کد خبر: ۴۲۲۲۲
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۰

پایان عصر کروکی‌های کاغذی تا پایان خرداد

برخط شدن سیستم‌ها یک تحول دیجیتال، با هدف افزایش سرعت، دقت و شفافیت در فرآیند‌های بیمه‌ای اجرایی خواهد بود.
پایان عصر کروکی‌های کاغذی تا پایان خرداد

مخاطب ۲۴- کروکی کاغذی به مدارک و فرم‌های بیمه‌ای اشاره دارد که به طور سنتی و دستی توسط کارمندان یا مشتریان تهیه می‌شد. این اسناد شامل اطلاعات مهمی مانند بیمه‌نامه‌ها، فرم‌های درخواست خسارت، فرم‌های تصحیح اطلاعات و دیگر فرم‌های مرتبط با فعالیت‌های بیمه‌ای هستند. این کروکی‌ها معمولاً در قالب کاغذ‌های چاپی و با استفاده از مداد یا قلم تکمیل می‌شوند.

اما با ظهور فناوری و پیشرفت‌های دیجیتال، امکان انتقال این فرم‌ها به سیستم‌های برخط فراهم شده است. با این روند، کروکی‌های کاغذی به صورت الکترونیکی و دیجیتالی تولید، مدیریت، و ثبت می‌شوند. این تغییرات علاوه بر کاهش مصرف کاغذ و مواد غیرقابل تجدید، سرعت و کارایی در فرآیند‌های بیمه‌ای را افزایش می‌دهند.

با انتقال به سیستم برخط، مشتریان قادرند به راحتی اطلاعات خود را وارد کنند، فرم‌های لازم را تکمیل و ارسال کرده و همچنین وضعیت درخواست‌هایشان را پیگیری کنند. این عملیات سریع‌تر، ساده‌تر و بدون نیاز به حضور حضوری در دفاتر بیمه‌ای انجام می‌شود. این امر می‌تواند تجربه مشتریان را بهبود بخشد و همچنین هزینه‌های مرتبط با مدیریت سنتی کروکی‌های کاغذی را کاهش دهد.

در نتیجه، انتقال کروکی‌های کاغذی به سیستم برخط به عنوان یک اقدام مهم در راستای بهبود فرآیند‌های بیمه‌ای و افزایش رضایت مشتریان می‌تواند تأثیر مثبتی بر صنعت بیمه داشته باشد و همچنین به حفظ محیط زیست کمک کند.

سردار سید تیمور حسینی رییس پلیس راهور فراجا در خصوص ماجرای کروکی‌های کاغذی اینگونه بیان کرد:بیمه مرکزی اعلام کرده است که تا پایان خرداد ماه، تمامی کروکی‌های کاغذی باید به صورت کامل برخط شوند. این تصمیم در راستای بهبود کارایی و سرعت در فرایند‌های مرتبط با تصادفات و بیمه اتخاذ شده است. با این وجود، هنوز بسیاری از افراد و سازمان‌ها به این سیستم جدید متصل نشده‌اند. بیمه مرکزی در حال تهیه و انتشار دستورالعمل‌های لازم برای این افراد و نهاد‌ها است تا فرآیند انتقال به سیستم برخط به صورت منظم و بدون مشکلات جدی انجام شود.

او ادامه داد:این تحول دیجیتال قرار است تا پایان خرداد ماه به طور کامل در سراسر کشور عملیاتی شود. با اجرای این طرح، انتظار می‌رود که مزایای متعددی نظیر کاهش خطا‌های انسانی، تسریع در فرایند‌های بیمه‌ای و افزایش شفافیت در ثبت و بررسی تصادفات به دست آید. بیمه مرکزی همچنین تأکید کرده است که همه نهاد‌های مرتبط و افراد مسئول باید به صورت فعال پیگیر این موضوع باشند تا بتوانیم به موقع این تغییرات را اجرا کنیم و از مزایای آن بهره‌مند شویم.

رییس پلیس راهور فراجا تصریح کرد: انتقال به سیستم برخط نیازمند همکاری و هماهنگی همه جانبه بین بخش‌های مختلف است. بیمه مرکزی بر اهمیت آموزش و آماده‌سازی کارکنان و نهاد‌های مرتبط تأکید کرده است. این آموزش‌ها شامل نحوه استفاده از سیستم‌های جدید، آشنایی با فرآیند‌های دیجیتال و درک مزایای این تغییرات خواهد بود. همچنین، پشتیبانی فنی و راهنمایی‌های لازم برای حل مشکلات احتمالی در طول دوره انتقال فراهم خواهد شد.

او گفت:این حرکت به سوی دیجیتالی شدن کروکی‌ها بخشی از برنامه گسترده‌تر بیمه مرکزی برای به‌روز رسانی و مدرن‌سازی خدمات بیمه‌ای در کشور است. هدف نهایی این برنامه، ارائه خدمات سریع‌تر، دقیق‌تر و شفاف‌تر به مشتریان است. با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، بیمه مرکزی امیدوار است که رضایت مشتریان افزایش یابد و فرآیند‌های بیمه‌ای بهبود یابد.

سردار حسینی بیان کرد: در نهایت، بیمه مرکزی امیدوار است که با تلاش‌های هماهنگ و همه جانبه، این طرح به طور موفقیت‌آمیز و بدون مشکلات جدی اجرایی شود. تمامی نهاد‌های مرتبط و افراد مسئول باید به طور فعال در این فرآیند شرکت کنند تا بتوانیم سیستم برخط جدید را به درستی پیاده‌سازی کرده و از تمامی مزایای آن بهره‌مند شویم. این تغییر نه تنها به بهبود عملکرد و خدمات بیمه‌ای کمک خواهد کرد، بلکه می‌تواند به عنوان الگویی برای سایر بخش‌ها در حرکت به سوی دیجیتالی شدن و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین عمل کند.

برچسب ها: پلیس راهور
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
فوری، انفجار بمب جدبد، دانیال ایری؛ صید جدید پرسپولیس فوری، انفجار بمب جدبد، دانیال ایری؛ صید جدید پرسپولیس
در فاصله تنها سه روز تا آغاز فصل جدید لیگ برتر، باشگاه پرسپولیس سرانجام برای جذب دانیال ایری به توافق نهایی رسید تا یکی از طولانی‌ترین و پرحاشیه‌ترین پرونده‌های نقل و انتقالات پرسپولیس در این تابستان، در نهایت به سود سرخپوشان به پایان برسد
با ایشان دیدار کردم، کاملا سالم هستند با ایشان دیدار کردم، کاملا سالم هستند
رئیس جمهور با اشاره به دیدار اخیر خود با رهبر انقلاب، با رد نگرانی ها درباره وضعیت جسمانی ایشان گفت: آیت الله مجتبی خامنه ای از نظر سلامت در وضعیت کاملا مطلوبی قرار دارند و دیدار اخیر نشانه ای روشن از آمادگی و سلامت ایشان بود.
منچسترسیتی قیمت نهایی رودری را مشخص کرد منچسترسیتی قیمت نهایی رودری را مشخص کرد
در حالی که طی ساعت‌های اخیر شایعات درباره نزدیک شدن رودری به رئال مادرید شدت گرفته، تازه‌ترین گزارش‌ها از فابریزیو رومانو نشان می‌دهد روند این انتقال با سرعت مورد انتظار و بالایی پیش نمی‌رود
چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟ چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟
یک رسانه آمریکایی در گزارشی بیان کرده است که رییس جمهور اوکراین به دنبال استفاده از نفوذ ترامپ روی ایلان ماسک است تا محدودیت استارلینک در این کشور را بردارد.
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.