کد خبر: ۴۳۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰

وزرات دفاع ایران یک بیانیه صادر کرد

وزارت دفاع در بیانیه‌ای اعلام کرد: تا راه امام خمینی (ره) ادامه دارد این انقلاب به دست نا اهلان و نامحرمان نخواهد افتاد.
وزرات دفاع ایران یک بیانیه صادر کرد

مخاطب۲۴- وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح به مناسبت ۱۴ و ۱۵ خرداد بیانیه‌ای منتشر کرد.

متن بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم.

امام بزرگوار، روح جمهوری اسلامی است؛ اگر این روح از جمهوری اسلامی گرفته بشود و مورد بی توجهی قرار بگیرد، نقشی بر دیوار باقی خواهد ماند. (مقام معظم رهبری)

با گذشت سی و پنج سال از عروج ملکوتی معمار و بنیان گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (قدس سره الشریف) همچنان راه و آرمان بلند و مکتب انسان ساز این عبد صالح و مجاهد نستوه در سراسر گیتی الهام بخش حق طلبان و آزادی خواهان عالم است که با تأسی از ایمان، شجاعت و درایت ایشان، پرچم ظلم ستیزی و مبارزه علیه استکبار جهانی را به دوش می‌کشند.
امام عظیم الشأن راحل، ترویج تفکر و اندیشه آزادی خواهی و مقابله با طاغوت‌ها در راستای کمال گرایی منبعث از مکتب پر فروغ اسلام و راه پیامبران و صالحان در قالب یک حرکت سیاسی و نهضت بزرگ مردمی را با قیام تاریخی ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ آغاز نمودند و در سال ۱۳۵۷ با غرس نهال انقلاب، با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی شالوده نظامی را بنا نهادند که با اتکا به اصل مترقی ولایت فقیه و مردم سالاری دینی پیش قراول انتشار و گسترش ارزش‌های والای انسانی شد و توجه و دستگیری از مستضعفان عالم سرلوحه کلیه امور آن قرار گرفت، نظام مقدسی که بر مبنای آموزه‌های ائمه معصومین علیهم السلام و اسلام ناب محمدی (صل الله علیه و آله) شکل گرفت و الگوی مناسبی را برای اداره جوامع بشری و تأمین سعادت دنیوی و اخروی فراروی سایر ملت‌ها قرار داد به گونه‌ای که نتیجه این تحول تاریخی قرن بیستم را امروز می‌توان در جنبش‌های ضد صهیونیستی دانشجویان سراسر جهان به وضوح مشاهده نمود.

بیشتر بخوانید

مراسم بزرگداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد امسال با توجه به تقارن آن با ایام شهادت رئیس جمهور شهید کشورمان حضرت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و هیئت همراه ایشان حامل پیام روشنی به مخالفان و بدخواهان جمهوری اسلامی است بدین مضمون که تا راه امام خمینی (ره) ادامه دارد و خدمت به محرومین و میل به شهادت نصب العین مسئولان نظام است، این انقلاب به دست نا اهلان و نامحرمان نخواهد افتاد. وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های بلند امام خمینی (ره) و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری و فرماندهی معزز کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان راه انقلاب اسلامی خصوصاً شهیدان ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ توفیقات روزافزون برای مسئولان دلسوز نظام مقدس جمهوری اسلامی و سربلندی و سرافرازی ملت سلحشور عزیزمان را از خداوند بزرگ مسئلت می‌نماید.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت