کد خبر: ۴۲۲۵۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸

همکاری‌های سازنده بانک شهر با شهرداری‌ها در راستای ارتقای سطح زندگی شهروندان

مدیر عامل بانک شهر در دیدار با شهردار قم بر تعامل سازنده این بانک با شهرداری‌های سراسر کشور در راستای ارتقای سطح زندگی شهروندان تاکید کرد.
همکاری‌های سازنده بانک شهر با شهرداری‌ها در راستای ارتقای سطح زندگی شهروندان

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:دکتر سیدمحمدمهدی احمدی در این دیدار که به منظور گسترش تعاملات دوجانبه برگزار شد، گفت: از گذشته تا کنون بانک شهر با شهرداری قم ارتباطات مفید و موثری داشته و این مهم موجب توفیق در خدمت رسانی به شهروندان شده است.
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه سیاست‌های بانک شهر در قبال مدیریت شهری با رویکرد تخصصی و در جهت ایجاد زیرساخت‌های متنوع شهری است، گفت: با ارائه ابزار‌های نوین مالی، در تلاش هستیم تعاملات و ارتباطات پایدارتری را ایجاد کنیم.
در ادامه این دیدار دکتر مرتضی سقائیان نژاد شهردار قم ضمن قدردانی از مدیران ارشد بانک شهر گفت: حضور فعال بانک شهر در پروژه‌های مشارکتی شهرداری قابل تقدیر بوده و امیدواریم این همکاری بیش از پیش گسترش یابد.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر