کد خبر: ۴۳۱۰۹
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۰

حضور مدیرعامل بانک ملی ایران در سی و یکمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی

دکتر ابوالفضل نجارزاده به همراه اعضای هیات مدیره وبرخی از مدیران ارشد بانک ملی ایران در سی و یکمین همایش سیاست‌های پولی و ارزی با موضوع «بازآرایی سیاست‌های پولی و نظارتی؛ با نگاهی به قانون جدید بانک مرکزی» در بانک مرکزی حضور یافتند.
حضور مدیرعامل بانک ملی ایران در سی و یکمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:در روز نخست این همایش مسئولان و اعضای تیم اقتصادی دولت، مدیران ارشد و اعضای هیات عامل بانک مرکزی، مدیران عامل بانک‌ها و صاحب نظران اقتصادی حضور داشتند که «محمدرضا فرزین» رئیس کل بانک مرکزی، «داود منظور» رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و «سید احسان خاندوزی» وزیر امور اقتصادی و دارایی پیرامون بحث ثبات مالی، بستر رشد اقتصادی پایدار، اصلاح قوانین و مقررات بانک مرکزی، جدیدترین تحولات حوزه پولی، بانکی و ارزی و شاخصه‌های رشد اقتصاد کشور به سخنرانی پرداختند.

همچنین در سی و یکمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی با هدف پوشش هر چه بیشتر محور‌های اصلی و به منظور آشنایی حداکثری پژوهشگران و محققان با فرآیند‌ها و عملیات اجرایی در بانک مرکزی و بسط دانش تجربی در حوزه پولی و بانکداری نشست‌های تحلیلی و کارگاه‌های آموزشی با دعوت از اساتید، مدیران و خبرگان هر موضوع برنامه‌ریزی شده است.

در این راستا دکترنجارزاده مدیرعامل و صمد عزیزنژاد عضوهیات مدیره بانک ملی ایران در دومین روز از این همایش در نشست‌های تحلیلی جداگانه‌ای به ترتیب با عنوان طراحی و آسیب شناسی ابزار‌های تعهدی در تامین مالی بنگاه‌ها و زنجیره ارزش و ظرفیت‌ها و ملاحظات تنظیم گری و نظارت مطلوب با لحاظ بازنگری در مقررات مرجع پولی و بانکی حضور خواهند یافت و در این نشست‌های تخصصی هر یک به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود خواهند پرداخت.

گفتنی است در همه سال‌های برگزاری همایش سیاست‌های پولی و ارزی، همواره تلاش بانک مرکزی و پژوهشکده این بوده تا این رویداد بتواند در عرصه تصمیم‌سازی در حوزه پولی و بانکی کشور به نحو احسن ایفای نقش کند.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید! اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید!
فالوده کرمانی، یکی از دسر‌های سنتی و اصیل ایرانی است که ریشه در اقلیم کویری کرمان دارد و بخشی از میراث فرهنگی ایرانیان به شمار می‌رود. این دسر خنک و خوشمزه با رشته‌های نشاسته‌ای، یخ خرد شده، گلاب و عرق نعناع، در روز‌های گرم سال، طعم آرامش و لذت را به ارمغان می‌آورد.
برگزیده
آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟ آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟
براساس گزارش نیویورک‌تایمز، دو مقام ایرانی گفتند که مذاکره‌کنندگان قصد دارند در دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها برای محل کنسرسیوم چانه‌زنی کنند تا جزیره‌ای از خاک ایران برای این منظور انتخاب شود؛ آنها ممکن است جزیره کیش یا قشم در خلیج فارس را پیشنهاد دهند، هرچند گزینه‌های دیگری نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند.
نان گران شد نان گران شد
سخنگوی اتاق اصناف خبر داد: قیمت جدید نان در چند روز آینده اعلام می‌شود.
وعده‌های محقق نشده زاکانی وعده‌های محقق نشده زاکانی
علی اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران: در دوره مدیریتی زاکانی شاهد ۵۸ وعده محقق‌نشده بوده‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر