کد خبر: ۴۲۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
با حضور مدیران عامل، اعضای هیات مدیره، مدیران و کارکنان گروه سایپا؛

مجلس بزرگداشت "شهدای خدمت" برگزار شد

مراسم بزرگداشت رئیس جمهور شهید و شهدای خدمت با حضور مدیران عامل، اعضای هیات مدیره، معاونان، مدیران و کارکنان گروه خودروسازی سایپا در شرکت سایپا برگزار شد.
مجلس بزرگداشت  شهدای خدمت  برگزار شد

مخاطب24:به مناسبت شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی، خادم الرضا (ع)، رئیس جمهور مردمی، آیت الله سید محمدعلی آل هاشم نماینده مقام معظم رهبری در استان آذربایجان شرقی، حسین امیرعبدالهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سرتیپ مهدی موسوی، سرهنگ خلبان سید طاهر مصطفوی، سرهنگ خلبان محسن دریانوش و سرگرد فنی بهروز قدیمی، مراسم یادبودی با عنوان "یادبود شهدای خدمت" با حضور اعضای هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا، مدیران عامل شرکت‌های گروه و جمع کثیری از کارکنان شرکت سایپا در این شرکت برپا شد.

در این مراسم که در نمازخانه مرکزی شرکت سایپا برگزار شد، حجت الاسلام علی رجبی، به بیان ویژگی‌های پرشمار رئیس جمهور شهید، برگرفته از آیات قرآنی اشاره کرد و گفت: شهید آیت الله ابراهیم رئیسی ویژگی‌های منحصر به فردی داشتند که بسیار بارز و برای همه مردم کشور اهمیت داشت.

او گفت: رئیس جمهور کشورمان مومن و بسیار کوشا بودند و همچنین مجاهدت و اخلاص عمل و رفتار ایشان زبانزد همگان بود. رئیس جمهور فقید کشورمان برای تحقق وعده‌های خود و همچنین برگرداندن شور و اشتیاق به ایران همواره در سفر بودند و برای بهبود شرایط کشور تمام تلاش خود را به کار بستند و در نهایت هم در ماموریت کاری به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

حجت الاسلام رجبی خاطرنشان کرد: رییس جمهور شهید محبوب تک تک مردم ایران بودند و هستند و همواره استکبار ستیزی و مقاومت در برابر دشمنان زورگو را سرلوحه کار خود قرار می‌دادند. از دیگر ویژگی ایشان این بود که مدافع قرآن در سازمان ملل بودند و نگاه دلسوزانه و پدرانه نسبت به مردم داشتند و انتظار شهادت از دیگر ویژگی‌های بارز شهید خدمت بود.

در ادامه مراسم نیز مداح اهل بیت مجتبی فتح اللهی به نوحه سرایی و مداحی پرداخت.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر