کد خبر: ۴۲۹۰۷
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۴

۱۸ ورزشکار خانم محبوس در آتش‌سوزی یک باشگاه ورزشی

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: ۱۸ زن محبوس در یک باشگاه ورزشی واقع در خیابان «خاقانی» اصفهان از دام حریق نجات یافتند.
۱۸ ورزشکار خانم محبوس در آتش‌سوزی یک باشگاه ورزشی

مخاطب ۲۴- محمد شریعتی افزود: ساعت ۱۲:۴۲ امروز، گزارش وقوع حریق در یک باشگاه ورزشی بانوان واقع در خیابان خاقانی به آتش‌نشانی اعلام شد.

ایرنا در خبری نوشت:وی افزود: اکیپ اطفاء و امداد و نجات آتش‌نشانی اصفهان پس از اعزام سریع به محل، دریافتند که کانون حریق، موتورخانه این باشگاه در زیرزمین است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان افزود: با توجه به اینکه در این موتورخانه علاوه بر تجهیزات فنی، مواد آتش‌زا همچون پشم شیشه و فوم و نیز برخی وسایل باشگاه وجود داشت، شرایط برای گسترش حریق، بسیار خطرناک و حادثه‌آفرین بود.

شریعتی ادامه داد: ۱۸ نفر از بانوان حاضر در باشگاه پس از وقوع حریق در طبقه زیرین، خود را به حیاط باشگاه رسانده بودند، اما با توجه به دودزدگی شدید و احتمال خفگی، از پنج ایستگاه دیگر آتش شانی هم برای کمک به این افراد استفاده شد.

وی گفت: با توجه به اینکه حیاط باشگاه محوطه‌ای بسته بود و درب خروجی نداشت، تیم‌های اول و دوم امدادی اقدام به تهویه دود از محل کردند و سپس زنان محبوبس در حیاط با کمک تیم سوم از طریق نردبان و پشت بام خانه همسایگان به طبقه اول باشگاه و سپس بیرون هدایت شدند

شریعتی بیان داشت: اهمیت این عملیات در نجات ۱۸ بانوی در حال ورزش و اطفاء آتش در موتورخانه و پیشگیری از سرایت حریق به سایر طبقات ساختمان و ممانعت از دود زدگی و خفه شدن افراد حاضر در محل حادثه بود.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تاکید کرد: نگرانی تیم امداد و نجات، تولید گاز سمی، دودزدگی و تلفات احتمالی ناشی از محبوس شدن افراد در محل حریق بود.

وی تاکید کرد: باشگاه‌های ورزشی طبق ملاحظات استاندارد باید به سیستم اطفاء حریق و دارای ۲ درب خروج برای ساختمان‌های بالای ۲۰۰ مترمربع مجهز باشند.

شریعتی گفت: تشک و سایر وسایل موجود در باشگاه‌های ورزشی بشدت قابل اشتعال است و وضعیت زمانی خطرناک می‌شود که جمعیت زیادی در این اماکن همزمان دچار حریق و حبس در محل شوند.

وی توصیه کرد با توجه به رسیدن فصل گرما و استفاده از باشگاه‌های ورزشی لازم است نکات ایمنی در آن‌ها به مرتب بیش از پیش کنترل شود.

برچسب ها: آتش نشانی
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.