کد خبر: ۴۲۵
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۵
کاندیدای جبهه تدبیر و توسعه مطرح کرد:

اگر ارشاد نتواند از مجوزهایش دفاع کند؛ انحلالش حکیمانه است

محمد علی وکیلی معتقد است صدا و سیما با اصلاحات حراسی و پیوندی که با احزاب خاص ایجاد کرده باعث شده تا مخاطبان اقبالی به آن نداشته باشند و به شبکه‌های برون‌مرزی روی بیاورند.

محمدعلی وکیلی (کاندیدای جبهه تدبیر و توسعه) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا؛ درباره برنامه‌های خود در حوزه فرهنگ گفت: مهمترین مشکل ما در حوزه فرهنگ این است که مرجع پاسخگویی مشخص نیست. وزارت ارشاد در انتهای صف دستگاه‌های متولی فرهنگ است اما در بخش پاسخگویی ابتدای صف قرار می‌گیرد و متاسفانه این مسئله باعث عدم پاسخگویی شده است.

او ادامه داد: وزارت ارشاد باید اختیارات لازم را داشته باشد. باتوجه به این شرایط؛‌ اگر وزارت ارشاد نتواند متولی امور فرهنگی باشد و آن را به عنوان تنها مرجع پاسخگو بشناسیم؛ پیشنهاد من انحلال این وزارتخانه و واگذار کردن اختیارات آن به نهادهایی مثل سازمان تبلیغات اسلامی است. من معتقدم اگر وزارت ارشاد نتواند از مجوزهای خود دفاع کند؛ انحلال آن حکیمانه است.

این کاندیدای مجلس با تاکید بر اینکه برای اولویت پیدا کردن فرهنگ در ساختار نظام باید فرهنگ ریشه درخت توسعه شود؛ بیان کرد: با قرار گرفتن فرهنگ به عنوان ریشه درخت توسعه؛ ما شاهد صدرنشینی فرهنگ خواهیم بود. اگر دستگاه‌های پاسخگو مشخص شود، از حقوق آثار معنوی هم می‌توان دفاع کرد.

وی افزود: متاسفانه این روزها شاهد کم‌اقبالی مخاطبان در تمام حوزه‌های هنری هستیم. هنوز رویکرد فرهنگی ما مشخص نشده است و اینکه آیا رویکرد ما تقاضا محور است یا عرضه محور؟

وکیلی همچنین درباره عملکرد صداوسیما گفت: به عقیده من صداوسیما باید دامنش را دامن احزاب برهاند و زلفش را با سقف نظام گره بزند. عاملی که باعث شده تنها رسانه ملی کشور اقبال چندانی میان مخاطبان نداشته باشد و مردم به شبکه‌های برون‌مرزی روی بیاورند؛ همین پیوند صداوسیما با احزاب است.

نماینده جبهه تدبیر و توسعه در پایان با بیان اینکه کار صداوسیما اصلاحات‌هراسی شده؛ اظهار داشت: متاسفانه روندی که صداوسیما درپیش گرفته؛ توهین به شعور مخاطب است. اصلاحات‌هراسی و مصادره کشور به نفع انگلیسی‌ها کاری صهیونیستی‌ست. نباید پشتوانه‌های نظام به نفع غرب تخریب شود.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»