کد خبر: ۴۲۸۱۳
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶

طرح‌های توسعه‌ای شرکت ملی مس با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر به سرانجام می‌رسد

در نشست مشترک مدیرعامل بانک شهر و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بر افزایش کمک‌ها و استفاده از تمامی ظرفیت‌های این بانک برای پشتیبانی از صنعت مس کشور تاکید شد.
طرح‌های توسعه‌ای شرکت ملی مس با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر به سرانجام می‌رسد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر در این نشست با اشاره به تفاهم اخیر این بانک و شرکت ملی صنایع مس، گفت: آمادگی خود را برای در اختیار گذاشتن تمامی ظرفیت‌ها با هدف تسریع بخشیدن به تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و صادرات محصولات اعلام می‌کنیم.
دکتر احمدی با بیان اینکه شرکت ملی صنایع مس ایران با توجه به پروژه‌های توسعه‌ای که برنامه ریزی کرده، نیازمند حمایت‌های سیستم بانکی کشور است، افزود: درهمین راستا، بانک شهر به عنوان یک بانک نوآور در شبکه بانکی با ارائه خدمت برتر در حوزه ارزی و ریالی در کنار صنایع مس ایران قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه بانک شهر به گسترش تعاملات با شرکت‌های تاثیرگذار در اقتصاد کشور افتخار می‌کند، خاطرنشان ساخت: خدمات رسانی به پیمانکاران و شرکت‌های زیرمجموعه‌های شرکت ملی صنایع مس مورد توجه بانک است.
مدیرعامل بانک شهر تصریح کرد: این بانک می‌تواند منابع مالی مورد نیاز پروژه‌های ملی مس در زمینه‌های مختلف از جمله ماشین آلات حفاری و بهره برداری از معادن جدید را فراهم کند.
حسین مدرس خیابانی مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز در این نشست با اشاره به خدمات برتر بانک شهر و خوشنامی آن در شبکه بانکی کشور، گفت: با هدف استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر، سطح همکاری‌ها میان دوطرف در آینده نزدیک ارتقاء خواهد یافت.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
عطر ترامپ به بازار می‌آید عطر ترامپ به بازار می‌آید
«برای میهن‌دوستانی که هرگز عقب‌نشینی نمی‌کنند»: عطر جدید دونالد ترامپ به‌شدت در فضای مجازی مورد انتقاد قرار گرفته است.
خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید! خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید!
تبدیل شدن خودرو به کالای سرمایه‌ای و هجوم واسطه‌گران در برنامه‌های فروش خودروسازان به واسطه تفاوت قابل ملاحظه بهای کارخانه و بازار، همواره مصرف‌کننده واقعی را از دسترسی به خرید از کارخانه محروم کرده است؛ به‌گونه‌ای که خرید خودرو از کارخانه تبدیل به سودآوردترین اقدام بدون کم‌ترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان برای سرمایه‌گذاران شده بود.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
صفحه خبر بالای تصاویر