کد خبر: ۴۲۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
با حضور مدیران عامل، اعضای هیات مدیره، مدیران و کارکنان گروه سایپا؛

مجلس بزرگداشت "شهدای خدمت" برگزار شد

مراسم بزرگداشت رئیس جمهور شهید و شهدای خدمت با حضور مدیران عامل، اعضای هیات مدیره، معاونان، مدیران و کارکنان گروه خودروسازی سایپا در شرکت سایپا برگزار شد.
مجلس بزرگداشت  شهدای خدمت  برگزار شد

مخاطب24:به مناسبت شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی، خادم الرضا (ع)، رئیس جمهور مردمی، آیت الله سید محمدعلی آل هاشم نماینده مقام معظم رهبری در استان آذربایجان شرقی، حسین امیرعبدالهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سرتیپ مهدی موسوی، سرهنگ خلبان سید طاهر مصطفوی، سرهنگ خلبان محسن دریانوش و سرگرد فنی بهروز قدیمی، مراسم یادبودی با عنوان "یادبود شهدای خدمت" با حضور اعضای هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا، مدیران عامل شرکت‌های گروه و جمع کثیری از کارکنان شرکت سایپا در این شرکت برپا شد.

در این مراسم که در نمازخانه مرکزی شرکت سایپا برگزار شد، حجت الاسلام علی رجبی، به بیان ویژگی‌های پرشمار رئیس جمهور شهید، برگرفته از آیات قرآنی اشاره کرد و گفت: شهید آیت الله ابراهیم رئیسی ویژگی‌های منحصر به فردی داشتند که بسیار بارز و برای همه مردم کشور اهمیت داشت.

او گفت: رئیس جمهور کشورمان مومن و بسیار کوشا بودند و همچنین مجاهدت و اخلاص عمل و رفتار ایشان زبانزد همگان بود. رئیس جمهور فقید کشورمان برای تحقق وعده‌های خود و همچنین برگرداندن شور و اشتیاق به ایران همواره در سفر بودند و برای بهبود شرایط کشور تمام تلاش خود را به کار بستند و در نهایت هم در ماموریت کاری به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

حجت الاسلام رجبی خاطرنشان کرد: رییس جمهور شهید محبوب تک تک مردم ایران بودند و هستند و همواره استکبار ستیزی و مقاومت در برابر دشمنان زورگو را سرلوحه کار خود قرار می‌دادند. از دیگر ویژگی ایشان این بود که مدافع قرآن در سازمان ملل بودند و نگاه دلسوزانه و پدرانه نسبت به مردم داشتند و انتظار شهادت از دیگر ویژگی‌های بارز شهید خدمت بود.

در ادامه مراسم نیز مداح اهل بیت مجتبی فتح اللهی به نوحه سرایی و مداحی پرداخت.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر