کد خبر: ۴۲۷۲۸
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۷

تولید باتری‌های الماسه با عمر ۹۰ سال!

یک استارتاپ با رونمایی از "باتری الماسی" انقلابی در این صنعت ایجاد کرده است؛ این استارتاپ ادعا می‌کند که باتری الماسی می‌تواند تا ۹۰ سال در یک خودروی برقی کار کند و به‌طور مداوم انرژی تولید کند!
تولید باتری‌های الماسه با عمر ۹۰ سال!

مخاطب ۲۴- در دنیای امروز "باتری‌های الماسی" نویدبخش انقلابی در صنعت خودرو‌های برقی هستند. این فناوری پیشرفته که توسط استارتاپ کالیفرنیایی "نانو دایمند باتری" (NDB) معرفی شده، با نام "باتری الماسی" شناخته می‌شود و پتانسیل متحول کردن این صنعت را دارد.

NDB با رونمایی از نمونه اولیه "Diamond Nuclear Voltaic" گامی بلند در این مسیر برداشته است. این باتری که از ضایعات هسته‌ای، از جمله گرافیت رادیواکتیو، ساخته می‌شود، مزایای قابل‌توجهی را به ارمغان می‌آورد که از جمله آن‌ها عمر طولانی، پایداری و ایمنی است.
عمر طولانی: استارتاپ NDB ادعا می‌کند که باتری الماسی می‌تواند تا ۹۰ سال در یک خودروی برقی کار کند و به‌طور مداوم انرژی تولید کند. این معادل چند هزار سال عمر مفید است و به معنای واقعی کلمه، نیاز به شارژ را از بین می‌برد.

پایداری: استفاده از ضایعات هسته‌ای در ساخت این باتری، آن را به گزینه‌ای پایدار و دوستدار محیط‌زیست تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید

ایمنی: NDB تضمین می‌کند که سطح تشعشع باتری الماسی از حد مجاز برای بدن انسان کمتر است و این امر آن را برای استفاده در طیف گسترده‌ای از دستگاه‌ها، از جمله گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها، تجهیزات پزشکی و حتی صنعت هوافضا، ایمن می‌کند.

کاربرد‌های باتری الماسی به فراتر از خودرو‌های برقی نیز امتداد می‌یابد. این فناوری می‌تواند تحولات چشمگیری را در صنایع مختلف، از جمله ذخیره‌سازی انرژی در مقیاس بزرگ، تجهیزات پزشکی با طول عمر بالا و کاوش‌های فضایی به ارمغان بیاورد.

برچسب ها: خودرو برقی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر