کد خبر: ۴۲۱۸۷
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵

پرده برداری فرشاد پیوس از فساد در فوتبال ایران!

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید فساد در فوتبال ایران سال‌هاست که وجود دارد.
پرده برداری فرشاد پیوس از فساد در فوتبال ایران!

مخاطب24:فرشاد پیوس در گفتگو با ایسنا، درباره شرایط پرسپولیس در سه هفته پایانی لیگ برتر، اظهار کرد: پرسپولیس شرایط خوبی دارد و بازی‌های خوبی را با پیروزی پشت سر گذاشته است. این تیم، فوتبال خوبی ارائه می‌کند و تیم هم دل شده که به قهرمانی برسد. یکی از نکات مهم پرسپولیس این است که نیمکت خوبی دارد که این موضوع کمک می‌کند مربی از تاکتیک‌های مختلف استفاده کند.

وی افزود: در خط حمله عیسی آل‌کثیر عملکرد خوبی دارد و پشت سر او بازیکنی، چون سروش رفیعی در کنار اورونوف بسیار خوب کار می‌کنند و می‌توانند فرصت‌های گلزنی خوبی ایجاد کنند. در خط دروازه هم بیرانوند واقعا خوب کار می‌کند به تیم روحیه می‌دهد. در این بازی‌های آخر اگر پرسپولیس با آرامش کار کند می‌تواند قهرمان بشود، اما اگر آرامش نداشته باشد و با تیم‌های دیگر دائم درگیری لفظی داشته باشند، این موضوع روی نتایج هم تاثیر خواهد گذاشت.

او به عملکرد اورونوف اشاره کرد و گفت: این بازیکن یکی از بهترین خرید‌های خارجی پرسپولیس است. او رو به جلو کار می‌کند و می‌تواند موقعیت‌های گلزنی ایجاد کند و گلزنی کند.

پیوس در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع فساد در فوتبال اشاره کرد و گفت: این فساد در فوتبال سال‌هاست وجود دارد. نهاد‌های نظارتی باید زودتر ورود می‌کردند. خیلی از تیم‌ها دوست دارند تیمشان به نتیجه برسد و به همین خاطر هر کاری انجام می‌دهند و هزینه‌های هنگفتی انجام می‌دهند. سال‌هاست فوتبال پاک در ایران وجود ندارد. همه چیز زد و بند شده است. برخی با مدیران ارتباط می‌گیرند و برخی هم با بازیکن در ارتباط هستند تا نتیجه بگیرند. برخی ایجنت‌ها هستند با بازیکنان خود صحبت می‌کنند و مثلا می‌گویند مقابل فلان تیم بازی نکنید، من شما را فصل بعد به فلان تیم می‌برم. از این موارد در فوتبال ما زیاد وجود دارد، اما کسی این موارد را افشا نمی‌کند. الان هم که یک موضوع مرتبط با فوتبال مطرح شده به نظر من با خاطیان آن باید با اشد مجازات برخورد شود. هر کسی سکه داده و بازیکن حریف را خریده باید مجازات شود.

او همچنین گفت: ما داروان شریفی داریم که زیر فشار داوری می‌کنند، اما تعدادی داور هستند که مشکلاتی دارند که داوران پاک را هم از بین می‌برند. فدراسیون فوتبال و نهاد‌های نظاراتی باید با خاطیان با اشد مجازات برخورد کنند تا کسی دیگر چنین کاری نکند. نباید اینگونه باشد که از این موضوع به راحتی عبور کنیم. پولی که با آن رشوه پرداخت شده، پول بیت‌المال بوده است و کسی از این موضوع نباید عبور کند. خیلی از مربیان قبلا این کار‌ها را می‌کردند. در لیگ دو تیمی را به لیگ یک می‌آوردند و روی بازیکنان و داوران تاثیرگذار بودند. همه از این موضوعات اطلاع دارند، اما کسی جرات بیان ندارد. چون هرکسی حرفی بزند می‌گویند مدرک بیاور! چه کسی توان این را دارد برود مدرک جمع کند؟ اما ما فوتبالی هستیم و به خوبی از شرایط اطلاع داریم. همانطور که گفتم ما داواران معصومی داریم، اما تعداد انگشت شماری هستند که جامعه داوری را خراب می‌کنند.

او در پاسخ به این سوال که آیا به خود او در لیگ‌های پایین‌تر پیشنهادی برای خرید بازیکن و یا داور شده است گفت: بله در لیگ‌های پایین به راحتی این پیشنهاد را می‌دهند. می‌آیند و می‌گویند ما فلان بازیکن را خریده‌ایم. البته نمی‌شود به راحتی اتهام زد، چون حرف بزنیم می‌گویند مدرک بدهید. اما چنین مسائلی وجود دارد و روی نتایج تاثیرگذار هستند. حرف من این است که این موضوعات فقط مربوط به یک باشگاه نیست، فوتبال ما آلوده به فساد شده و باید ریشه کن شود. برخی سال‌های قبل این کار‌ها را می‌کردند، سال بعد پست بهتری می‌گرفتند. دلال‌ها زنجیروار به هم مرتبط هستند که مربیان جا به جا می‌کنند. شاید یک مربی نتیجه هم نگیرد، اما به واسطه همین دلال‌ها سرمربی تیم بهتری می‌شود.

برچسب ها: فوتبال ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس جمهور وارد آذربایجان غربی شد رئیس جمهور وارد آذربایجان غربی شد
رئیس‌جمهور در یازدهمین سفر استانی دولت وفاق ملی به آذربایجان غربی تأکید کرد که توسعه کشور باید مبتنی بر نقشه راه، منابع طبیعی و رعایت محیط زیست باشد و موانع تولیدکنندگان باید رفع شود.
بازیکنی که پول حرفه‌ای می‌گیری، باید حرفه‌ای رفتار کنی! بازیکنی که پول حرفه‌ای می‌گیری، باید حرفه‌ای رفتار کنی!
حمید درخشان: بازیکن حرفه‌ای که پول حرفه‌ای می‌گیرد باید رفتار حرفه‌ای داشته باشد؛ فرقی نم یکند هاشمیان یا اوسمار سرمربی باشد و بازیکن باید طبق قراردادش عمل کند.
نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک
عباس عراقچی اعلام کرد مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک زمینه توافق داشت، اما به دلیل زیاده‌خواهی طرف آمریکایی به نتیجه نرسید و گفت‌و‌گو‌ها ادامه دارد.
واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد
وزیر کشور اعلام کرد تاکنون گزارش رسمی یا تصمیم مشخصی درباره فعالیت گشت‌های ارشاد دریافت نشده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مأمور پیگیری موضوع شده است.
آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس
گزارش‌ها حاکی است محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، به عنوان یکی از گزینه‌های جدی برای تصدی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس مطرح شده است.
نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد ۵۹ درصد از شهروندان آمریکایی از به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین توسط دولت ایالات متحده حمایت می‌کنند.
رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد
رئیس‌جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) را برای اجرا به دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله بانک مرکزی و چند وزارتخانه ابلاغ کرد.
برگزیده
بازیکنی که پول حرفه‌ای می‌گیری، باید حرفه‌ای رفتار کنی! بازیکنی که پول حرفه‌ای می‌گیری، باید حرفه‌ای رفتار کنی!
حمید درخشان: بازیکن حرفه‌ای که پول حرفه‌ای می‌گیرد باید رفتار حرفه‌ای داشته باشد؛ فرقی نم یکند هاشمیان یا اوسمار سرمربی باشد و بازیکن باید طبق قراردادش عمل کند.
ذوب آهن و پرسپولیس؛ گودبای پارتی وحید هاشمیان! ذوب آهن و پرسپولیس؛ گودبای پارتی وحید هاشمیان!
دیدار پرسپولیس و ذوب‌آهن در هفته هشتم لیگ برتر، به احتمال زیاد آخرین بازی وحید هاشمیان روی نیمکت سرخ‌پوشان خواهد بود.
کهنه نبردی که هرگز تکراری نمیشود؛ یوونتوس و رئال مادرید کهنه نبردی که هرگز تکراری نمیشود؛ یوونتوس و رئال مادرید
شب دوم از هفته‌ی سوم رقابت‌های دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا با بازی ابر قدرت‌ها ادامه دارد، بایرن مونیخ، چلسی و رئال مادرید میزبان خواهند بود
صفحه خبر بالای تصاویر