کد خبر: ۴۳۴۰
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۷

عضو ستاد اقامه نماز جمعه اهل سنت چابهاربه قتل رسید

بر اثر این تیر اندازی فرد مذکور از ناحیه سینه و هر دو پا مجروح و سریعا به بیمارستان امام علی (ع) چابهار منتقل می‌شود، ولی تلاش تیم پزشکی برای نجات جان وی بی نتیجه مانده و این مرد به علت شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت میکند.
عضو ستاد اقامه نماز جمعه اهل سنت چابهاربه قتل رسید

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴، فرمانده انتظامی شهرستان چابهار سیستان و بلوچستان از قتل مسلحانه عبدالله کاردار عضو ستاد اقامه نماز جمعه اهل سنت چابهار، توسط سرنشینان مسلح و ناشناس خودروی پژو پارس خبر داد.

 

عضو ستاد اقامه نماز جمعه اهل سنت چابهاربه قتل رسید



ابراهیم کوچکزائی  اظهار کرد: ساعت ۱۳:۵۰ ظهر امروز در پی اعلام یک مورد تیراندازی منجر به قتل مسلحانه مردی میانسال در تقاطع خیابان‌های باهنر و قدس شهر چابهار، بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان در محل حاضر شدند. وی افزود: باحضور مأموران در صحنه و طی تحقیقات میدانی از شاهدان عینی ماجرا مشخص شد ۴ نفر سرنشینان مسلح و ناشناس یک دستگاه پژو پارس سفید رنگ فاقد پلاک به وسیله کلت کمری به سمت این مرد، که به صورت پیاده در حال حرکت در خیابان بوده تیر اندازی و سریعا از محل متواری شده اند.

فرمانده انتظامی شهرستان چابهار تصریح کرد: بر اثر این تیر اندازی فرد مذکور از ناحیه سینه و هر دو پا مجروح و سریعا به بیمارستان امام علی (ع) چابهار منتقل می‌شود، ولی تلاش تیم پزشکی برای نجات جان وی بی نتیجه مانده و این مرد به علت شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت میکند.

وی خاطرنشان کرد: در بررسی اولیه تیم رسیدگی کننده به پرونده مشخص شد مقتول از اعضای ستاد اقامه نماز جمعه اهل سنت چابهار است که با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله پس از وقوع این جنایت تحقیقات تخصصی پلیس به منظور شناسایی و دستگیری عاملان آن آغاز و تیم‌های ویژه کارآگاهان شروع بکار و سرنخ‌هایی نیز به دست آمده که نتیجه در ساعات آتی اطلاع رسانی خواهد شد.

ظهر امروزمردی ۵۵ ساله به نام عبدالله کاردار(عبدل طلاتف) بعد از خروج از مسجد توسط افراد ناشناس به رگبار بسته و مجروح شد.

عبدالله کاردار اهل روستای دمبدف و کارمند اداره بازرگانی چابهار پس از مجروح شدن به بیمارستان منتقل که متأسفانه به دلیل جراحت وارده در بیمارستان فوت می کند.

مرحوم کاردار نیز از اعضای شورای حل اختلاف و عضو ستاد انتظامات مسجد جامع اهل سنت چابهار بود و از افراد سرشناس در طایفه "جت"بود.

ظاهرا اقای کاردار قربانی اختلاف درون طایفه ای بر سر مالکیت زمین شده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر