کد خبر: ۴۳۶۴۷
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳

همسر رئیسی:کسی نمی‌تواند با شهید رئیسی رقابت کند

جمیله علم الهدی با بیان اینکه من نگرانم که دوباره خط سازش با اسرائیل شکل گیرد، عنوان کرد: پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی، ما می‌توانستیم جلوی سازش با اسرائیل را بگیریم، اما جریان‌های سیاسی نابالغ اجازه این کار را ندادند. همواره باید به جریان مقاومت خونی تازه تزریق کرد. روز‌های آینده، روز‌های سخت مقاومت است و ما باید حماسه بیافرینیم.
همسر رئیسی:کسی نمی‌تواند با شهید رئیسی رقابت کند

مخاطب ۲۴- همسر رئیس‌جمهور فقید ایران با تاکید بر اینکه اکنون خطرناک‌ترین کار این است که کسی بخواهد با شهید رقابت کند، گفت: کسی نمی‌تواند با شهید رئیسی رقابت کند. در واقع با هیچ شهیدی نمی‌شود رقابت کرد.
جمیله علم‌الهدی در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، ضمن تشکر از حضار برای بزرگداشت شهید جمهور، اظهار کرد: از یکشنبه در کلاس‌های درس حاضر شدم فقط به این دلیل که جناب رئیس‌جمهور هیچ گونه تعطیلی و عقب‌افتادگی کلاس درس و دانشگاه را نمی‌پذیرفت. امروز هم برای احترام به فضای مقدس دانشگاه خدمت شما حاضر شدم.

وی افزود: دوستان عزیز می‌دانید که سخت‌ترین و سوزناک‌ترین درد بشر، درد فراق است و از این جهت ما عزاداریم و به دل، سوز و گداز بسیاری داریم. همانطور که می‌دانید بشر برای آمدن به این دنیا دچار فراق می‌شود و برای رفتن از این دنیا دیگران را دچار فراق می‌کند. من به ادبیات کشور‌های دیگر در دنیا آشنا نیستم، اما از ویژگی‌های مهم ادبیات ایران، شرح درد فراق است.
همسر رئیس‌جمهور فقید ادامه داد: درد فراق بسیار سخت است، اما همین درد اسباب تزکیه و تعالی انسان می‌شود، به همین دلیل بوده که عارفان زیادی در مورد شرح فراق سروده‌اند و شاید عارفی بزرگ‌تر از امام (ره) نبود و دیوان‌های ایشان مملو از اشعار فراق است. این درد، بسیار بزرگ است، اما با این حال فرصت نیز همین جاست. ملت قهرمان، بزرگ و شهیدپرور ایران بار‌ها و بار‌ها در این درد‌ها سوخته و حماسه آفریده است.

بیشتر بخوانید

علم‌الهدی اضافه کرد: اساسا ویژگی ملت ما تولید حماسه از سوگ است. در سوگ اخیر نیز از این حماسه و از این همه لطف، شور، هیجان و عواطف شعورمندانه ملت ایران تمام دنیا انگشت به دهان ماندند و البته این خود فرصتی برای پیشرفت است.

وی بیان کرد: حضرت آقا در جلسه‌ای که به منزل ما تشریف آوردند، فرمودند که من نمی‌گویم گریه نکنید، اما شکر کنید به خاطر اینکه با شهادت ایشان، نظام جمهوری اسلامی چندین پله به جلو رفت و شهادت ایشان کمتر از حیاتش برای نظام برکت نداشت. من از این بابت بسیار شکرگزارم و از شما می‌خواهم که ستایش، مدح و ثنا پروردگار را داشته باشید.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه مراسم تشییع شهدای خدمت در واقع یک رفراندوم بود، گفت: تصور کشور‌های غربی بر این بود که جامعه جوان ایران از آرمان‌های انقلابی خود عبور کرده است، اما با شهادت رئیس‌جمهور خداوند یک رفراندوم بزرگ ایجاد کرد و مردم با اشک و آه به جمهوری اسلامی رای آری دادند. در وصف رئیس‌جمهور توصیفات زیادی وجود دارد، اما از نگاه من، یک دستاورد بزرگ ایشان این بود که جمهوری اسلامی را به صورت عملی تبیین کردند.

علم‌الهدی با بیان اینکه در گذشته عمدتا سعی شده بود مفهوم جمهوری اسلامی به صورت نظری و با تشریح مفاهیمی مانند ولایت فقیه تبیین شود، گفت: برای نسل جوان بدون مصداق و نمونه عینی سخت است که بخواهد درک دقیقی از جمهوری اسلامی داشته باشد. خوشبختانه در سه سال اخیر این توفیق نصیب آقای رئیسی شد که این مفهوم را به صورت عملی برای نسل جوان روشن کند. ایشان توانستند نشان دهند که اقتصاد چگونه باید مدیریت شود و از مفاهیم مارکسیستی فاصله گرفته و مفهوم دقیق عدل را نشان دادند. همچنین تحولات علمی را رقم زدند و البته کار تمام نشده و امروز تبیین دقیق‌تر جمهوری اسلامی وظیفه اهل علم است.

وی افزود:، اما با این حال ما نگرانیم، زیرا خط فتنه هرگز کوتاه نمی‌آید و مخالفین جمهوری اسلامی در داخل و خارج و کسانی که خواسته یا ناخواسته به انحراف جمهوری اسلامی فکر می‌کنند، دست‌اندرکار هستند. من از صاحبین رسانه‌های رسمی و اجتماعی که چند روزی فضای رسانه را از عطر شهادت و ایمان پر کردند، تشکر می‌کنم، اما نباید غافل بود، به خصوص جامعه دانشگاهی حق غفلت ندارد و باید همواره گوش‌به‌زنگ باشد.
همسر رئیس‌جمهور فقید ایران اضافه کرد: مردم ایران با حرکت اخیر نشان دادند که طرفدار صداقت، محبت، خدمت و عدالت هستند و در هر شرایطی به تکنیک‌های رسانه‌ای و تغیرات نور و صدا، عکس و... توجه‌ای ندارند و راز‌ها را کشف می‌کنند. مردم خوب می‌دانند که چه کسی خدمتگزار و باصفا است و لزومی ندارد برای تغییر جایگاه‌های قدرت از روش‌های کهنه و فرسوده مردم‌سالاری مانند کشور‌های بیگانه استفاده شود و کافی است با مردم صادقانه حرف بزنید. البته نگرانی من آنچنان زیاد نیست، زیرا به هوشیاری شما آگاه و با لطف و فیض پروردگار آشنا هستم.

علم‌الهدی با بیان اینکه شهدا همان مدبرین امور هستند که در قرآن نیز به آن‌ها اشاره شده، اظهار کرد: همان‌طور که قرآن تاکید کرده است، شهید حذف نمی‌شود. این صحبت تشریفاتی و شخصی نیست. نباید فکر کنیم که شهیدی مانند رئیسی عزیز در دنیای دیگر درگیر امورات شخصی خود است، بلکه همواره نگرانی جامعه را دارد و اتفاقا الان عمیق‌تر تاثیر می‌گذارد.

وی با تاکید بر اینکه اکنون خطرناک‌ترین کار این است که کسی بخواهد با شهید رقابت کند، افزود: کسی نمی‌تواند با شهید رئیسی رقابت کند. در واقع با هیچ شهیدی نمی‌شود رقابت کرد. با یکدیگر رقابت کنید و مردم از این راه شاید بتوانند به شناخت برسند، اما کسی با شهید نمی‌تواند رقابت کند. خداوند چنان محبت این شهید را در قلب‌های مومنین نفوذ داده که کسی نمی‌تواند اسم ایشان را پاک کند یا او را مورد استهزا قرار دهد. در دوران زندگی، ایشان بسیار صبور بودند و خیلی مورد استهزا و زخم زبان قرار گرفتند، اما همچنان صبوری کردند.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه من نگرانم که در جریان تبلیغات دوباره خط سازش با اسرائیل شکل گیرد، عنوان کرد: پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی، ما می‌توانستیم جلوی سازش با اسرائیل را بگیریم، اما جریان‌های سیاسی نابالغ اجازه این کار را ندادند. همواره باید به جریان مقاومت خونی تازه تزریق کرد. روز‌های آینده، روز‌های سخت مقاومت است و ما باید حماسه بیافرینیم.

علم‌الهدی با بیان اینکه هر چند وقت یکبار انقلاب اسلامی با خون شهدا دوباره تازه و سرزنده می‌شود، گفت: غزه همچنان در آتش می‌سوزد. جریان مقاومت همچنان دست‌تنهاست. میهمانانی که از کشور‌های دیگر آمده بودند، بیان می‌کردند که یکی از حامیان خود در جبهه مقاومت را از دست دادند، اما من به آن‌ها این تضمین را دادم که تا زمانی که مقام معظم رهبری هستند و انقلاب اسلامی پابرجاست، جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

برچسب ها: جمیله علم الهدی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
به اسامی کسانی که از چای دبش نوشیدن اضافه شد! به اسامی کسانی که از چای دبش نوشیدن اضافه شد!
اکبر رحیمی محکوم علیه ردیف اول پرونده چای دبش و شرکای وی، برای تحقق عملیات مجرمانه خود، از موضوع نفوذ در مدیران و کارکنان نظام بانکی کشور برای دریافت تسهیلات کلان بانکی استفاده می‌کردند.
زاکانی و شرکا در راه دادگاه؟! زاکانی و شرکا در راه دادگاه؟!
«مشکلی وجود ندارد. شهرزاد خیلی چیز خوبی است. شهریار هم به آن اضافه کردیم. شهرزاد مجموعه‌ای است که ما آن را خلق کردیم. افراد جوان و پرتلاش آن را خلق کردند و در ابتدا وقتی می‌خواستیم سامانه شهرزاد را بالا بیاوریم، به سوی خرید نرم‌افزار‌های موجود رفتیم. با یک حساب سرانگشتی متوجه شدیم که باید ۶۰ تا ۸۰ میلیارد هزینه کنیم و نرم‌افزار‌هایی را بگیریم که پایه اصلی آن را هم به ما نمی‌دهند.»
هدف‌گیری کلاهبرداران سایبری لینک‌های جعلی سود سهام عدالت هدف‌گیری کلاهبرداران سایبری لینک‌های جعلی سود سهام عدالت
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ هشدار داد که با توجه به اطلاع‌رسانی اخیر دولت درباره واریز سود سهام عدالت، مجرمان سایبری نیز فعالیت‌های خود را افزایش داده‌اند و با ارسال لینک‌هایی تحت عنوان ثبت‌نام برای دریافت سود سهام عدالت اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.
جزئیات جدید از ابهامات پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش جزئیات جدید از ابهامات پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش
بعد از اتمام تحقیقات دادسرا، شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز، اواخر سال گذشته در چند روز متوالی به اتهامات متهمان رسیدگی و در نهایت حکم به محکومیت یکی از آنان به ارتکاب دو فقره قتل عمدی و همچنین محکوم ساختن بقیه متهمان به واسطه جرایم دیگر از قبیل شروع به قتل، سرقت مسلحانه و... صادر شد. وکلای اولیای دم به رای صادره اعتراض کردند و در نتیجه پرونده برای رسیدگی فرجامی به دیوان عالی کشور فرستاده شد.
اعلام ساعت فعالیت داروخانه مرکزی هلال‌احمر در تعطیلات نوروز اعلام ساعت فعالیت داروخانه مرکزی هلال‌احمر در تعطیلات نوروز
داروخانه مرکزی هلال احمر روز ۳۰ اسفند به علت انبارگردانی تعطیل است، اما در سایر روز‌های تعطیل عید نوروز به صورت شبانه‌روزی آماده خدمت رسانی به مراجعه کنندگان خواهد بود.
حداقل دریافتی هر کارگر چقدر است؟ حداقل دریافتی هر کارگر چقدر است؟
حداقل دریافتی کارگران متأهل بدون سابقه و بدون فرزند در نیمه اول سال ۱۳ میلیون و ۳۳۳ هزار تومان و در نیمه دوم سال بیش از ۱۳ میلیون تومان خواهد بود
سال ۱۴۰۴ چند روز تعطیلی رسمی دارد؟ سال ۱۴۰۴ چند روز تعطیلی رسمی دارد؟
اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که به محض آنکه تقویم سال جدید به دستتان می‌رسد به سراغ یافتن تعطیلی‌های رسمی و مناسبتی می‌روید باید بدانید که سال آینده ۲۶ روز تعطیلی رسمی خواهیم داشت که البته ۳ روز آن با پنجشنبه و ۴ روز آن با جمعه مصادف شده است.
برگزیده
تعداد نمایندگان مجلس به ۳۳۰ نفر افزایش می‌یابد تعداد نمایندگان مجلس به ۳۳۰ نفر افزایش می‌یابد
رئیس کمیسیون شورا‌ها گفت: با ابلاغ قانون افزایش تعداد نمایندگان، پیشنهاد افزایش تعداد نمایندگان از ۲۹۰ به ۳۳۰ نفر مطرح است، اما لزوماً این افزایش در تمام حوزه‌ها یکسان نخواهد بود و دولت باید بر اساس شاخص‌های جمعیتی و جغرافیایی پیشنهاد خود را ارائه کند.
آیت الله آملی لاریجانی: مجلس مصوبه‌ای در مورد FATF نداشته که مجمع ورود کند آیت الله آملی لاریجانی:  مجلس مصوبه‌ای در مورد FATF نداشته که مجمع ورود کند
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست مدیران رسانه‌های کشور تأکید کرد: FATF اصلاً در مجمع بحث نمی‌شود، زیرا مورد ارجاع به مجمع نبوده است.
قالیباف قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شورا‌ها را ابلاغ کرد قالیباف قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شورا‌ها را ابلاغ کرد
رئیس مجلس شورای اسلامی قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران را برای اجرا ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر