کد خبر: ۴۳۰۴۴
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۲

صدور اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری یاسین رامین

سخنگوی قوه قضاییه از صدور اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری و استرداد یاسین رامین خبر داد. رامین که به حبس و رد مال محکوم شده است در خارج از کشور به سر می‌رود.
صدور اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری یاسین رامین

مخاطب ۲۴- اصغر جهانگیر؛ سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری امروز خود درباره صدور اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری یاسین رامین گفت: اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری یاسین رامین صادر شده است.

سلام؛ با توجه به نقض رأی دادگاه تجدیدنظر در پرونده شکایت سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر از آقای یاسین رامین و محکومیت این متهم به حبس و رد مال از سوی شعبه ۱۹ دیوان عالی کشور و با توجه به اینکه محکوم‌علیه در خارج از ایران به سر می‌برد، لطفاً اقدامات دستگاه قضا برای صدور اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری این محکوم را شرح دهید.
جهانگیر در پاسخ اظهار کرد: درباره همه کسانی که محکومیت پیدا می‌کنند و در خارج از کشور حضور دارند، دستگاه قضایی اقدامات قانونی را در دستور کار قرار می‌دهد. درباره وی هم با پیگیری‌های صورت گرفته در تاریخ ۲۶ ماه گذشته (اردیبهشت) اعلان قرمز صادر شده که از طریق مبادی بین‌المللی بحث دستگیری و استرداد ایشان انجام خواهد شد.

برچسب ها: یاسین رامین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هشدار وزارت بهداشت: گرانی غذا دسترسی دهک‌های پایین را محدود کرد هشدار وزارت بهداشت: گرانی غذا دسترسی دهک‌های پایین را محدود کرد
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هشدار داد افزایش شدید قیمت مواد غذایی، دسترسی دهک‌های یک تا پنج به اقلام ضروری را سخت کرده و مصرف سبزیجات و لبنیات در بسیاری خانوار‌ها کمتر از نیاز است.
واکنش تند ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و سیاسی است واکنش تند ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و سیاسی است
وزارت خارجه قطعنامه اخیر آژانس را اقدامی غیرقانونی و فاقد وجاهت دانست و تأکید کرد شورای حکام صلاحیتی برای بازگرداندن قطعنامه‌های خاتمه‌یافته شورای امنیت ندارد.
بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد
بزرگ‌ترین پالایشگر خصوصی هند، ریلاینس، پیش از پایان ضرب‌الاجل آمریکا خرید نفت از روسیه را متوقف کرد؛ اقدامی برای پرهیز از ریسک تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا.
حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان
آمار‌های رسمی نشان می‌دهد تعداد یارانه‌بگیران دهک‌های چهارم تا نهم در آبان‌ماه ۴۳۸ هزار نفر کمتر شده و جمعیت دریافت‌کنندگان به حدود ۴۱.۸ میلیون نفر رسیده است.
جلسه حراج شمش طلا لغو شد جلسه حراج شمش طلا لغو شد
سخنگوی مرکز مبادله اعلام کرد حراج شمش طلا در روز یکشنبه ۲ آذر به دلیل تعطیلی روز بعد و عدم امکان تسویه وجوه برگزار نخواهد شد.
واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد
سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ویژه آذر ۱۴۰۴ برای خودرو‌های شخصی بدون تغییر از بامداد شنبه در کارت‌های هوشمند سوخت شارژ می‌شود و امکان برداشت آن از تمامی جایگاه‌ها فراهم است.
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر