کد خبر: ۴۲۴۵۸
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷

محمدرضا گلزار و سالار عقیلی در ورزش چه می‌خواهند؟

درحالی که از خبر فساد گسترده در فدراسیون فوتبال و حواشی آن چند روزی بیشتر نمی‌گذرد، حالا دیگر فدراسیون‌ها ورزشی نیز با انتشار اخبار عجیب و غریب دوباره در صدر اخبارند و واقعا هیچ‌کس نمی‌داند در فدراسیون‌ها چه خبر است!
محمدرضا گلزار و سالار عقیلی در ورزش چه می‌خواهند؟

مخاطب24:درحالی که هنوز ماجرای حضور محمدرضا گلزار ومیلاد کی‌مرام درفدراسیون تنیس مورد بحث است، حالا خبررسیده سالار عقیلی نیز در فدراسیون گلف صاحب مسئولیت شده وبه عضویت هیات رئیسه انجمن وودبال درآمده است. انتصاب‌های نابه‌جا که مشخص نیست چطور قرار است با شهرت خود به این ورزش‌ها کمک کنند و دقیقا چه ارزش افزوده‌ای برای ورزش دارند؟

خواننده‌ای در فدراسیون گلف

متن خبر این است: «سالار عقیلی، ازمفاخر موسیقی وهنر آوازکشور باقبول دعوت مهرداد جمشیدی، دبیرکل فدراسیون و سرپرست انجمن وودبال و طی حکمی از سوی حمید عزیزی، رئیس فدراسیون گلف به عنوان عضو هیأت رئیسه انجمن وودبال منصوب شد» با کدام سابقه ورزشی درگلف و وودبال؟ هنوز کسی نمی‌داند! اگر بنای انتصابات قبلی را برعلاقه‌مندی سلبریتی‌ها بگذاریم، تا به حال هیچ مصاحبه‌ای مبنی بر علاقه وافر سالار عقیلی به وودبال هم منتشر نشده است. البته اگر تا به حال نام این رشته را نشنیده‌اید باید گفت وودبال یک ورزش توپ و میله‌ای شبیه گلف است. در این ورزش جدید، بازیکنان از یک میله چوبی و توپ‌هایی که کمی بزرگ‌تر از توپ‌های گلف‌اند استفاده می‌کنند و باید توپ را با کمترین ضربه، به هدف برسانند. این رشته به دلیل امکان بازی در فضا‌های کوچک و هزینه کمتر نسبت به گلف محبوبیت پیدا کرده است.

فدراسیون تنیس ابتدا با دعوت امیر جدیدی، بازیگر مطرح سینما به تیم‌ملی سر زبان‌ها افتاد. جدیدی که سال‌هاست در رشته تنیس به صورت تخصصی فعالیت می‌کند حضور در تیم‌ملی را رد کرد. اما چند ماه پیش محمدرضا گلزار به دعوت داوود عزیزی، رئیس فدراسیون تنیس به عضویت هیات رئیسه پدل درآمد و سرپرست تیم‌ملی پدل شد. این بازیگر مطرح سینمای ایران البته درنشست خبری‌اش گفت: «خیلی تلاش کردم این سمت را نپذیرم، چون مسئولیتش سنگین است، اما زندگی من با ورزش عجین شده است. سال‌ها والیبال رابه‌صورت حرفه‌ای و باشگاهی کار کرده‌ام و یک فصل هم به عنوان مربی بدنساز کنار یکی از تیم‌ها بودم. در اسکی هم بوده‌ام. برای پدل هم مطمئن باشید تیم‌ملی سال آینده سورپرایز‌هایی دارد و دنبال کار‌های بین‌المللی برای این رشته هستیم.»

محمدرضا گلزار و سالار عقیلی در ورزش چه می‌خواهند؟

از میلاد کی‌مرام تا داریوش ارجمند

پس از حضور گلزار در فدراسیون تنیس، میلاد کی‌مرام طی حکمی ازسوی رئیس فدراسیون تنیس به عنوان مشاور و عضو کمیته ساحلی این فدراسیون منصوب شد. نکته عجیب درخصوص حکم کی‌مرام این است که در آن علاقه شدید او به رشته تنیس به عنوان یکی از دلایل انتخابش ذکرشده بود! این داستان، اما سردراز دارد. آذرماه سال ۹۶طی حکمی ازسوی مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش و جوانان وقت، داریوش ارجمند به عنوان عضوهیأت رئیسه فدراسیون ورزش‌های پهلوانی وزورخانه‌ای منصوب شد وپژمان بازغی نیز به دلیل علاقه زیادش به تیم پرسپولیس، دردوره مدیریت حبیب کاشانی و در آذرماه ۸۸ مدت کوتاهی مشاور ومسئول فرهنگی تیم پرسپولیس شد.

سلبریتی‌ها چه ارزش افزوده‌ای دارند؟

سؤال این است که عایدی این حکم‌ها برای فدراسیون‌های ورزشی چیست؟ جلب توجه یا بیش‌تر دیده شدن رشته‌های نوپا؟ میلاد کی‌مرام چه مشاوره‌ای می‌تواند در کمیته ساحلی به عزیزی بدهد؟ محمدرضا گلزار چطور حکم سرپرستی و عضویت در انجمن هیات رئیسه دارد؟ سالار عقیلی چند بار وودبال بازی کرده است؟ حضور ارجمند چه دستاوردی برای بیشتر دیده شدن ورزش‌های زورخانه‌ای داشت؟ انتخاب این دو بازیگر چقدر روی بیشتر دیده شده تنیس ایران و پیشرفت این رشته تاثیرگذار بود؟ آیا بهتر نیست فدراسیون‌های ورزشی روی انتخاب افراد و مدیران زبده در هر رشته ورزشی تمرکز کنند؟ سوال‌هایی که هنوز هیچ جوابی از سوی روسای فدراسیون‌ها برای آن دریافت نکردیم و این داستان باز هم ادامه خواهد داشت.

برچسب ها: ورزش
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.