کد خبر: ۴۲۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰

امنیت شغلی، معیشت و تامین اجتماعی مهمترین دغدغه کارگران

رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران با اشاره به اینکه مهمترین مطالبات کارگران امنیت شغلی و معیشت است گفت:در قرارداد‌های موقت انواع و اقسام سوء استفاده‌ها از کارگر صورت می‌گیرد که امیدواریم با اصلاح قانون کار این موضوع حل شود.
امنیت شغلی، معیشت و تامین اجتماعی مهمترین دغدغه کارگران

مخاطب۲۴- محمدرضا تاجیک، نماینده کارگران در مجمع عالی کارگران ایران با اشاره به اینکه مهمترین دغدغه کارگران امنیت شغلی است، گفت: سال‌های زیادی است که این مسئله را پیگیری می‌کنیم، اما به نتیجه نرسیدیم؛ البته درباره ماده ۷ قانون کار اصلاحاتی در دستور کار است و این موضوع با پیگیری‌های وزیر کار در دولت نهایی شده و برای تصویب به مجلس رفته است. امید آنست که در اسرع زمان در دستور کار، پیگیری و نتیجه مناسب حاصل شود.

تاجیک با اشاره به اینکه مطالبات کارگران امنیت شغلی، معیشت و تأمین اجتماعی است گفت:سالیان زیاد است که این سه مطالبه کارگر مغفول مانده و درخواستمان رسیدگی به وضعیت کارگران است.

رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران ادامه داد: در قرارداد‌های موقت انواع و اقسام سوء استفاده‌ها از کارگر صورت می‌گیرد که انشالله این موضوع در ماده هفت توسط نمایندگان مجلس مورد توجه قرار گیرد. جهش تولید را با همت و مشارکت جامعه کارگری عملی می‌شود.

تاجیک افزود: در همین راستا نیز درخواست حذف شرکت‌های واسطه‌ای که حق کارگران را ضایع میکنند را داریم. هر ساله در جلسات و همایش‌های برگزار شده در روز کارگر این مسئله را مطرح کردیم تا نتیجه آن دستور رییس جمهور و تصویب حذف این شرکت‌ها بود، ولی با تصویب و دستور دولت در سال جدید، هنوز شرکت‌های منابع انسانی پیمانکاری یا واسطه‌ای بصورت کامل حذف نشده اند و این شرکت‌ها با عدم پرداخت بیمه و عیدی و سنوات کارگران به مدل‌های مختلف؛ حق کارگران را پایمال می‌کنند.

نماینده مجمع عالی کارگران در خصوص معیشت کارگران گفت: در سال ۱۴۰۳ توقع داشتیم که افزایش حقوق متناسب با ماده ۴۱ قانون کار انجام پذیرد که این مهم صورت نگرفت. تقویت قدرت خرید کارگران یک ضرورت است.

وی با اشاره به تأکید برکنترل تورم گفت: انتظار داریم دولت با کنترل تورم شرایط معیشتی کارگران را بهبود باشد ما به دنبال افزایش قدرت خرید کارگران هستیم تا کارگران از پس هزینه‌های زندگی خود بر بیایند. چندی قبل خبر‌هایی از افزایش حق مسکن نیز شنیده میشد و امید داشتیم تا دولت اقدامی انجام دهد که این موضوع گویا از دستور کار خارج شده است.

این فعال کارگری بیان کرد: لزوم اصلاح ساختار تامین اجتماعی، بحث اصلاح مصوبه سن بازنشستگی و همچنین توجه به درمان برای کارگران از سایرمطالبات اساسی کارگران است.

برچسب ها: معیشت کارگران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر