کد خبر: ۴۲۰۲۶
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۴

دکتر سیدمحمدمهدی احمدی به عنوان مدیر عامل بانک شهر ابقا شد

با تصمیم اعضای هیئت مدیره و موافقت بانک مرکزی، دکتر سید محمدمهدی احمدی از مدیران شناخته شده و موفق نظام بانکی باردیگر به عنوان مدیرعامل بانک شهر معرفی شد.
دکتر سیدمحمدمهدی احمدی به عنوان مدیر عامل بانک شهر ابقا شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:اعضای هیئت مدیره جدید بانک شهر؛ با توجه به تجارب ارزنده و دانش بانکی دکتر احمدی و عملکرد دوسال گذشته، باردیگر ایشان را به عنوان مدیرعامل بانک شهر برگزیدند.
دکتر سیدمحمدمهدی احمدی که از سال ۱۳۹۳ تاکنون به عنوان عضو هیئت مدیره موظف بانک شهر و علاوه بر آن معاون ارزی و بین الملل بانک و قائم مقامی مدیرعامل را عهده دار بوده، از سال ۱۴۰۰ تاکنون نیز مدیر عامل بانک شهر بوده است. وی فارغ التحصیل اقتصاد بازرگانی در مقطع کارشناسی از دانشگاه شهید بهشتی است. تحصیلات کارشناسی ارشد ایشان در دانشگاه تهران و در رشته علوم اقتصادی بوده و دارای دکترای اقتصاد است.
همچنین در اولین جلسه هیئت مدیره بانک شهر آقای برات کریمی به عنوان رئیس هیئت مدیره و آقای جواد عطاران به عنوان نائب رئیس هیئت مدیره انتخاب شدند.
پیش از این و در مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بانک شهر دکتر سیدمحمدمهدی احمدی، حسام حبیب اله، وحید محمدرضا خانی، برات کریمی، جواد عطاران، مهدی میرزا محمدی و رضا یاریفرد به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره معرفی شده بودند.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر