کد خبر: ۴۳۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

آمریکا قصد ندارد طالبان را به رسمیت بشناسد

کاخ سفید اعلام کرد طالبان را به عنوان حکومت قانونی افغانستان به رسمیت نمی‌شناسد.
آمریکا قصد ندارد طالبان را به رسمیت بشناسد

مخاطب۲۴- ایالات متحده قصد ندارد جنبش طالبان را به عنوان حکومت قانونی افغانستان به رسمیت بشناسد. این اطلاعات را جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد.

کربی گفت: ما نمی‌توانیم طالبان را به عنوان رهبری رسمی افغانستان به رسمیت بشناسیم و نخواهیم داشت.

به گفته وی، این جنبش پس از روی کار آمدن در کشور به هیچ یک از تعهدات وعده داده شده قبلی در قبال شهروندان افغانستان و اقتصاد آن عمل نکرده است.

پیش از این، وزارت خارجه روسیه و وزارت دادگستری با هماهنگی سایر ادارات، از حذف وضعیت ممنوعه از سازمان طالبان افغانستان حمایت کردند. ضمیر کابلوف، نماینده پوتین در امور افغانستان در وزارت امور خارجه روسیه، توضیح داد که این جنبش ابتدا باید از فهرست مربوطه حذف شود تا هر گونه گفتگو در مورد مشروعیت سیاسی آن در افغانستان انجام شود.

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه درباره چرایی بررسی مسکو برای حذف طالبان از فهرست گروه‌های ممنوعه این کشور تصریح کرد: این تصمیم بر اساس درک واقعیت‌های میدانی است، چرا که آن‌ها قدرت واقعی در افغانستان هستند.

بعداً ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه خاطرنشان کرد که باید به نحوی با افغانستان روابط برقرار کرد، در این مورد باید از واقعیت‌ها حرکت کرد. رهبر روسیه توضیح داد که تحت رهبری فعلی، این کشور صراحتا به همکاری با روسیه علاقه‌مند است و بر این اساس، مسکو موضع بیشتری را تدوین خواهد کرد.

برچسب ها: طالبان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بانک شهر ۱۴ هزار میلیارد تومان ضرر روی دست مردم گذاشت بانک شهر ۱۴ هزار میلیارد تومان ضرر روی دست مردم گذاشت
زیان انباشته ۱۴ هزار میلیارد تومانی بانک شهر نشان می‌دهد که این بانک نه تنها به تأمین مالی اقتصاد کشور کمکی نمی‌کند، بلکه در کار بانکداری خود نیز مانده و در نهایت مجبور به اضافه برداشت از بانک مرکزی و دستبرد به جیب مردم است.
قطعی برق صدای مخابرات را هم درآورد قطعی برق صدای مخابرات را هم درآورد
در پی افزایش نگرانی‌ها درباره پایداری خدمات مخابراتی هنگام قطعی برق، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های کنونی، از نبود توان سرمایه‌گذاری برای نوسازی تجهیزات حیاتی خبر داد.
اعتصاب بخشی از پزشکان در سراسر کشور اعتصاب بخشی از پزشکان در سراسر کشور
امروز (شنبه سوم خرداد) دستیاران تخصصی پوست و مو در برخی شهر‌های کشور دست به اعتصاب زدند که منجر به تعطیلی برخی مراکز درمانی این حوزه شد
چرا خواب امتحان دادن می‌بینیم؟ چرا خواب امتحان دادن می‌بینیم؟
روانشناسان معتقدند دیدن خواب امتحان دادن در بزرگسالی ممکن است مربوط به یک حس ناکافی بودن یا حس تردید نسبت به خود درباره‌ی مرحله‌ی بعدی زندگی شخصی تان باشد.
تسهیلات مشاغل خانگی بهتر است به شکل فردی پرداخت نشود تسهیلات مشاغل خانگی بهتر است به شکل فردی پرداخت نشود
باید ببینیم در گذشته تسهیلاتی که داده شده است چقدر خروجی داشته و تا چه اندازه عملکرد خوبی داشته است؟ و افرادی که از این تسهیلات استفاده کرده‌اند توانسته‌اند برای خودشان شغل پایدار برای خودشان ایجاد کنند؟!
جولان بلاگر‌ها در جشنواره کن جولان بلاگر‌ها در جشنواره کن
امسال دو فیلم از سینمای رسمی و زیرزمینی ایران در بخش مسابقه جشنواره فیلم کن حضور دارند، ولی مسئله بسیاری از کاربران اینستاگرام، نه مواجهه انضمامی و اساسی با متن فستیوال کن و نقش پررنگ سینماگران ایرانی در این فضا، بلکه استفاده یکی از همین اینفلوئنسر‌های ایرانی از سرستون‌های کاخ آپادانا در طراحی لباسش برای قدم زدن بر فرش قرمز جشنواره کن است.
از چای دبش تا شیرین عسل در لیست بدهکاران بانک ملت از چای دبش تا شیرین عسل در لیست بدهکاران بانک ملت
بانک ملت در سال گذشته بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات به مشتریان خاص پرداخت کرده که بخش زیادی از آن هنوز بازنگشته است. در میان بدهکاران کلان، نام برند‌های شناخته‌شده‌ای به چشم می‌خورد؛ شرکت‌هایی که وام‌های میلیاردی گرفته‌اند، اما خبری از بازپرداخت نیست.
برگزیده
«پالرمو» بهانه جدید تندرو‌ها برای دعوا «پالرمو» بهانه جدید تندرو‌ها برای دعوا
در شرایطی که دولت تلاش دارد از ظرفیت‌های بین‌المللی برای بهبود شرایط اقتصادی کشور بهره گیرد، جریان‌های تندرو با برجسته‌سازی مساله پالرمو، تلاش می‌کنند آن را به ابزاری برای تشدید تقابل‌های سیاسی بدل کنند.
بانک شهر ۱۴ هزار میلیارد تومان ضرر روی دست مردم گذاشت بانک شهر ۱۴ هزار میلیارد تومان ضرر روی دست مردم گذاشت
زیان انباشته ۱۴ هزار میلیارد تومانی بانک شهر نشان می‌دهد که این بانک نه تنها به تأمین مالی اقتصاد کشور کمکی نمی‌کند، بلکه در کار بانکداری خود نیز مانده و در نهایت مجبور به اضافه برداشت از بانک مرکزی و دستبرد به جیب مردم است.
مذاکرات به نتیجه نمی‌رسد مذاکرات به نتیجه نمی‌رسد
فریدون عباسی، رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی: من از اول هم فکر نمی‌کردم مذاکرات به نتیجه برسد، چون فاصله بسیار زیادی بین زیاده‌خواهی‌های آمریکایی‌ها در بحث‌های فنی هسته‌ای با نیاز‌ها و خطوط قرمز ایران در این موضوعات وجود دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر