کد خبر: ۴۲۳۹۸
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۱

لیست تمام ماشین‌های قابل خرید در سامانه فروش خودرو‌های برقی

سامانه فروش خودرو‌های برقی در اولین دور عرضه این دسته از محصولات، میزبان خودرو‌های الکتریکی جذاب آسیایی و اروپایی است.
لیست تمام ماشین‌های قابل خرید در سامانه فروش خودرو‌های برقی

مخاطب ۲۴- پس از اعلام شرایط ثبت نام خودرو در سامانه فروش خودرو‌های برقی، فعالیت این سامانه به‌صورت رسمی آغاز شده و در این دور از فروش، شاهد حضور خودرو‌های مطرح و به‌روز از برند‌های معتبر بوده‌ایم. در این بخش از اخبار خودرو سایت گجت نیوز به اعلام فهرست خودرو‌های عرضه شده می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید

خودرو‌های عرضه شده در سامانه فروش خودرو‌های برقی
در اولین دوره سامانه فروش خودرو‌های برقی، محصولاتی، چون هوندا E-NS۱، آئودی Q۵ E-Tron، فولکس واگن ID ۴، هونگچی E-QM۵، لونا GRE، جک E۵۰A، سینوگلد و… عرضه می‌شوند. متقاضیان باید توجه داشته باشند که صرفاً بانک‌های ملت، تجارت، ایران زمین و گردشگری، امکان افتتاح حساب وکالتی برای سامانه خودرو‌های برقی را دارند.
با توجه به صحبت‌های رئیس سازمان توسعه تجارت و مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو، سامانه وارداتی‌های برقی با فرایند به‌مراتب آسان‌تری نسبت به سایر سامانه‌ها فعالیت می‌کند. همچنین به مالکان خودرو‌های برقی، معافیت‌ها و بخشودگی‌های مختلفی تخصیص پیدا می‌کند و به این ترتیب، هزینه سربار تردد بر خودرو‌های برقی بسیار کمتر از محصولات سوخت فسیلی خواهد بود. با توجه به بررسی‌های انجام شده، سامانه خودرو‌های برقی، عرضه محصولات تمام الکتریکی نشان‌های تجاری آئودی، فولکس واگن، تویوتا، هوندا، ام جی، نتا، بی وای دی، اشکودا و… را در برنامه دارد. برای همین، در چند وقت اخیر، شرکت‌های واردکننده مختلفی محصولات تمام برقی خود را جهت اخذ مجوز‌های شماره‌گذاری به ایران آورده‌اند.

سامانه فروش خودرو‌های برقی از ۳۰ اردیبهشت تا ۵ خرداد ۱۴۰۳ فعال خواهد بود و متقاضیان می‌توانند خودرو‌های مورد نظر خود را انتخاب کنند. نشانی وبسایت این سامانه EVauto.ir است. برای ثبت نام در این سامانه نیاز است تا مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به‌صورت حساب وکالتی در حساب بانکی متقاضی وجود داشته باشد.

برچسب ها: خودرو برقی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک
عباس عراقچی اعلام کرد مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک زمینه توافق داشت، اما به دلیل زیاده‌خواهی طرف آمریکایی به نتیجه نرسید و گفت‌و‌گو‌ها ادامه دارد.
واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد
وزیر کشور اعلام کرد تاکنون گزارش رسمی یا تصمیم مشخصی درباره فعالیت گشت‌های ارشاد دریافت نشده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مأمور پیگیری موضوع شده است.
آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس
گزارش‌ها حاکی است محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، به عنوان یکی از گزینه‌های جدی برای تصدی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس مطرح شده است.
نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد ۵۹ درصد از شهروندان آمریکایی از به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین توسط دولت ایالات متحده حمایت می‌کنند.
رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد
رئیس‌جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) را برای اجرا به دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله بانک مرکزی و چند وزارتخانه ابلاغ کرد.
پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم
روسیه امروز رزمایش هسته‌ای راهبردی خود را با حضور و نظارت مستقیم ولادیمیر پوتین برگزار کرد؛ رزمایشی که شامل تمرین پرتاب موشک‌های بالستیک از زمین و دریا بود.
بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات
در ادامه هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲، تیم فوتبال استقلال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف الوحدات اردن می‌رود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر