کد خبر: ۴۳۳۵۰
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰

تحویل دارو با کارت ملی یا شناسنامه کذب است

معاون سازمان بیمه سلامت ایران گفت: نسخه پیچی الکترونیک در داروخانه‌ها با ارائه کد رهگیری نسخه الکترونیک و شماره ملی انجام می‌شود و نیازی به ارائه اصل کارت ملی یا شناسنامه نیست.
تحویل دارو با کارت ملی یا شناسنامه کذب است

مخاطب۲۴- مهدی رضایی، درباره تصویر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر الزام ارائه اصل کارت ملی برای دریافت دارو در داروخانه‌ها، افزود: چنین دستورالعملی از طرف سازمان بیمه سلامت ایران صادر نشده و بیمه شدگان می‌توانند فقط با ارائه کد رهگیری نسخه الکترونیک و شماره ملی به متصدی داروخانه، نسبت به نسخه پیچی اقدام کنند.

وی ادامه داد: یکی از مزایای طرح نسخه الکترونیک از ابتدا، تسهیل فرآیند دریافت خدمات برای بیمه شدگان بوده و سازمان بیمه سلامت ایران نیز همواره در مسیر برطرف کردن موانع و مشکلات احتمالی بیماران قدم بر می‌دارد.

بیشتر بخوانید

رضایی گفت: در ابتدای اجرای طرح نسخه الکترونیک، داروخانه‌ها نسبت به احراز هویت با کارت شناسایی عکس دار و کد ملی اقدام می‌کردند، اما در حال حاضر چنین دستورالعملی صادر نشده و صرفاً ارائه کد رهگیری و شماره ملی به متصدی داروخانه کفایت می‌کند.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران اظهار کرد: از بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت ایران درخواست می‌کنیم آخرین خبر‌ها و دستورالعمل‌ها را از پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران پیگیری کرده و در صورت نیاز، پاسخ سوالات خود را از سامانه تلفنی ۱۶۶۶ سازمان بیمه سلامت ایران کسب کنند.

برچسب ها: دارو کارت ملی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد