کد خبر: ۴۳۵۶۹
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱

آغاز بررسی صلاحیت نامزد‌های ریاست جمهوری

سخنگوی شورای نگهبان از آغاز بررسی صلاحیت ۸۰ نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری به مدت ۵ روز خبر داد.
آغاز بررسی صلاحیت نامزد‌های ریاست جمهوری

مخاطب ۲۴- هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان امروز (سه‌شنبه، ۱۵ خرداد) در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری، گفت: از امروز جلسات بررسی صلاحیت داوطلبان چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آغاز خواهد شد و صلاحیت ۸۰ نفر ثبت نام کننده در انتخابات ریاست جمهوری، بررسی خواهد شد.
وی افزود: در زمان مهلت قانونی ۵ روزه و به صورت فشرده، بررسی‌های شورای نگهبان انجام می‌شود البته قانون یک زمان پنج روزه دوم را هم پیش بینی کرده است و بنای ما بر این است که در پنج روز اول کار را انجام دهیم اگر هم نیاز بود بخشی از مهلت دوم را هم استفاده کنیم.
طحان نظیف خاطرنشان کرد: بر اساس اصل ۱۱۵ قانون اساسی، رئیس جمهور باید از میان رجال مذهبی یا سیاسی، ایرانی الاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر باشد و همه اعضای شورای نگهبان تلاش می‌کنند که اوصاف قید شده در قانون اساسی را در مورد داوطلبان ریاست جمهوری احراز کنند و به محض اینکه به نتیجه برسیم، نتیجه نهایی را به اطلاع مردم خواهیم رساند.

بیشتر بخوانید

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به افزایش میزان ثبت نام نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم تصریح کرد: سال ۱۳۹۶ هزار و ۶۳۶ نفر ثبت نامی داشتیم بر همین اساس، سال ۱۴۰۰ مصوبه‌ای را در راستای سیاست‌های کلی انتخابات تصویب و شاخص‌های تشخیص مدیر، مدبر، رجل مذهبی و سیاسی را به وزارت کشور ابلاغ کردیم، ولی آن‌ها اجرا نکردند و عملاً هر کسی به ستاد انتخابات مراجعه می‌کرد، از او ثبت نام می‌کردند، ولی با اطلاع رسانی انجام شده، تعداد ثبت نامی‌ها کمتر شد و به ۵۹۲ نفر در سال ۱۴۰۰ رسید که همان مقطع کسانی که حداقل شرایط سن و سابقه و مدرک را داشتند در شورای نگهبان مطرح شدند که از آن تعداد، پرونده حدود ۴۰ نفر در صحن شورای نگهبان بررسی شد.
طحان‌نظیف در پایان گفت: در حال حاضر تعداد نامزد‌های چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دو برابر شده و به ۸۰ نفر رسیده است و کسانی که شرایط شکلی اولیه را داشتند ثبت نام شدند.

برچسب ها: هادی طحان نظیف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر