کد خبر: ۴۲۵۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۵۷

صائب، سرپرست ستاد انتخابات رسانه ملی شد

فعالیت‌های انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی با حکم رییس سازمان صداوسیما آغاز شد.
صائب، سرپرست ستاد انتخابات رسانه ملی شد

مخاطب ۲۴- با توجه به برگزاری پیش از موعد چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در تیرماه سال جاری، صبح امروز اولین جلسه ستاد انتخابات سازمان صداوسیما برگزار و پیمان جبلی در حکمی محمدعلی صائب را به سمت سرپرست ستاد انتخابات رسانه ملی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، متن حکم جبلی برای صائب به این شرح است:

«باسمه تعالی
برادر گرامی جناب آقای محمدعلی صائب
سرپرست محترم معاونت سیاسی

نظر به برگزاری قریب الوقوع چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری و با توجه به حکم اصل ۱۳۱ قانون اساسی مبنی بر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در مهلت ۵۰ روزه، به موجب این حکم شما را به عنوان "سرپرست ستاد انتخابات ریاست جمهوری" سازمان صداوسیما منصوب می‌کنم.

برنامه ریزی برای تبیین جایگاه و اهمیت انتخابات و رأی مردم در جمهوری اسلامی، تشریح نقش رئیس جمهور در اداره کشور، مطالبه اجرای دقیق قوانین مربوط به انتخابات، زمینه سازی هنرمندانه برای برگزاری انتخابات پرشور و افزایش مشارکت مردم، تسهیل انتخاب اصلح برای مردم در عین رعایت بی طرفی و پرهیز از دخالت هرگونه گرایش حزبی، گروهی و جناحی در برنامه‌ها و اهتمام جدی به برآوردن نیاز‌های رسانه‌ای نهاد‌ها و سازمان‌های برگزارکننده انتخابات، برگزاری جلسات منظم ستاد انتخابات سازمان و ایجاد هماهنگی و هم افزایی در همه حوزه‌های پیام از وظایف و مأموریت شما در این مسئولیت می‌باشد و همه معاونت‌ها و مراکز سازمان موظف به بذل نهایت همکاری در این زمینه خواهند بود.

از خداوند متعال موفقیت روزافزون شما و اعضای ستاد را در برگزاری انتخاباتی پرشور در پیشبرد اهداف و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) مسئلت دارم.
پیمان جبلی
رئیس سازمان»

شایان ذکر است با درگذشتِ شهادت گونۀ عالم مجاهد، رئیس‌جمهور مردمی خادم‌الرضا (ع) آیت الله سید ابراهیم رئیسی در حادثۀ تلخ و ناگوار در اثنای یک تلاش خدمت‌رسانی، با نظر رهبر معظم انقلاب معاون اول رئیس جمهور جناب آقای دکتر مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوۀ مجریه قرار گرفت و موظف شد به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس‌جمهور جدید انتخاب شود.

برچسب ها: انتخابات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک
عباس عراقچی اعلام کرد مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک زمینه توافق داشت، اما به دلیل زیاده‌خواهی طرف آمریکایی به نتیجه نرسید و گفت‌و‌گو‌ها ادامه دارد.
واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد
وزیر کشور اعلام کرد تاکنون گزارش رسمی یا تصمیم مشخصی درباره فعالیت گشت‌های ارشاد دریافت نشده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مأمور پیگیری موضوع شده است.
آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس
گزارش‌ها حاکی است محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، به عنوان یکی از گزینه‌های جدی برای تصدی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس مطرح شده است.
نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد ۵۹ درصد از شهروندان آمریکایی از به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین توسط دولت ایالات متحده حمایت می‌کنند.
رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد
رئیس‌جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) را برای اجرا به دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله بانک مرکزی و چند وزارتخانه ابلاغ کرد.
پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم
روسیه امروز رزمایش هسته‌ای راهبردی خود را با حضور و نظارت مستقیم ولادیمیر پوتین برگزار کرد؛ رزمایشی که شامل تمرین پرتاب موشک‌های بالستیک از زمین و دریا بود.
بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات
در ادامه هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲، تیم فوتبال استقلال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف الوحدات اردن می‌رود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر