کد خبر: ۴۲۷۸۰
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳

ثبت‌نام وام دهه شصتی‌ها تمدید شد

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از تمدید زمان ثبت‌نام وام دهه شصتی‌ها در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
ثبت‌نام وام دهه شصتی‌ها تمدید شد

مخاطب ۲۴- انسیه خزعلی در این باره اظهار کرد: نیمه دوم سال ۱۴۰۰ بود که موضوع طرح تسهیلات تشویقی ازدواج به متولدین دهه ۶۰ ساکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت با کارمزد ۴ درصد مطرح شد و براساس آن افراد با دارا بودن تابعیت کشور ایران، عشایر یا ساکن روستا و یا شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، مجرد بودن زوجین و تاریخ تولد افراد در دهه ۶۰ در بازه تاریخی یک فروردین ۱۳۶۰ تا ۲۹ اسفند ۱۳۶۹ امکان دریافت این تسهیلات را داشتند.

وی ادامه داد: با وجود فرصت محدود، حدود ۴۰۰ زوج توانستند از این وام در سال ۱۴۰۰ برخوردار شوند؛ این امر در ۱۴۰۱ به دلیل عدم تخصیص بودجه محقق نشد، اما در سال ۱۴۰۲ مجدد و با مبلغ بیشتر به جریان افتاد.

بیشتر بخوانید

به گفته وی، میزان این تسهیلات در مجموع ۵۰۰ میلیون تومان است که سقف ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای ازدواج، ۲۰۰ میلیون تومان برای خرید اقساطی جهیزیه و ۲۰۰ میلیون تومان وام اشتغال در نظر گرفته شده است.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۲۳۰۰ زوج در سامانه ثبت‌نام و معرفی حدود ۱۲۰۰ زوج واجد شرایط به بانک‌ها برای دریافت این وام، تاکید کرد: ارائه این تسهیلات در سال ۱۴۰۳ نیز تمدید شده است.

خزعلی در توضیح بیشتر یادآور شد: تا زمانی که بودجه وجود دارد محدودیتی برای کسانی که شرایط دریافت این وام را داشته باشند، نیست.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی
مقامات اسرائیلی نسبت به احتمال فروش جنگنده‌های اف‌۳۵ آمریکا به عربستان سعودی ابراز نگرانی کرده و می‌گویند این اقدام می‌تواند برتری نظامی تل‌آویو در منطقه را تهدید کند.
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر