کد خبر: ۴۲۵۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۵۷

صائب، سرپرست ستاد انتخابات رسانه ملی شد

فعالیت‌های انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی با حکم رییس سازمان صداوسیما آغاز شد.
صائب، سرپرست ستاد انتخابات رسانه ملی شد

مخاطب ۲۴- با توجه به برگزاری پیش از موعد چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در تیرماه سال جاری، صبح امروز اولین جلسه ستاد انتخابات سازمان صداوسیما برگزار و پیمان جبلی در حکمی محمدعلی صائب را به سمت سرپرست ستاد انتخابات رسانه ملی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، متن حکم جبلی برای صائب به این شرح است:

«باسمه تعالی
برادر گرامی جناب آقای محمدعلی صائب
سرپرست محترم معاونت سیاسی

نظر به برگزاری قریب الوقوع چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری و با توجه به حکم اصل ۱۳۱ قانون اساسی مبنی بر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در مهلت ۵۰ روزه، به موجب این حکم شما را به عنوان "سرپرست ستاد انتخابات ریاست جمهوری" سازمان صداوسیما منصوب می‌کنم.

برنامه ریزی برای تبیین جایگاه و اهمیت انتخابات و رأی مردم در جمهوری اسلامی، تشریح نقش رئیس جمهور در اداره کشور، مطالبه اجرای دقیق قوانین مربوط به انتخابات، زمینه سازی هنرمندانه برای برگزاری انتخابات پرشور و افزایش مشارکت مردم، تسهیل انتخاب اصلح برای مردم در عین رعایت بی طرفی و پرهیز از دخالت هرگونه گرایش حزبی، گروهی و جناحی در برنامه‌ها و اهتمام جدی به برآوردن نیاز‌های رسانه‌ای نهاد‌ها و سازمان‌های برگزارکننده انتخابات، برگزاری جلسات منظم ستاد انتخابات سازمان و ایجاد هماهنگی و هم افزایی در همه حوزه‌های پیام از وظایف و مأموریت شما در این مسئولیت می‌باشد و همه معاونت‌ها و مراکز سازمان موظف به بذل نهایت همکاری در این زمینه خواهند بود.

از خداوند متعال موفقیت روزافزون شما و اعضای ستاد را در برگزاری انتخاباتی پرشور در پیشبرد اهداف و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) مسئلت دارم.
پیمان جبلی
رئیس سازمان»

شایان ذکر است با درگذشتِ شهادت گونۀ عالم مجاهد، رئیس‌جمهور مردمی خادم‌الرضا (ع) آیت الله سید ابراهیم رئیسی در حادثۀ تلخ و ناگوار در اثنای یک تلاش خدمت‌رسانی، با نظر رهبر معظم انقلاب معاون اول رئیس جمهور جناب آقای دکتر مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوۀ مجریه قرار گرفت و موظف شد به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس‌جمهور جدید انتخاب شود.

برچسب ها: انتخابات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محرومیت مدیر تیم آلومینیوم اراک تا اطلاع ثانوی محرومیت مدیر تیم آلومینیوم اراک تا اطلاع ثانوی
کمیته انضباطی از محرومیت مدیر تیم آلومینیوم اراک و بازیکن ملوان تا اطلاع ثانوی خبر داد.
سرلشکر سلامی: برای هر جنگی آماده‌ایم سرلشکر سلامی: برای هر جنگی آماده‌ایم
فرمانده کل سپاه بیان کرد: شروع کننده جنگ نخواهیم بود، ولی برای هر جنگی آماده‌ایم؛ فرمول‌های غلبه بر این دشمن را آموخته‌ایم. یک گام مقابل دشمن عقب‌نشینی نمی‌کنیم.
پرسپولیس ۰-۰ استقلال خوزستان پرسپولیس ۰-۰ استقلال خوزستان
با تساوی مقابل استقلال خوزستان، پرسپولیس تا حدود زیادی شانس کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر را از دست داد.
مهم‌ترین تخلفات رانندگی ثبت شده توسط بازرسان نامحسوس چه بوده است؟ مهم‌ترین تخلفات رانندگی ثبت شده توسط بازرسان نامحسوس چه بوده است؟
رئیس اداره نظارت و سازماندهی بازرسان نامحسوس پلیس راهور فراجا، از نقش مؤثر و حضور داوطلبانه بازرسان نامحسوس در طرح نوروزی ۱۴۰۴ تقدیر کرد و گفت: بازرسان نامحسوس، در شرایط جوی و ترافیکی متفاوت، تأثیر چشمگیری در کاهش تخلفات رانندگی و افزایش امنیت در معابر شهری و جاده‌ای داشته‌اند.
بعد از مصرف این دارو‌ها رانندگی نکنید بعد از مصرف این دارو‌ها رانندگی نکنید
رانندگی پس از مصرف برخی از دارو‌ها احتمال بروز خطر و تصادف را افزایش می‌دهد، باید پیش از رانندگی از تاثیر دارو بر هوشیاری اطمینان حاصل شود.
فلاحت‌پیشه به تهدید کیهان برای ترور ترامپ چه نظری دارد؟ فلاحت‌پیشه به تهدید کیهان برای ترور ترامپ چه نظری دارد؟
فلاحت‌پیشه نوشت: «ایرانیان از طالبان جنگ و ترور متنفرند. اگر عرضه‌ی جنگ داشتید به لبنان می‌رفتید، اگر طرح ترور دارید، غلط‌های خود را به نام ایران مطرح نکنید.»
پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد
سهیل مقدم، فرزند سیروس مقدم و الهام غفوری، در کنار تجربه بازیگری در فصل هفتم سریال پایتخت، سابقه حضور در پشت صحنه سریال‌های تلویزیونی همچون "تا ثریا" را نیز به‌عنوان دستیار کارگردان دارد
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر