کد خبر: ۴۳۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۱

رییس سازمان اداری و استخدامی در خصوص تغییر ساعات چه گفت؟

رئیس سازمان اداری و استخدامی توضیحاتی درباره آخرین وضعیت مصوبه ساماندهی کارکنان دولت، تغییر ساعات کاری ادارات و برگزاری آزمون‌های استخدامی ارائه کرد.
رییس سازمان اداری و  استخدامی در خصوص تغییر ساعات چه گفت؟

مخاطب ۲۴- میثم لطیفی در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره مصوبۀ تغییر ساعات اداری و اینکه برخی دستگاه‌ها این مصوبه را رعایت نمی‌کنند، گفت: این مصوبه مربوط به اسفند ماه ۱۴۰۱ است و همزمان با تغییراتی که در قانون نسبت به تغییر ساعات کاری ایجاد شده قرار شد که دستگاه‌های اجرای ساعت کاری خود را با آن تنظیم کنند پس مصوبه برای سال گذشته است و بخشنامه هم سال قبل ابلاغ شد اطلاعیه هم داد شد و صدا و سیما هم این را اعلام کرد و دستگاه‌ها مطلع هستند.

وی در پاسخ به این سوال که با کسانی که این مساله را رعایت نکنند چه برخوردی می‌کنید، گفت: طبیعتا دستگاه‌های نظارتی به این موضوع ورود خواهند کرد، ولی همه دستگاه‌ها مطلع هستند و مصوبه هم مربوط به هیات وزیران است و باید آن را اجرا کنند.

رئیس سازمان استخدامی درباره آخرین وضعیت مصوبه ساماندهی کارکنان دولت عنوان کرد: طبیعتا در این زمینه مجمع و شورای نگهبان باید نظر دهند و در این مرحله ما دیگر مداخله‌ای نداریم.

بیشتر بخوانید

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: بحثی را آقای مخبر به بنده امر فرمودند که با توجه به بحث انتخابات و لزوم نظارت بهتر برای انتخابات مجموعه‌ای را برای رصد دستگاه‌های اجرای تشکیل دهیم که رصد کنند این دستگاه‌ها در ایام انتخابات به هیچ وجه از امکانات دولتی استفاده نکنند در سازمان استخدامی این مجموعه را ایجاد کردیم که رصد کنند از این امکانات به هیچ وجه برای تبلیغات هیچ یکی از نامزد‌های انتخاباتی استفاده نشود.

لطیفی ادامه داد: همه نامزد‌ها مکلف هستند به نحوی برنامه ریزی کنند که به هیچ وجه نه از امکانات دولتی و نه از افراد دولت در انتخابات استفاده نکنند این تکلیف قانونی و شرعی آن‌ها است ما هم در سازمان این موضوع را پیگیری می‌کنیم اگر مواردی هم باشد حتما تذکر داده می‌شود و دستگاه‌های نظارتی هم رصد می‌کنند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره اینکه آیا با توجه به شرایط پیش آمده تغییری در برگزاری آزمون‌های استخدامی خواهیم داشت، گفت: به هیچ وجه هیچ تغییری در برنامه نداریم تدبیری که رهبری به ما امر کردند موظفیم به آن عمل کنیم خون شهید رییسی هم از ما این انتظار را دارند ایشان هم همیشه می‌فرمودند که کار را متوقف نکنید ما هیچ کاری را در حوزه اداری و استخدامی متوقف نمی‌کنیم.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی نیاز‌های خود را اعلام می‌کنند و با رعایت مباحث کارشناسی، موضوع پیگیری می‌شود و سر وقت خود مبحث آزمون‌ها را خواهیم داشت

برچسب ها: میثم لطیفی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر