کد خبر: ۴۲۰۴۷
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۵

هوش مصنوعی افکار یک هنرمند را نقاشی کرد

هوش مصنوعی اثری سورئالیست را از طریق داد‌های «ام آر آی» مغز یک نقاش که به یک آتشفشان درحال فوران می‌اندیشید نقاشی کرد.
هوش مصنوعی افکار یک هنرمند را نقاشی کرد

مخاطب ۲۴- کانال خبری تلویزیون جهانی چین (CGTN) این مقاشی حاصل امواج مغز یکی از اعضای گروه هنری فرانسوی به نام Obvious است که با استفاده از داده‌های دستگاه MRI در موسسه مغز بیمارستان پیتی سالپتریر Pitie Salpetriere در پاریس نقاشی شده است.

سه نفر از هنرمندان نقاش این گروه هنری.

این نقاشی جریان گدازه‌های آتشفشانی زیباست را نشان می‌دهد که، چون منشا آن هوش مصنوعی است آن را شگفت انگیز می‌کند.

پیر فاترل گفت: در زمانی که دستگاه ام آر آی به سر من متصل بود به شدت به یک آتشفشان فکر می‌کردم.

او اعتراف می‌کند که کار نهایی دقیقاً آن چیزی نبود که در ذهنش بوده است، اما عناصر اصلی همان است؛ کوهی شعله ور با گدازه‌های روان و منظره‌ای روی پس زمینه‌ای روشن.

این فرآیند را چندین بار در طول ۱۰ ساعت تکرار کردند تا یک پایگاه داده برای هوش مصنوعی خود ایجاد کنند.

اعضای این گروه در سال ۲۰۱۸ با فروش یک اثر هنری تولید شده توسط هوش مصنوعی در حراج کریستی نیویورک به قیمت بیش از ۴۰۰ هزار دلار توجه جهان را به خود جلب کردند.

برای این پروژه که با نام Mind to Image نامگذاری شده است آن‌ها از یک برنامه به نام MindEye استفاده کردند که قادر است تصاویر مشاهده شده از فعالیت مغز را بازیابی و بازسازی کند و آن را با برنامه هوش مصنوعی به اثری هنری بدل کند.

الیز لوپز محقق موسسه مغز گفت: ما حدود ۱۰ سال است که می‌دانیم که می‌توان یک تصویر مشاهده شده را از فعالیت قشر بینایی بازسازی کرد. اما نه یک تصویر تخیلی بلکه با یک بازنمایی واقعی روبرو هستیم.

این تیم ساعت‌ها طول کشید تا داده‌های جمع‌آوری‌شده در MRI را مرتب کنند، قبل از اینکه گروه Obvious آن‌ها را به برنامه هوش مصنوعی خود وارد کنند تلاش کردند زیبایی شناسی را به این اثر وارد کنند.

چارلز ملریو رادیولوژیست عصبی که به این پروژه کمک کرده است، می‌گوید: دو سال پیش، هرگز باور نمی‌کردم که چنین چیزی وجود داشته باشد.

وی معتقد است که ارتباطات بسیار واقعی بین هنر و علم وجود دارد و ظهور ناگهانی هوش مصنوعی را مولد پیشرفت‌های عظیمی در کیفیت تصویربرداری پزشکی می‌داند.

نتایج پروژه آن‌ها در ماه اکتبر در گالری Danysz در پاریس به نمایش گذاشته خواهد شد و هنرمندان این گروه قرار است این پروژه را به صدا و تصویر گسترش دهند.

برچسب ها: هوش مصنوعی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر