کد خبر: ۴۳۶۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱

محمد مخبر قرار بود بیاید نگذاشتند؟!

عدم ورود مخبر به عرصه انتخابات روز گذشته ذهن بسیاری از تحلیلگران را به خود جلب کرد.
محمد مخبر قرار بود بیاید نگذاشتند؟!

مخاطب ۲۴- اهمیت این مساله زمانی آشکارتر می‌شود که بدانیم پیش از این، برخی شواهد از ورود او به عرصه رقابت‌ها حکایت می‌کرد. مهمترین نشانه آن هم توافق دو بال سیاسی پاستورنشینان بود؛ یعنی مهدی مجاهد معاون فرهنگی دفتر رییس جمهور و همچنین مقداد نیلی پس از قطعی شدن عدم ورود فتاح به این اجماع رسیدند که با وجود برخی اختلافات بهترین گزینه جانشین محمد مخبر است.
حال پرسش مهم این است که با وجود این اجماع بزرگ چه شد که مخبر ترجیح داد عطای آمدن را به لقایش ببخشد. شنیده‌ها حاکی از این است که نیامدن سرپرست ریاست جمهوری ماحصل یک توافق مهم در پشت پرده میان برخی جریانات اصولگرا است.

بیشتر بخوانید

براساس شنیده‌ها در جلسه‌ای کم‌سابقه که میان محمد مخبر، محسن رضایی و محمد باقر قالیباف برگزار شد، این سه چهره ارشد جریان اصولگرا در مورد نامزدی محمدباقر قالیباف به اجماع رسیدند.

این اجماع نظر باعث پایان یافتن تردید‌های قالیباف برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری شد و مخبر نیز که سابقا با برخی جریان‌های سیاسی در درون پاستور اختلافاتی یافته بود، از شرکت در انتخابات به عنوان نامزد تیم سیاسی پاستور اعلام انصراف کرد.

گفته می‌شود صادق محصولی دبیر کل جبهه پایداری و بخشی از این جریان نیز در این شبه ائتلاف حضور یافته اند. قطعی شدن تصمیم مخبر در مورد عدم حضور در عرصه رقابت‌ها، به اختلافات در تیم سیاسی پاستور نیز دامن زده است.

از میان چهره‌هایی که از درون پاستور اعلام کاندیداتوری کرده‌اند اسماعیلی، منظور و صولت جریان نیلی را نمایندگی می‌کنند و در مقابل قاضی‌زاده و بذرپاش نیز از طرف جریان دوم وارد گود انتخابات شده اند؛ بنابراین در نبود گزینه هایی، چون فتاح و مخبر شاهد بروز جدایی در تیم سیاسی پاستور هستیم و این مساله به بحران گزینه برای تداوم راه دولت مستقر تبدیل شده است.

برچسب ها: محمد مخبر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرواز مستقیم تهران ـ وین دوباره از از سر گرفته شد پرواز مستقیم تهران ـ وین دوباره از از سر گرفته شد
پرواز مستقیم تهران ـ وین پس از وقفه چندماهه با ورود اولین هواپیما از شرکت آسترین به فرودگاه امام خمینی از سر گرفته شد.
عراقچی: ایران آماده مذاکره برابر با آمریکا است عراقچی: ایران آماده مذاکره برابر با آمریکا است
وزیر خارجه ایران با تأکید بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای، گفت آمریکا عجله‌ای برای مذاکره ندارد و ایران هم تنها از موضع برابر وارد گفت‌و‌گو می‌شود.
رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان
دانشمندان با رمزگشایی ژنوم پروانه نادر آبی اطلس دریافتند این حشره کوچک با ۲۲۹ جفت کروموزوم، بیشترین تعداد کروموزوم را در میان همه موجودات چندسلولی دارد و می‌تواند کلید درک تازه‌ای از تکامل و سازگاری ژنتیکی باشد.
عید فطر و قربان در یونسکو عید فطر و قربان در یونسکو
سازمان یونسکو دو عید بزرگ اسلامی، فطر و قربان، را به رسمیت شناخت؛ همزمان اخبار متنوعی از سلامت، محیط‌زیست، آموزش و اقتصاد ایران منتشر شد.
نخستین تصویر از پیمان معادی در «بُن‌سای» نخستین تصویر از پیمان معادی در «بُن‌سای»
نخستین تصویر از پیمان معادی در فیلم سینمایی «بُن‌سای» به کارگردانی علی بهراد منتشر شد؛ فیلمی که با حضور پری‌ناز ایزدیار و ستاره پسیانی در شمال کشور در حال فیلمبرداری است.
طالبان به مهاجران افغانستانی تضمین امنیت داد طالبان به مهاجران افغانستانی تضمین امنیت داد
مقام وزارت خارجه طالبان با تأکید بر بهبود روابط کابل و تهران گفت که امنیت و اشتغال برای مهاجران بازگشتی فراهم خواهد شد و ورود غیرقانونی به ایران ۹۰ درصد کاهش یافته است.
جزئیات صدور کارت رفاهی ازدواج اعلام شد جزئیات صدور کارت رفاهی ازدواج اعلام شد
بانک مرکزی از آغاز صدور کارت رفاهی ازدواج به‌جای وام نقدی خبر داد؛ زوج‌ها می‌توانند بدون صف و با شرایط قرض‌الحسنه، تسهیلات خود را در قالب کارت جهیزیه دریافت کنند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر