کد خبر: ۴۲۱۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
علت اصلی ریزش بازار چیست؟

پیش بینی بورس امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه می‌روند که روز چهارشنبه شاخص کل بورس تهران باز هم نزول کرد.
پیش بینی بورس امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- برای پیش بینی بورس امروز –شنبه ۲۹ اردیبهشت- به روند بازار سهام در روز چهار‌شنبه نگاه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل ریزش هزار و ۷۶ واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن هزار و ۶۶۹ واحد پایین آمد. شاخص کل فرابورس ۸۸ واحد افت کرد و شاخص هم وزن فرابورس ۴۲۷ واحد کاهش پیدا کرد.
بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت توریستی و رفاهی آبادگران ایران (آباد)، شرکت سرمایه گذاری نیرو (ونیرو) و شرکت سرمایه گذاری مسکن (ثمسکن) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت صنعتی دوده فام (شصدف)، شرکت کلر پارس (کلر) و شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران (ثتران) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های کطبس (شرکت ذغال سنگ نگین طبس)، وتوس (شرکت توسعه شهری توس گستر) و واعتبار (شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت توسعه سامانه نرم افزاری نگین (توسن)، شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان (غگلپا) و شرکت رایان هم افزار (رافزا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

در معاملات چهارشنبه، ۵۸ نماد صف خرید داشتند و ۵۹ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۰.۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۳۴ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۲۴ درصدی به ۱۱۲ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

پس از ریزش شاخص در ۱۱ روز پیاپی، شاخص روز سه‌شنبه اندکی صعود کرد، اما در روز چهارشنبه بار دیگر شاخص ریزش کرد.

شاخص با پیشرانی نماد‌های فارس، فخوز، شپنا و خودرو بیش از هزار واحد پایین آمد. روز چهارشنبه ۲۶۰ میلیارد تومان سرمایه حقیقی از بازار سهام خارج شد. نماد جم پیلن بیشترین خروج پول حقیقی را داشت و پس از جم پیلن، نماد‌های وامید، بتهران، دکوثر و دامین در رتبه‌های بعدی بودند. در مقابل نماد‌های ونیرو، کلر، شرنگی، ثمسکن و وبملت بیشترین ورود سرمایه حقیقی را ثبت کردند.

روز چهارشنبه ارزش معاملات خرد نیز با افزایش ۱۵ درصدی نسبت به روز قبل به ۴ هزار و ۶۵ میلیارد تومان رسید تا پس از ۱۰ روز از کانال ۳ همت بالا بیاید.

در آخرین روز معاملاتی هفته شاهد تداوم ریزش بازار بودیم، اما روز چهارشنبه در دو ساعت پایانی شاخص روند صعودی داشت و مازاد عرضه نیز کمتر از روز‌های پیشین بود؛ بنابراین به نظر می‌رسد بازار به وضعیتی رسیده است که قیمت‌ها به کف رسیده و قیمت بازار زیر ارزش ذاتی سهام قرار گرفته است. در نتیجه برخی از ناظران معتقدند بازار بیش از این ریزش نخواهد کرد. از سوی دیگر برخی نیز اعتقاد دارند که ریزش قیمت‌ها در بازار سرمایه ربط وثیقی با وضعیت بنیادی و عملکرد شرکت‌ها و ارزش ذاتی سهام ندارد بلکه متأثر از ریسک‌های سیاسی و اقتصادی کلان کشور دارد، در نتیجه تا زمانی که این ریسک‌ها کاهش نیابند بازار روند صعودی پیدا نخواهد کرد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر