کد خبر: ۴۲۰۶
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۲

اکران ۱۶ فیلم جشنواره فیلم فجر در کرمان

علیزاده گفت: ۱۶ فیلم منتخب جشنواره فجر همزمان با تهران در استان کرمان نیز اکران می‌شود.
اکران ۱۶ فیلم جشنواره فیلم فجر در کرمان

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حمد رضا علیزاده گفت: از ۱۵ بهمن ماه اکران فیلم‌های جشنوراه فجر در دو سینما شهر تماشا و مهتاب کرمان همزمان با سراسر کشور آغاز خواهد شد که علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به صورت اینترنتی به سایت‌های اعلام شده مراجعه کرده و بلیت رزرو کنند.

 

اکران 16 فیلم جشنواره فیلم فجر در کرمان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت: امیدواریم فراتر از سال‌های گذشته این جشنواره و فیلم‌های منتخب آن با استقبال علاقه‌مندان روبه‌رو شود تا چهلمین جشنواره فیلم فجر با شایستگی برگزار شده و علاقه‌مندان از آثار منتخب لذت ببرند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت: در گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر این برنامه‌های فرهنگی، هنری در کنار رویداد‌های استانی تدارک دیده شده تا فعالان این بخش بتوانند از این ظرفیت در جهت نشان دادن توانمندی خود در رشته‌های مختلف استفاده کنند.

علیزاده می‌گوید: طی سال‌های گذشته تجربه مطلوبی در زمینه اکران همزمان فیلم‌های جشنواره فجر در استان کرمان داشتیم؛ این جشنواره از مهم‌ترین رویداد‌های هنری و سینمایی ایران است که نیمه بهمن هر سال برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت: مخاطبین جشنواره می‌توانند در زمان آغاز بلیت فروشی؛ جهت دیدن آثار جشنواره از سه درگاه https://cinematicket.org/https://www.irantic.com/https://gisheh ۷.ir/ بلیت‌های جشنواره را تهیه کرده و در زمان اعلام شده در سالن سینما‌های منتخب جشنواره در کرمان؛ فیلم‌های چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر را با رعایت دستور العمل‌های بهداشتی به تماشا بنشینند.

 
آخرین اخبار
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر