کد خبر: ۴۳۳۲۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
مدیرعامل بانک شهر اعلام کرد:

خلق و طراحی بسته جدید بانکی و اعتباری برای صنعت بیمه کشور

مدیرعامل بانک شهر از خلق و طراحی بسته جدید بانکی و اعتباری برای صنعت بیمه کشور خبر داد.
خلق و طراحی بسته جدید بانکی و اعتباری برای صنعت بیمه کشور

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:دکترسیدمحمدمهدی احمدی در نشست مشترک با دکتر رضا جعفری مدیرعامل و نایب‌رئیس هیات مدیره بیمه دانا و امضاء تفاهمنامه همکاری فی مابین، تاکید کرد: این تفاهمنامه، قطعا می‌تواند منشا اتفاقات مهم میان صنعت بیمه‌ای و بانکی کشور باشد.
دکتر احمدی با بیان اینکه "شعار نوآوری در خدمت" طی ۱۵ سال فعالیت بانک شهر همواره سرلوحه فعالیت‌ها و اقدامات این بانک بوده است، گفت: امیدواریم آغاز فصل جدید همکاری‌ها (به واسطه خلق و طراحی بسته جدید بانکی و اعتباری) زمینه‌ساز افزایش ضریب نفوذ صنعت بیمه بین عموم مردم جامعه شود.
مدیرعامل بانک شهر با اشاره به همکاری گسترده صنایع بزرگ کشور با این بانک و بهرمندی از جدیدتربن خدمات ارزی، ریالی و بانکداری الکترونیک، گفت: معتقدیم ارائه خدمات بانکی به ویژه خدمات الکترونیک علاوه بر تسهیل و تسریع انجام امور بیمه‌ای، فضای مناسبی را برای توسعه این صنعت درکشور به وجود خواهد آورد..
مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت مدیره بیمه دانا نیز در این نشست، ورود بانک شهر به بازار بیمه را فرصتی طلایی و مغتنم برشمرد و بر استمرار و توسعه همکاری‌های مشترک طرفین تأکید کرد.
رضا جعفری با بیان اینکه شرکت بیمه دانا به منظور خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به بیمه‌شدگانِ مجموعه‌های بانک شهر، بسته‌های خدمات بیمه‌ایِ ویژه‌ای را پیش‌بینی و تدوین کرده است، ابراز کرد: امیدوارم به واسطه انعقاد این تفاهم‌نامه، همکاریِ مشترک، مستمر و سازنده‌ای بین شرکت بیمه دانا و بانک شهر شکل گیرد و این دو نهاد مالی شرکای تجاری خوبی برای ذینفعان خود باشند.
نایب‌رئیس هیات‌مدیره بیمه دانا، بر لزوم ایجاد و تشکیل کارگروه‌های مشترک بین شرکت بیمه دانا و مجموعه بانک شهر با هدف توسعه و تقویت همکاری‌های مشترک در حوزه ارائه خدمات بیمه‌ای و بانکی و همچنین به‌کارگیری شیوه‌های مطلوبِ خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان بانک شهر نیز تأکید کرد.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
عطر ترامپ به بازار می‌آید عطر ترامپ به بازار می‌آید
«برای میهن‌دوستانی که هرگز عقب‌نشینی نمی‌کنند»: عطر جدید دونالد ترامپ به‌شدت در فضای مجازی مورد انتقاد قرار گرفته است.
خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید! خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید!
تبدیل شدن خودرو به کالای سرمایه‌ای و هجوم واسطه‌گران در برنامه‌های فروش خودروسازان به واسطه تفاوت قابل ملاحظه بهای کارخانه و بازار، همواره مصرف‌کننده واقعی را از دسترسی به خرید از کارخانه محروم کرده است؛ به‌گونه‌ای که خرید خودرو از کارخانه تبدیل به سودآوردترین اقدام بدون کم‌ترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان برای سرمایه‌گذاران شده بود.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
صفحه خبر بالای تصاویر