کد خبر: ۴۲۲۳۸
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶

ماجرای قطع ۸۱۲ درخت در بوستان چیتگر و شکار سنجاب چیست؟

معاون خدمات شهرداری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ درباره قطع ۸۱۲ درخت در بوستان چیتگر و موضوع شکار سنجاب در این بوستان توضیح داد.
ماجرای قطع ۸۱۲ درخت در بوستان چیتگر و شکار سنجاب چیست؟

مخاطب۲۴- محمدحسن فصیح؛ معاون خدمات شهرداری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ درباره انتشار خبری مبنی بر حضور شکارچیان سنجاب در بوستان چیتگر اظهار کرد: در فروردین ماه امسال پدر و پسری با در دست داشتن یک تفنگ بادی در بوستان اقدام به شکار دو سنجاب کرده بودند که در ادامه آن‌ها به دفتر حراست بوستان چیتگر ارجاع داده شدند.

وی ادامه داد: البته براساس قوانین و مقررات و طبق ضوابط با آن‌ها رفتار شد و غیر از این مورد، دیگر شکارچی برای سنجاب در بوستان چیتگر نداشتیم.

فصیح درباره انتشار خبر دیگری مبنی بر خشکاندن برخی از درختان و شماره‌گذاری آن‌ها در بوستان چیتگر تصریح کرد: ابتدا باید به این موضوع اشاره کنم که این دغدغه‌مندی شهروندان نسبت به محیط پیرامونی و فضای سبز قابل تقدیر است حتی اگر نقد آن‌ها نابجا باشد، اما باز هم این موضوع قابل اهمیت است.
معاون خدمات شهرداری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ با اشاره به "طرح چکش" اضافه کرد: در قالب این طرح، پوست درختانی که بیمار و خشک شده‌اند و به ترتیبی که قابل برگشت نباشند، کنده و شماره‌گذاری می‌شوند و این به آن معناست که این درختان بیمار هستند و باید قطع شوند و به جای آن‌ها درخت جدیدی کاشته شود.

وی ادامه داد: این نوع بیماری‌ها مسری است و می‌تواند به درختان دیگر انتقال پیدا کند و به همین جهت است که سازمان منابع طبیعی کشور، طرح چکش درختان را انجام می‌دهد.

فصیح با بیان اینکه بوستان چیتگر به لحاظ نگهداشت تنها در اختیار شهرداری تهران است، افزود: طرح چکش زدن درختان یک موضوع فنی است که در تمام جنگل‌ها انجام می‌شود و پوست درختان بیمار و خشک شده را کنده و شماره‌گذاری می‌کنند و حتی شاخ و برگ این درختان را نمی‌گذارند روی زمین بماند و آن‌ها را نیز جمع‌آوری می‌کنند چرا که پخش شاخ و برگ آن‌ها موجب سرایت بیماری می‌شود.

معاون خدمات شهرداری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ اظهار کرد: پس از این مرحله و حذف درختان، به جای درختان بیمار، درختان جدیدی با توجه به شرایط محیط زیستی کاشته می‌شود.

فصیح با اشاره به اینکه پیشینه طرح چکش زدن درختان در بوستان چیتگر به سال ۱۴۰۱ بر می‌گردد، گفت: در آن مقطع ۴ هزار و ۷۰۰ درخت چکش زده شد و در سال ۱۴۰۲، ۸۱۲ درخت حذف شد.

وی با اعلام این خبر که انشاءالله سال جدید فضای بوستان و پارک چیتگر نسبت به سال گذشته تغییر خواهد کرد، افزود: ما بنا داریم درختانی با عمر ۱۰ ساله جایگزین درختان بیمار و حذف شده در بوستان چیتگر کنیم و این موضوع بر اساس برنامه‌ریزی انجام می‌پذیرد.

برچسب ها: سنجاب پارک چیتگر
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.