کد خبر: ۴۲۰۲۰
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۱

نتانیاهو: اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) درخواست جامعه جهانی برای تشکیل کشور مستقل فلسطین را رد کرد.
نتانیاهو: اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم

مخاطب ۲۴- «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر در پیامی ادعا کرد که این رژیم اجازه تشکیل یک کشور فلسطینی را نخواهد داد.

نخست وزیر رژیم اشغالگر که بر اساس قوانین بین المللی باید متعهد به همکاری با جامعه بین المللی برای تشکیل یک کشور فلسطینی باشد، در این پیام مدعی شد: اجازه نمی‌دهیم فلسطینی‌ها یک کشور تروریستی ایجاد کنند که از طریق آن بتوانند به ما حمله کنند.

نتانیاهو که تشکیل کشور فلسطین را زمینه‌ساز از بین بردن رژیم نامشروع صهیونیستی می‌داند، در ادامه گزافه گویی‌های خود افزود: هیچ کس، نه مجمع عمومی سازمان ملل متحد و نه هیچ نهاد دیگری، نمی‌تواند ما را از حق خود برای دفاع بازدارد.

در شرایطی که رژیم اشغالگر بعد از عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر (۱۵ مهرماه) با کمبود نیروی کار مواجه شده است، نخست وزیر این رژیم بر تسهیل ورود کارگران خارجی به سرزمین‌های اشغالی تاکید کرد.

مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت قاطع در روز جمعه گذشته به عضویت فلسطین در سازمان ملل رای مثبت داد.

این قطعنامه به رهبری امارات متحده عربی با حمایت قاطع کشور‌های عضو با ۱۴۳ رای مثبت، ۹ رای منفی و ۲۵ رای ممتنع به تصویب رسید.

پس از تصویب این قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل، نمایندگان فلسطین ممکن است برای عضویت در کمیته‌های مختلف سازمان ملل انتخاب شوند.

رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند تا با به نتیجه رساندن پروژه عادی سازی روابط با کشور‌های عربی و اسلامی و در عین حال افزایش وابستگی تشکیلات خودگردان فلسطین به این رژیم، مانع تشکیل کشور مستقل فلسطینی شود.

گروه‌های مقاومت فلسطین همواره تاکید کرده اند که تشکیل کشور مستقل فلسطینی از نهر تا بحر، تنها راه حل مساله فلسطین است و تنها سلاح و مقاومت ضامن تحقق این آرمان است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
روایت خودکشی شوهرخواهر رهبری روایت خودکشی شوهرخواهر رهبری
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ۲۵سال پیش در خاطرات روز یکشنبه، ۱۲ تیر ۱۳۷۹؛ اعزام شیخ علی تهرانی، شوهرخواهر آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به زندان و در ادامه آن، خودکشی‌اش را روایت کرده است.
تحریم آمریکا علیه صادرات نفت ایران تحریم آمریکا علیه صادرات نفت ایران
وزارت خزانه داری آمریکا در ادامه سیاست‌های فشار حداکثری دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را در رابطه علیه اشخاص ایرانی و غیر ایرانی و نهاد‌های مرتبط با صادرات نفت و ناوگان صادرات آن اعمال کرده است
ابهام در سیاست‌های مهاجرتی ابهام در سیاست‌های مهاجرتی
اقدام ایران در زمینه اخراج اتباع دارای تبعات اخلاقی، سیاسی و اقتصادی قابل توجهی است. بسیاری از شهروندان افغانستانی که در ماه‌های گذشته مجبور به ترک خاک ایران شدند، متولد ایران بودند و در ایران تشکیل خانواده داده بودند.
صفحه خبر بالای تصاویر