کد خبر: ۴۲۱۳۳
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۸

نوشیدنی که برای کودکان مفید نیست!

در کنار همه گزینه‌های مناسبی که می‌توانید به عنوان نوشیدنی مفید برای کودکان در نظر بگیرید، انتخاب بعضی نوشیدنی‌ها نه تنها هیچ فایده‌ای برای بچه‌ها ندارد، بلکه می‌تواند مضر باشد و سلامت آن‌ها را به خطر بیندازد
نوشیدنی که برای کودکان مفید نیست!

مخاطب۲۴_ باید و نباید‌های انتخاب نوشیدنی برای کودکان را یاد بگیرید تا سراغ نوشیدنی‌های ممنوعه برای کودکان نروید.

کودکان زیر ۶ ماه، حتما باید فقط شیر مادر بخورند. کودکانی که ۶ تا ۱۲ ماه دارند، می‌توانند در طول روز، در کنار شیر مادر، آب هم بنوشند و کودکان بالای یک‌سال می‌توانند نوشیدنی‌های متنوع بنوشند.

نوشیدنی‌های انرژی‌زا معمولا حاوی گلوکز یا قند، کافئین، ترکیبات گیاهی، شیرین کننده‌ها و سایر مواد هستند کـه اثرات ان‌ها بر کودکان ناشناخته اسـت. بنابر این باید از مصرف اینگونه نوشیدنی‌ها توسط کودکان جلوگیری شود.

نوشیدنی‌های رژیمی یا بدون قند حاوی شیرین‌کننده‌های مصنوعی و تقویت کننده‌های طعم هستند کـه غیر مغذی محسوب می‌شوند و عوارض جانبی متعددی دارند. بنابر این کودکان نباید از این نوشیدنی‌ها استفاده کنند.

یک لیوان کوچک آب‌میوه خانگی یا بهتر از آن پوره خود میوه که به آب‌میوه طبیعی هم ارجحیت دارد، همچنین می‌تواند راهی برای دریافت یکی از ۴ یا ۵ وعده میوه و سبزیجات مورد نیاز کودک طی روز باشد، ولی باز هم خود میوه بدون شک مفیدتر از هر نوع آب‌میوه‌ای است.

چای منبع آنتی‌اکسیدان است و برای سلامت بدن کودک مفید است، اما کافئین موجود در چای برای سلامت بدن کودک مناسب نیست. برای آن‌که کافئین موجود در چای به بدن کودک آسیب وارد نکند، در طول روز بیشتر از یک چهارم لیوان چای به کودک خود ندهید. حتی می‌توانید چای را با شیر مخلوط کنید و سپس به کودک خود بدهید تا کافئین موجود در چای تاثیر منفی بر روی بدن کودک نگذارد.

دمنوش‌های گیاهی ارزش غذایی ندارند و بیشتر خواص درمانی دارند که مصرف آن برای کودکان اصلا توصیه نمی‌شود. در واقع این نوشیدنی تاثیر منفی بر روی بدن می‌گذارد و حتی باعث مسومیت کودک می‌شود و دستگاه گوارش او آسیب جدی می‌بیند.

میزان مجاز روزانه مصرف آبمیوه در کودکان در رده‌های سنی مختلف به این ترتیب است:

کودکان کوچک‌تر از ۱۲ ماه: آب‌میوه مصرف نکنند.

کودکان ۱ تا ۳ ساله: حداکثر نصف لیوان.

کودکان ۴ تا ۶ ساله: حداکثر سه چهارم لیوان.

کودکان ۷ ساله و بالاتر: حداکثر یک لیوان.

برچسب ها: انرژی آبمیوه‌
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر