کد خبر: ۴۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲

مراجعات کرونایی‌ها ۴ برابر شده است

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام افزایش ۴ برابری مراجعین سرپایی مبتلا به کرونا، گفت: افرادی که علائم خفیف مانند سرماخوردگی دارند از خانه خارج نشوندو خود را قرنطینه کنند.
مراجعات کرونایی‌ها ۴ برابر شده است

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از تابناک،  نوشت: درباره افزایش تعداد مراجعین سرپایی مبتلا به کرونا اظهار داشت: میزان مراجعات سرپایی مبتلا به کرونا در کشور چهار برابر شده است.

 

مراجعات کرونایی‌ها ۴ برابر شده است



وی افزود: افرادی که علائم خفیف بیماری مانند یک سرماخوردگی ساده را دارند در منزل خود را قرنطینه کنند اگر فردی تب دارد از مایعات و استامینوفن استفاده و در خانه استراحت کند. افرادی که علائم خفیف دارند در خانه بمانند و از تماس با اعضای خانواده و خروج از منزل اجتناب کنند، زیرا گونه اومیکرون سرایت‌پذیری بسیار بالایی دارد. حیدری با اشاره به اینکه اگر بیماران احساس کردند حالشان نامساعد و علائم‌شان شدید است به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند؛ تصریح کرد: در صورتی که علائم افراد شدت یافت به مراکز ۱۶ ساعته و ۲۴ ساعته (مراکز بهداشتی منتخب کووید) مراجعه کنند. تست کرونا در صورتی که پزشک در این مراکز آن را تجویز کند برای بیماران، رایگان خواهد بود.

معاون بهداشت وازرت بهداشت با اعلام این که کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها نیز آمادگی پذیرش بیماران را دارند، بیان کرد: تشخیص سویه ویروس کرونا تأثیری در روند درمان افراد ندارند بنابراین تشخیص این‌که فرد به اومیکرون مبتلا شده یا دلتا، برای درمان فرد اهمیت چندانی ندارد. تست سویه اومیکرون بیشتر برای افراد در معرض خطر و دارای بیماری‌های زمینه‌ای و خاص گرفته می‌شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
ایران‌گرایی برای توسعه ایران ایران‌گرایی برای توسعه ایران
جامعه ایرانی امروز به دلایل مختلف از جمله برآمدن نسل‌های تازه و دور شدن از فضای پرشور آرمان‌ها و انقلاب و مقتضیات فضای جنگ، به دنبال بازتعریف خود به عنوان جامعه ایرانی است. این مساله‌ای منحصر به نسل جوان نیست. مساله‌ای پیش روی ایران در مختصات امروز است.
نوکیسه گان مشغول خرابکاری‌اند! نوکیسه گان مشغول خرابکاری‌اند!
نوکیسه‌گی و پیامد‌های مخرب آن نوکیسه‌گانی که فاقد تجربه، دانش و تخصص کافی هستند، با ورود ناگهانی به عرصه‌های تصمیم‌گیری و اقتصادی، موجب بی‌ثباتی سیستم و تغییر معیار‌های ارزش‌گذاری اجتماعی می‌شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر