کد خبر: ۴۲۳۵۵
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۳

ارتباط استفاده از سیگار الکتریکی با صرف وقت در رسانه‌های اجتماعی

تحقیقات جدید نشان می‌دهد کودکان و نوجوانانی که هفت ساعت یا بیشتر در روز از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، دو برابر با خطر بیشتر مصرف سیگار سنتی یا سیگار الکترونیکی یا هر دو مواجهند.
ارتباط استفاده از سیگار الکتریکی با صرف وقت در رسانه‌های اجتماعی

مخاطب۲۴- این مطالعه بر اساس نظرسنجی از تقریباً ۱۱۰۰۰ جوان بریتانیایی ۱۰ تا ۲۵ ساله است که از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۱ تحت نظر بوده اند.

این مطالعه نشان داد که مدت زمانی که آن‌ها در TikTok، اینستاگرام و دیگر پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی صرف کرده‌اند، به خوبی با احتمال استفاده از سیگار الکترونیکی یا استعمال دخانیات ارتباط دارد.

فقط ۲ درصد از افرادی که گزارش دادند از رسانه‌های اجتماعی استفاده نمی‌کنند، سیگار می‌کشیدند، اما این میزان در میان افرادی که گفته بودند بیش از ۷ ساعت در روز در شبکه‌های اجتماعی حضور دارند به ۱۷ درصد افزایش یافته است.

افرادی که به مدت هفت ساعت یا بیشتر در روز در شبکه‌های اجتماعی بودند، در مقایسه با افرادی که هیچ زمانی را در رسانه‌های اجتماعی نمی‌گذراندند، هفت برابر بیشتر مستعد استعمال دود و سیگار الکترونیکی هستند.

به نظر می‌رسد که حتی اندکی سپری کردن زمان در رسانه‌های اجتماعی احتمال سیگار کشیدن یا استعمال سیگار الکترونیکی را افزایش می‌دهد. به عنوان مثال، این مطالعه نشان داد افرادی که روزانه ۱ تا ۳ ساعت را در رسانه‌های اجتماعی می‌گذرانند، ۹۲ درصد بیشتر سیگار الکترونیکی استفاده می‌کنند، در مقایسه با افرادی که در چنین پلتفرم‌هایی نیستند.

محققان دانشکده بهداشت عمومی امپریال کالج لندن خاطرنشان کردند که استعمال دخانیات و سیگار الکترونیکی هر دو به شدت در این پلتفرم‌ها تبلیغ می‌شوند.

برچسب ها: سیگار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر