کد خبر: ۴۲۰۹۲
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۲
پیش‌بینی‌های هواشناسی را بخوانید

وضعیت جوی تهران طی ۵ روز آینده

اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی استان طی ۵ روز آینده را تشریح کرد.
وضعیت جوی تهران طی ۵ روز آینده

مخاطب ۲۴- اداره کل هواشناسی استان تهران از وزش باد در تهران طی ۵ روز آینده خبر داد.

برپایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و واکاوی الگو‌های همدیدی، آسمان استان تهران طی روز آینده صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد و در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر پیش‌بینی شده است.

همچنین طی این مدت پیرو هشدار سطح زرد شماره ۱۲ در پاره‌ای از نقاط به‌ویژه در نواحی شمالی، در بعضی ساعات رگبار باران گاهی رعد و برق، بارش احتمالی تگرگ در مناطق مستعد و وزش باد شدید موقتی و در نیمه جنوبی و بخش‌های غربی استان، در بعضی ساعات وزش باد شدید تا خیلی شدید با احتمال خیزش موقت گرد و خاک مورد انتظار است. همچنین در روز‌های جمعه و شنبه کاهش نسبی دما در سطح استان پیش بینی می‌شود.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۲۸ اردیبهشت‌ماه) در روز کمی ابری و به تدریج با افزایش ابر در بعصی ساعت‌ها، رگبار و رعد و برق و وزش باد و گاهی باد شدید و در شب قسمتی ابری تا نیمه ابری با احتمال رگبار و رعد و برق در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است. در روز شنبه نیز آسمان تهران کمی ابری گاهی با افزایش ابر و وزش باد و در بعضی ساعت‌ها با وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است.

اداره هواشناسی استان تهران همچنین با هشدار هواشناسی سطح نارنجی، وزش باد خیلی شدید و احتمال طوفان لحظه‌ای را از روز جمعه تا پایان روز یکشنبه پیش بینی کرده است. در این وضعیت شاهد وزش باد خیلی شدید احتمال وقوع طوفان موقت و خیزش گرد و خاک در همه مناطق استان تهران به ویژه در نیمه جنوبی و غربی هستیم.

امکان سقوط اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها و در مناطق مستعد و گاهی خیزش گرد و خاک و احتمال گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش موقت کیفیت هوا و کاهش شعاع دید در نیمه شمالی استان بارش پراکنده باران گاهی رعد و برق را خواهیم داشت.

به شهروندان توصیه می‌شود که در عبور و مرور جاده‌ای دقت داشته و از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها اطمینان داشته باشند. همچنین پرهیزاز استقرار در مکان‌های مرتفع مانند دکل‌ها و داربست‌ها و نیز پرواز گلایدر و هواپیما‌های سبک و تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، محافظت از پوشش گلخانه‌ها و نصب قیم برای نهال‌ها و ... از دیگر توصیه‌هایی است که لازم است جدی گرفته شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر