کد خبر: ۴۲۰۲۷
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۶
دکتر سیدمحمدمهدی احمدی:

اقدامات بانک شهر در پیشبرد اهداف مدیریت شهری انکار ناپذیر است

مدیرعامل بانک شهر گفت: اقدامات بانک شهر در پیشبرد اهداف مدیریت شهری، توسعه و آبادانی شهر‌ها انکار ناپذیر است.
اقدامات بانک شهر در پیشبرد اهداف مدیریت شهری انکار ناپذیر است

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:دکتر سیدمحمدمهدی احمدی در دیدار با شهردار کلانشهر اصفهان و امضای تفاهمنامه همکاری مشترک، تاکید کرد: بانک شهر در راستای تحقق شعار سال به نام "جهش تولید با مشارکت مردم" برنامه ریزی منسجمی داشته و از تمام ظرفیت‌ها در این خصوص استفاده خواهد کرد.
دکتر احمدی افزود: ارتقای خدمات رسانی به مشتریان بانک شهر به ویژه افزایش همکاری با شهرداری‌ها وفعالان اقتصادی از مهمترین اولویت‌های بانک شهر در سال جاری به شمار می‌رود.
وی تصریح کرد: خدمت رسانی بهتر به شهروندان و مشتریان حقیقی و حقوقی بانک شهر جزو رسالت‌های این بانک در استان‌های مختلف بوده که در برنامه‌های سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.
مدیرعامل بانک شهر یادآور شد: در این راستا از شهرداری‌ها و فعالان اقتصادی کشور و استان اصفهان درخواست می‌شود تا به منظور همکاری بیشتر با بانک شهر و بهره مندی از خدمات گسترده و نوین این بانک برنامه ریزی کنند.
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه بانک شهر از طرح‌های عمرانی توسعه‌ای در حوزه مدیریت شهری حمایت و در برخی از این طرح‌ها با شهرداری‌ها مشارکت می‌کند، خاطرنشان کرد: البته برای خروجی مطلوب، بایستی شهرداری‌ها و فعالان اقتصادی نسبت به افزایش همکاری خود با این بانک اقدام کنند.
وی در پایان افزود: بانک شهر منابع تسهیلاتی مورد نیاز طرح‌های توسعه‌ای بخش‌های اقتصادی و سرمایه گذاری را برای شهرداری‌ها و فعالان اقتصادی تامین خواهد کرد.
در ادامه این دیدار علی قاسم زاده شهردار اصفهان نیز با قدردانی از حضور مدیران ارشد بانک شهر در این شهرداری گفت: ارتباط سازنده بانک شهر با شهرداری اصفهان از بدو تاسیس این بانک بر کسی پوشیده نیست و امیدواریم این روند با توسعه همکاری‌های فی ما بین بیشتر از گذشته باشد.
قاسم زاده با اشاره به نقش بانک شهر در تسهیل امور شهرداری‌های سراسر کشور تصریح کرد: شهرداری اصفهان جهت تسریع در روند اجرای پروژه‌های شهری نیاز به بهره گیری از ظرفیت‌های ارزی و ریالی این بانک دارد و انتظار داریم مدیران این بانک ما را بیش از پیش یاری کنند.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر