخدامی در خصوص تغییر ساعات چه گفت؟

مخاطب ۲۴- میثم لطیفی در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره مصوبۀ تغییر ساعات اداری و اینکه برخی دستگاه‌ها این مصوبه را رعایت نمی‌کنند، گفت: این مصوبه مربوط به اسفند ماه ۱۴۰۱ است و همزمان با تغییراتی که در قانون نسبت به تغییر ساعات کاری ایجاد شده قرار شد که دستگاه‌های اجرای ساعت کاری خود را با آن تنظیم کنند پس مصوبه برای سال گذشته است و بخشنامه هم سال قبل ابلاغ شد اطلاعیه هم داد شد و صدا و سیما هم این را اعلام کرد و دستگاه‌ها مطلع هستند.

وی در پاسخ به این سوال که با کسانی که این مساله را رعایت نکنند چه برخوردی می‌کنید، گفت: طبیعتا دستگاه‌های نظارتی به این موضوع ورود خواهند کرد، ولی همه دستگاه‌ها مطلع هستند و مصوبه هم مربوط به هیات وزیران است و باید آن را اجرا کنند.

رئیس سازمان استخدامی درباره آخرین وضعیت مصوبه ساماندهی کارکنان دولت عنوان کرد: طبیعتا در این زمینه مجمع و شورای نگهبان باید نظر دهند و در این مرحله ما دیگر مداخله‌ای نداریم.

بیشتر بخوانید

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: بحثی را آقای مخبر به بنده امر فرمودند که با توجه به بحث انتخابات و لزوم نظارت بهتر برای انتخابات مجموعه‌ای را برای رصد دستگاه‌های اجرای تشکیل دهیم که رصد کنند این دستگاه‌ها در ایام انتخابات به هیچ وجه از امکانات دولتی استفاده نکنند در سازمان استخدامی این مجموعه را ایجاد کردیم که رصد کنند از این امکانات به هیچ وجه برای تبلیغات هیچ یکی از نامزد‌های انتخاباتی استفاده نشود.

لطیفی ادامه داد: همه نامزد‌ها مکلف هستند به نحوی برنامه ریزی کنند که به هیچ وجه نه از امکانات دولتی و نه از افراد دولت در انتخابات استفاده نکنند این تکلیف قانونی و شرعی آن‌ها است ما هم در سازمان این موضوع را پیگیری می‌کنیم اگر مواردی هم باشد حتما تذکر داده می‌شود و دستگاه‌های نظارتی هم رصد می‌کنند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره اینکه آیا با توجه به شرایط پیش آمده تغییری در برگزاری آزمون‌های استخدامی خواهیم داشت، گفت: به هیچ وجه هیچ تغییری در برنامه نداریم تدبیری که رهبری به ما امر کردند موظفیم به آن عمل کنیم خون شهید رییسی هم از ما این انتظار را دارند ایشان هم همیشه می‌فرمودند که کار را متوقف نکنید ما هیچ کاری را در حوزه اداری و استخدامی متوقف نمی‌کنیم.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی نیاز‌های خود را اعلام می‌کنند و با رعایت مباحث کارشناسی، موضوع پیگیری می‌شود و سر وقت خود مبحث آزمون‌ها را خواهیم داشت

برچسب ها: میثم لطیفی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی
کمیل باقرزاده در صفحه شخصی خود توضیحاتی درباره عدم حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) ارائه کرد.
نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد
پس از حدود ۲۰ سال، نشان افسانه‌ای بنتلی دستخوش بازطراحی چشمگیری شده است. این تغییر تاریخی، تنها چهارمین تکامل بزرگ در تاریخ بیش از ۱۰۰ ساله این برند خاص محسوب می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر