کد خبر: ۴۲۶۸۴
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در قبله تهران آرام گرفت

شهید خدمت حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) آرام گرفت.
رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در قبله تهران آرام گرفت

مخاطب ۲۴- شهید حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، پس از تشییع باشکوه، ظهر امروز در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در شهرری آرام گرفت.
پیکر مطهر رئیس دستگاه دیپلماسی ایران با حضور گسترده و باشکوه مردم مومن، انقلابی، ولایتمدار و همیشه درصحنه شهرری از میدان بسیج تا آستان مقدس سیدالکریم تشییع شد.
جمعیت زیادی از شهرستان دامغان و سایر شهرستان‌ها خود را به مراسم تشییع این شهید خدمت در شهرری رساندند و همراه با مردم ری وزیر امور خارجه را تا خانه ابدی‌اش در کربلای ایران بدرقه کردند.

بیشتر بخوانید

تشییع کنندگان در قبله تهران با عبور از مقابل امامزاده عبدالله، میدان شهرری و خیابان حرم، با سر دادن شعار‌های "یا حسین"، "یا حیدر" و... در سوگ از دست دادن آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور کشورمان و همراهانش، عزاداری کردند.
آیین تدفین شهید حسین امیرعبداللهیان در شبستان حرم با قرائت زیارت عاشورا و مداحی و سینه‌زنی با حضور محمد مخبر رئیس قوه مجریه، سیّد اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، علی باقری سرپرست وزارت امورخارجه، علی‌اکبر صالحی، سردار ایرج مسجدی مشاور عالی فرمانده نیروی قدس سپاه و ... برگزار شد.
پیکر مطهر شهید امیرعبداللهیان پس از طواف گرد مضجع شریف حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، در جوار مزار شهید مدافع حرم وحید زمانی‌نیا و شهید قدس سیدمهدی جلادتی در شبستان آستان مقدس به خاک سپرده شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند
حمله هوایی رژیم اسرائیل به کشورمان ایران یک تجربه غیرمنتظره بود که مهمترین اولویت برای هرکس حفظ جان در شرایطی بود که سرو صدا‌های عجیب برخورد موشک یا مقابله پدافندی ایران شنیده می‌شد. اما امنیت مالی نیزمساله مهمی است.
تنهایی عمیق دختران خطرناک است تنهایی عمیق دختران خطرناک است
گزارش سازمان بهداشت جهانی شیوع بی‌سابقه تنهایی و انزوای اجتماعی در میان دختران نوجوان را بررسی کرد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟ ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟
ارگان رسانه‌ای سپاه پاسداران نوشت ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
برگزیده
نفوذی‌های اسراییل بین خودی‌ها و نمازشب خوان ها! نفوذی‌های اسراییل بین خودی‌ها و نمازشب خوان ها!
محمد صادق جوادی حصار افزود: نفوذ اسرائیل در حالی در جنگ به ضرر ما شد که در داخل دنبال حذف همدیگر هستیم تا جایگاه و منافع مان دست نخورده بماند.
تضعیف وزارت اطلاعات در دولت احمدی نژاد شروع شد تضعیف وزارت اطلاعات در دولت احمدی نژاد شروع شد
سید جلال ساداتیان: در این کشور یک روز تصمیم گرفتند چند هزار افسر کارکشته وزارت اطلاعات را با بهانه‌های واهی در دولت دهم بازنشسته و بازخرید کردند.
به آفریقای جنوبی برگرد! به آفریقای جنوبی برگرد!
ماسک و ترامپ که زمانی «رفیق گرمابه و گلستان» هم بودند، اوایل ماه ژوئن آشکارا با هم اختلاف پیدا کردند. به نظر می‌رسد این اختلاف ناشی از انزجار عمومی ماسک از لایحه «زیبای بزرگ» باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر