کد خبر: ۴۳۶۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱

محمد مخبر قرار بود بیاید نگذاشتند؟!

عدم ورود مخبر به عرصه انتخابات روز گذشته ذهن بسیاری از تحلیلگران را به خود جلب کرد.
محمد مخبر قرار بود بیاید نگذاشتند؟!

مخاطب ۲۴- اهمیت این مساله زمانی آشکارتر می‌شود که بدانیم پیش از این، برخی شواهد از ورود او به عرصه رقابت‌ها حکایت می‌کرد. مهمترین نشانه آن هم توافق دو بال سیاسی پاستورنشینان بود؛ یعنی مهدی مجاهد معاون فرهنگی دفتر رییس جمهور و همچنین مقداد نیلی پس از قطعی شدن عدم ورود فتاح به این اجماع رسیدند که با وجود برخی اختلافات بهترین گزینه جانشین محمد مخبر است.
حال پرسش مهم این است که با وجود این اجماع بزرگ چه شد که مخبر ترجیح داد عطای آمدن را به لقایش ببخشد. شنیده‌ها حاکی از این است که نیامدن سرپرست ریاست جمهوری ماحصل یک توافق مهم در پشت پرده میان برخی جریانات اصولگرا است.

بیشتر بخوانید

براساس شنیده‌ها در جلسه‌ای کم‌سابقه که میان محمد مخبر، محسن رضایی و محمد باقر قالیباف برگزار شد، این سه چهره ارشد جریان اصولگرا در مورد نامزدی محمدباقر قالیباف به اجماع رسیدند.

این اجماع نظر باعث پایان یافتن تردید‌های قالیباف برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری شد و مخبر نیز که سابقا با برخی جریان‌های سیاسی در درون پاستور اختلافاتی یافته بود، از شرکت در انتخابات به عنوان نامزد تیم سیاسی پاستور اعلام انصراف کرد.

گفته می‌شود صادق محصولی دبیر کل جبهه پایداری و بخشی از این جریان نیز در این شبه ائتلاف حضور یافته اند. قطعی شدن تصمیم مخبر در مورد عدم حضور در عرصه رقابت‌ها، به اختلافات در تیم سیاسی پاستور نیز دامن زده است.

از میان چهره‌هایی که از درون پاستور اعلام کاندیداتوری کرده‌اند اسماعیلی، منظور و صولت جریان نیلی را نمایندگی می‌کنند و در مقابل قاضی‌زاده و بذرپاش نیز از طرف جریان دوم وارد گود انتخابات شده اند؛ بنابراین در نبود گزینه هایی، چون فتاح و مخبر شاهد بروز جدایی در تیم سیاسی پاستور هستیم و این مساله به بحران گزینه برای تداوم راه دولت مستقر تبدیل شده است.

برچسب ها: محمد مخبر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر