کد خبر: ۴۳۴۹۹
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲

دستگیری فردی که درخارج از کشور ۲.۵میلیون دلار کلاهبرداری کرد

رئیس پلیس بین‌الملل از بازداشت فرد ایرانی (در ایران) به اتهام کلاهبرداری در یکی از کشور‌های همسایه خبر داد.
دستگیری فردی که درخارج از کشور ۲.۵میلیون دلار کلاهبرداری کرد
مخاطب ۲۴- سردار مجید کریمی؛ رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: فردی که تحت پیگرد مراجع قضائی یکی از کشور‌های همسایه به اتهام کلاهبرداری به مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار بود، پس از بازداشت در تهران، جهت رسیدگی پرونده، تحویل مراجع قضایی شد
بیشتر بخوانید

وی در تکمیل این خبر گفت: متهم به عنوان مدیرکل شرکتی در یکی از کشور‌های همسایه مشغول بکار بوده است و با تبانی حسابدار اصلی شرکت اقدام به کلاهبرداری از آن شرکت به میزان ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار در قالب فروش غیرقانونی محصولات شرکت می‌کند.
این مقام انتظامی افزود: پس از شکایت شاکی پرونده در کشور همسایه و اعلام اینترپل کشور مربوطه اعلان قرمز یا حکم جلب بین‌المللی علیه مشارالیه، صادر شد و شناسایی و دستگیری نامبرده را از پلیس بین‌الملل تهران درخواست کرد که پس از انعکاس موضوع به مرجع قضایی کشورمان، نهایتا نامبرده هفتم خردادماه سال جاری در تهران شناسایی، دستگیر و روانه زندان می‌شود.

رئیس پلیس بین‌الملل فراجا در ادامه افزود: پس از شناسایی این متهم در کشورمان و بازداشت وی در تهران توسط ماموران انتظامی، متهم به مراجع قضائی معرفی و پس از رسیدگی، نهایتاً جهت رسیدگی پرونده، تحویل قوه قضائیه شد.

برچسب ها: کلاهبرداری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر