کد خبر: ۴۲۰۲۷
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۶
دکتر سیدمحمدمهدی احمدی:

اقدامات بانک شهر در پیشبرد اهداف مدیریت شهری انکار ناپذیر است

مدیرعامل بانک شهر گفت: اقدامات بانک شهر در پیشبرد اهداف مدیریت شهری، توسعه و آبادانی شهر‌ها انکار ناپذیر است.
اقدامات بانک شهر در پیشبرد اهداف مدیریت شهری انکار ناپذیر است

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:دکتر سیدمحمدمهدی احمدی در دیدار با شهردار کلانشهر اصفهان و امضای تفاهمنامه همکاری مشترک، تاکید کرد: بانک شهر در راستای تحقق شعار سال به نام "جهش تولید با مشارکت مردم" برنامه ریزی منسجمی داشته و از تمام ظرفیت‌ها در این خصوص استفاده خواهد کرد.
دکتر احمدی افزود: ارتقای خدمات رسانی به مشتریان بانک شهر به ویژه افزایش همکاری با شهرداری‌ها وفعالان اقتصادی از مهمترین اولویت‌های بانک شهر در سال جاری به شمار می‌رود.
وی تصریح کرد: خدمت رسانی بهتر به شهروندان و مشتریان حقیقی و حقوقی بانک شهر جزو رسالت‌های این بانک در استان‌های مختلف بوده که در برنامه‌های سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.
مدیرعامل بانک شهر یادآور شد: در این راستا از شهرداری‌ها و فعالان اقتصادی کشور و استان اصفهان درخواست می‌شود تا به منظور همکاری بیشتر با بانک شهر و بهره مندی از خدمات گسترده و نوین این بانک برنامه ریزی کنند.
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه بانک شهر از طرح‌های عمرانی توسعه‌ای در حوزه مدیریت شهری حمایت و در برخی از این طرح‌ها با شهرداری‌ها مشارکت می‌کند، خاطرنشان کرد: البته برای خروجی مطلوب، بایستی شهرداری‌ها و فعالان اقتصادی نسبت به افزایش همکاری خود با این بانک اقدام کنند.
وی در پایان افزود: بانک شهر منابع تسهیلاتی مورد نیاز طرح‌های توسعه‌ای بخش‌های اقتصادی و سرمایه گذاری را برای شهرداری‌ها و فعالان اقتصادی تامین خواهد کرد.
در ادامه این دیدار علی قاسم زاده شهردار اصفهان نیز با قدردانی از حضور مدیران ارشد بانک شهر در این شهرداری گفت: ارتباط سازنده بانک شهر با شهرداری اصفهان از بدو تاسیس این بانک بر کسی پوشیده نیست و امیدواریم این روند با توسعه همکاری‌های فی ما بین بیشتر از گذشته باشد.
قاسم زاده با اشاره به نقش بانک شهر در تسهیل امور شهرداری‌های سراسر کشور تصریح کرد: شهرداری اصفهان جهت تسریع در روند اجرای پروژه‌های شهری نیاز به بهره گیری از ظرفیت‌های ارزی و ریالی این بانک دارد و انتظار داریم مدیران این بانک ما را بیش از پیش یاری کنند.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر