کد خبر: ۴۲۲۹
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۴

چه کسی هواپیمای امام در ۱۲ بهمن ۵۷ را بیمه کرد؟

به دلیل هشدار بختیار به زدن هواپیمای حامل امام خمینی به ایران، هیچ شرکت هواپیمایی حاضر به انجام پرواز انقلاب نبود، تا اینکه علاء میرمحمدصادقی، هواپیمای ایرفرانس را بیمه کرد و امام به وطن بازگشت.
چه کسی هواپیمای امام  در ۱۲ بهمن ۵۷ را بیمه کرد؟

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از تسنیم، انقلاب در دامان خود، مردان و زنان مجاهد و ایثارگری را تربیت کرد که هر یک سهمی بزرگ در انقراض رژیم پادشاهی و استقرار حکومت اسلامی در کشور داشتند. اوج این مجاهدت‌ها در بحبوحه بهمن ۵۷ دیده شد، جایی که ایرانیان، با صدای بلند خواستار بازگشت امام خمینی به خاک وطن شدند و جمعیت اندک و قلیلی مانع از تحقق این مطالبه می‌شد.

 

چه کسی هواپیمای امام  در ۱۲ بهمن ۵۷ را بیمه کرد؟



یکی از این افراد شاپور بختیار، آخرین نخست‌وزیر پهلوی بود که وقتی تلاش‌های به‌اصطلاح روشنفکری او نتیجه نداد، آشکارا به تهدید انفجار هواپیمایی کرد که قرار بود حامل امام بعد از ۱۵ سال هجرت باشد. به دلیل هشدار بختیار به زدن هواپیمای حامل امام خمینی، هیچ شرکت هواپیمایی حاضر به انجام پرواز انقلاب نبود، تا اینکه علاء میرمحمدصادقی، هواپیمای ایرفرانس را بیمه کرد و امام به وطن بازگشت. میرمحمدصادقی یکی از اعضای کمیته استقبال از حضرت امام خمینی بود و این کمیته، خاطرات ناب و مشاهدات کمتر بازگو شده‌ای از جریانات ۱۲ تا ۲۲ بهمن سال ۵۷ دارد.

سید اسدالله جولایی، رئیس هیئت امنای ستاد دیه کشور، و یکی از همراهان همیشگی شهید لاجوردی در دادستانی انقلاب و نیز سازمان زندان‌ها، از اعضای ارشد کمیته استقبال بود که خاطرات شنیدنی بسیاری از روز‌های انقلاب و دهه فجر دارد. این مبارز انقلابی مقابل دوربین تسنیم نشست و به بازگویی برخی وقایع کمیته استقبال برای میزبانی از امام نیز برخی اتفاقات مدرسه رفاه و علوی ۲ در طول ۱۲ تا ۲۲ بهمن پرداخت.

به مناسبت سالگرد بازگشت تاریخی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، بخش نخست گفت‌وگوی تصویری سید اسدالله جولایی که در آن درباره اعضای تشکیل دهنده کمیته استقبال، برنامه‌ریزی‌ها برای چگونگی استقبال و ایجاد نظم، امن‌سازی خودروی حامل امام در مسیر فرودگاه مهرآباد تا بهشت زهرا (س) توسط یک افسر ارتش شاهنشاهی، راننده امام و ... صحبت کرده است منتشر می‌شود.

 

 
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.