کد خبر: ۴۲۱۲۳
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰

ممنوعیت ارائه خدمات بانکی و دولتی به دارندگان مجوز‌های کاغذی

از ۲۶ اردیبهشت ماه ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوز‌های کاغذی قدیمی و فاقد QR کد، ممنوع است که اولویت اجرای این اقدام در شهر‌های کوچک خواهد بود.
ممنوعیت ارائه خدمات بانکی و دولتی به دارندگان مجوز‌های کاغذی

مخاطب ۲۴- طبق قانون و براساس تبصره ۷ ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوز‌های کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ الکترونیکی شوند و از این تاریخ هر واحد صنفی مجاز در کشور که مجوز الکترونیکی «شناسه یکتا» نداشته باشد، از نظر قانون و سامانه‌های دولتی و بانکی بدون مجوز محسوب می‌شود.

اعضای تحت‌پوشش اتحادیه‌ها می‌توانند با مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها و با داشتن کارت ملی، کدپستی و شماره مجوز، مجوز الکترونیکی «شناسه یکتا» دریافت کنند و در واحد صنفی خود نصب کنند تا نام آن‌ها در بانک اطلاعات کسب‌و‌کار‌ها قرار گیرد صاحبان اصناف برای دریافت شناسه باید به درگاه ملی مجوز‌ها به نشانی mojavez.ir مراجعه کنند.

۴دستگاه در راس الکترونیکی شدن مجوز‌های الکترونیکی

در همین رابطه سید امیر سیاح رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی چهار دستگاهی هستند که تا روز مورد گزارش در صدر جدول تبدیل قرار گرفته اند افزود: در حال حاضر سازمان ملی استاندارد ۲۷.۹ درصد، اصناف ۲۷.۵ درصد، وزارت ورزش و جوانان ۹.۴ درصد و سازمان نظام پزشکی ۶.۴ درصد از کل مجوز‌های کاغذی خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده اند.

وی بیان کرد: بررسی آمار‌های تبدیل کلیه مجوز‌ها نشان می‌دهد که استان‌های چهارمحال و بختیاری، گیلان، لرستان و همدان در صدر جدول تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند. در این استان‌ها به ترتیب ۱۶.۳ درصد، ۱۵.۵ درصد، ۱۵.۴ درصد و ۱۲.۷ درصد از مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است.

رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار با بیان اینکه در مقایسه استان‌ها در تبدیل مجوز‌های صنفی کاغذی به شناسه یکتا رتبه نخست متعلق به لرستان است و چهارمحال و بختیاری، همدان و گیلان در رتبه‌های بعدی قرار گرفته اند گفت: در هر یک از این استان‌ها به ترتیب ۴۶.۷ درصد، ۳۶.۱ درصد، ۳۵.۲ درصد و ۳۵ درصد از مجوز‌های صنفی کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است.

سیاح تاکید کرد: استان‌های کهگیلویه و بویر احمد، فارس، اصفهان، ایلام و کردستان در قعر جدول رتبه بندی تبدیل مجوز‌های صنفی کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند.

۱۳ هزار دفتر پیشخوان اقدام به ارائه مجوز‌های الکترونیکی می‌کنند

براساس این گزارش بسیاری از شهر‌های کوچک به صورت ۱۰۰ درصدی اقدام به اخذ مجوز‌های الکترونیکی و شناسه یکتا کرده اند که برای تسریع در اجرای این امر سازمان بهبود محیط کسب و کار اقدام به انعقاد قرارداد و اتصال دفاتر پیشخوان خدمات برای صدور مجوز‌های الکترونیکی کرد که در همین رابطه هم فلاح حقیقی دبیرکل کانون انجمن صنفی دفاتر پیشخوان دولت وبخش عمومی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در قالب تفاهم‌نامه با مرکز بهبود محیط کسب و کار تمامی دفاتر پیشخوان دولت به درگاه ملی مجوز‌ها متصل و شناسه یکتا از طریق همین درگاه صادر می‌شود در حال حاضر روند صدور مجوز‌های الکترونیکی در برخی از شهر‌ها با کندی انجام می‌شود که با اتصال این دفاتر سرعت اجرای طرح افزایش می‌یابد.

وی افزود: با فعال شدن این خدمت در سراسر کشور، متقاضیان با مراجعه به دفاتر پیشخوان خدمات می‌توانند شناسه خود را ظرف ۴ تا ۵ دقیقه دریافت کنند در فاز اول ارائه شناسه یکتا را انجام داده‌ایم و در فاز‌های بعدی خدمات متنوع‌تر و بیشتری را در قالب درگاه ملی مجوز‌ها ارائه خواهیم داد ارائه درخواست مجوز شکایت‌ها و مشاوره‌ای کسب وکار به مرور در قالب همین دفاتر پیشخوان دولت و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها ارائه می‌شود.

وی اظهار کرد: امروز بیش از ۱۳ هزار دفتر پیشخوان دولت که نقاط صفر مرزی را هم شامل می‌شود امکان ارائه خدمات برای دریافت شناسه یکتا دارند و ۳۰ هزار تومان هزینه دریافت شناسه یکتا و مجوز‌های الکترونیکی است.

طبق قانون اگر دستگاه‌ها تا ۲۵ اردیبهشت مجوز‌های کاغذی خود را الکترونیکی نکرده باشند از دریافت خدمات دولتی محروم می‌شوند که در همین زمینه سیاح به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اگر دستگاه‌ها اقدام به الکترونیکی کردن مجوز‌های خود نکنند از دریافت خدمات دولتی و اداری محروم می‌شوند که البته این اقدام در ابتدا در شهر‌های کوچکی که کسب وکار‌های آن‌ها به صورت ۱۰۰ درصد مجوز‌های کاغذی خود را الکترونیکی کردند اجرا می‌شود چراکه در این شهر‌ها تمامی مجوز‌ها به صورت الکترونیکی و دارای شناسه یکتا هستند بنابراین مجوز‌های کاغذی هیچ اعتباری ندارد در نتیجه اگر در این شهر‌ها مجوز‌ها هنوز کاغذی باشند خدمات بانکی و اداری دریافت نمی‌کنند روند الکترونیکی شدن مجوز‌ها به سرعت در حال اجرا است و خوشبختانه بیش از ۲ میلیون مجوز کاغذی الکترونیکی شده اند.

گفتنی است، تعداد مجوز‌های کاغذی که تا روز ۲۳ اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۷۰۲ هزار و ۶۸۳ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۶۶۶ هزار و ۶۹ مجوز است.

براساس این گزارش از روز گذشته ۲۵ اردیبهشت مجوز‌های کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نام آن‌ها در qr.mojavez.ir نیست که می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوز‌ها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

برچسب ها: کسب و کار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت! هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت!
یک هکر ۱۳ ساله با کشف یک نقص امنیتی حیاتی در مایکروسافت نه تنها توجه این غول فناوری را جلب کرد؛ بلکه باعث شد این شرکت قوانین امنیتی خود را بازنویسی کند و اکنون تبدیل به همکاران مایکروسافت شده است.
برگزیده
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت! هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت!
یک هکر ۱۳ ساله با کشف یک نقص امنیتی حیاتی در مایکروسافت نه تنها توجه این غول فناوری را جلب کرد؛ بلکه باعث شد این شرکت قوانین امنیتی خود را بازنویسی کند و اکنون تبدیل به همکاران مایکروسافت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر