کد خبر: ۴۳۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

آمریکا قصد ندارد طالبان را به رسمیت بشناسد

کاخ سفید اعلام کرد طالبان را به عنوان حکومت قانونی افغانستان به رسمیت نمی‌شناسد.
آمریکا قصد ندارد طالبان را به رسمیت بشناسد

مخاطب۲۴- ایالات متحده قصد ندارد جنبش طالبان را به عنوان حکومت قانونی افغانستان به رسمیت بشناسد. این اطلاعات را جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد.

کربی گفت: ما نمی‌توانیم طالبان را به عنوان رهبری رسمی افغانستان به رسمیت بشناسیم و نخواهیم داشت.

به گفته وی، این جنبش پس از روی کار آمدن در کشور به هیچ یک از تعهدات وعده داده شده قبلی در قبال شهروندان افغانستان و اقتصاد آن عمل نکرده است.

پیش از این، وزارت خارجه روسیه و وزارت دادگستری با هماهنگی سایر ادارات، از حذف وضعیت ممنوعه از سازمان طالبان افغانستان حمایت کردند. ضمیر کابلوف، نماینده پوتین در امور افغانستان در وزارت امور خارجه روسیه، توضیح داد که این جنبش ابتدا باید از فهرست مربوطه حذف شود تا هر گونه گفتگو در مورد مشروعیت سیاسی آن در افغانستان انجام شود.

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه درباره چرایی بررسی مسکو برای حذف طالبان از فهرست گروه‌های ممنوعه این کشور تصریح کرد: این تصمیم بر اساس درک واقعیت‌های میدانی است، چرا که آن‌ها قدرت واقعی در افغانستان هستند.

بعداً ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه خاطرنشان کرد که باید به نحوی با افغانستان روابط برقرار کرد، در این مورد باید از واقعیت‌ها حرکت کرد. رهبر روسیه توضیح داد که تحت رهبری فعلی، این کشور صراحتا به همکاری با روسیه علاقه‌مند است و بر این اساس، مسکو موضع بیشتری را تدوین خواهد کرد.

برچسب ها: طالبان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟! افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟!
نادر یار احمدی مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت: مهاجرت امروز به یک پدیده دائمی تبدیل شده است در حالیکه تا قبل از این ما این اعتقاد را نداشتیم.
امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟ امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟
یک متخصص حیات وحش با اشاره به اینکه نام‌گذاری سال‌ها به نام حیوانات، فرصت مناسبی را در سال ۱۴۰۴ برای تاکید بر اهمیت فرهنگی و زیست‌محیطی مار‌ها فراهم کرده است گفت: اگرچه از نظر نمادین، مار‌ها به عنوان نماد شفا شناخته می‌شوند، اما در عمل، برخورد انسان با مار‌ها متفاوت است چرا که ترس از این مار‌های سمی موجب ترس از سایر مار‌ها نیز شده است. این امر باعث می‌شود مار‌ها در معرض خطر قتل عام ناشی از تصور اشتباه از مار‌های سمی قرار بگیرند.
دشت سوسن دشت سوسن
دشت «سوسن»، یکی از جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان، در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهرستان ایذه قرار دارد. این منطقه از دو دهستان دشت «سوسن شرقی» با مرکزیت «جنگه» و دشت «سوسن غربی» با مرکزیت «ترشک» تشکیل شده و در مجاورت استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است. عبور رودخانه کارون از میان دشت شرایط مناسبی برای گردشگری و فعالیت‌های طبیعت‌گردی فراهم کرده است.
اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش! اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش!
سال ۲۰۲۵، سالی است که هوش مصنوعی همه‌چیز را تغییر می‌دهد. از بهبود بهره‌وری در محیط‌های کاری تا انقلاب در دنیای خلاقیت، این ۱۰ اپلیکیشن هوش مصنوعی با قابلیت‌های نوآورانه، مسیر جدیدی را در زندگی روزمره و حرفه‌ای ما ترسیم خواهند کرد.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
قیمت واکسن HPV چقدر شده؟ قیمت واکسن HPV چقدر شده؟
واکسن گارداسیل با وجود تقاضای بالا در دسترس نیست و این در حالی است که از اواخر اسفند ۱۴۰۳ قیمت این واکسن وارداتی به بیش از ۱۰ میلیون تومان رسید و حالا با تغییر منبع ارزی هم باید انتظار افزایش قیمت آن را داشت.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
برگزیده
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
آمریکا: این مذاکره نیست، ملاقات است! آمریکا: این مذاکره نیست، ملاقات است!
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد آنچه در عمان رخ می‌دهد مذاکره بین ایران و آمریکا نیست، بلکه یک ملاقات است!
صفحه خبر بالای تصاویر