کد خبر: ۴۱۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶

گوگل با هوش مصنوعی، موتور جستجوی خود را متحول می‌کند

گوگل در کنفرانس Google I/O اعلام کرد که انبوهی از قابلیت‌های هوش مصنوعی را به موتور جستجوی خود می‌آورد و دنیای جستجو را متحول کند.
گوگل با هوش مصنوعی، موتور جستجوی خود را متحول می‌کند

مخاطب۲۴- گوگل در کنفرانس توسعه‌دهندگان خود (Google I/O) از تغییرات بزرگ مبتنی بر هوش مصنوعی در موتور جستجوی محبوب خود رونمایی کرد. این تغییرات فراتر از یافتن وب‌سایت‌ها، به کاربران اجازه می‌دهد مستقیماً به سوالات خود پاسخ دهند، رویداد‌ها را برنامه‌ریزی کرده و ایده‌پردازی کنند.
تغییرات جدید و جذاب در موتور جستجوی گوگل

به گفته لیز رید، مدیر بخش جستجوی گوگل، هوش مصنوعی مولد امکانات جدیدی را به جستجو اضافه می‌کند. کاربران می‌توانند هر سوالی که دارند بپرسند یا هر کاری که می‌خواهند انجام دهند را به گوگل بسپارند؛ از تحقیق و برنامه‌ریزی تا ایده‌پردازی.

این تغییرات در پاسخ به رشد فناوری هوش مصنوعی مولد پس از عرضه چت‌جی‌پی‌تی OpenAI در اواخر سال ۲۰۲۲ است. ربات چت ChatGPT و دیگر سرویس‌های مشابه، با ارائه پاسخ مستقیم به سوالات به جای نمایش لیست لینک‌ها، به چالش گوگل آمده‌اند.
از این پس، گوگل در پاسخ به اکثر پرسش‌های جستجو در آمریکا، خلاصه‌ای از پاسخ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی را در بالای صفحه نتایج نمایش می‌دهد. این قابلیت که پیش از این به صورت آزمایشی در دسترس بود، حالا برای صد‌ها میلیون کاربر فعال شده و گوگل انتظار دارد تا پایان سال، در اختیار یک میلیارد نفر در سراسر جهان قرار گیرد.
تجزیه و تحلیل‌ها نشان می‌دهد که کاربران از این قابلیت به طور گسترده استفاده می‌کنند و به طور میانگین، کلیک‌های بیشتری روی لینک‌های موجود در خلاصه هوش مصنوعی نسبت به نتایج سنتی جستجو انجام می‌شود. با این حال، گوگل تاکید می‌کند که همچنان بر هدایت ترافیک باارزش به سمت ناشران و تولیدکنندگان محتوا تمرکز خواهد کرد.
گوگل با هوش مصنوعی خود به‌دنبال انقلابی در دنیای جستجو است!

گوگل با معرفی قابلیت‌های جدیدی که از هوش مصنوعی مولد خود به نام “Gemini” استفاده می‌کنند، به دنبال انقلابی در دنیای جستجو است. این ویژگی‌ها در ابتدا به صورت آزمایشی برای کاربران ثبت‌نام شده در Search Labs ارائه می‌شود.

نمایشگر‌های مبتنی بر هوش مصنوعی: با جستجو برای موضوعات مختلفی مانند غذا، دستور پخت، فیلم، موسیقی، کتاب، هتل و خرید، صفحه جستجوی جدیدی با سازماندهی مبتنی بر هوش مصنوعی به شما نمایش داده می‌شود. این صفحه به شما کمک می‌کند تا به راحتی ایده‌های جدید را پیدا کنید و نتایج را به طور موثرتری کاوش کنید.
دسترسی به قابلیت‌های پیشرفته هوش مصنوعی: با ثبت‌نام در آزمایشگاه جستجو، می‌توانید از قابلیت‌های پیشرفته هوش مصنوعی مانند نمایشگر هوش مصنوعی برای ساده‌سازی زبان یا تجزیه و تحلیل یک موضوع پیچیده به طور کامل استفاده کنید.
جستجوی جامع با یک پرس و جو: دیگر نیازی به جستجوی چندگانه نیست! با پرسیدن سوالات پیچیده در یک پرس و جو، می‌توانید به تمام اطلاعات مورد نیاز خود در یک صفحه دسترسی داشته باشید. به عنوان مثال، می‌توانید از گوگل بخواهید بهترین استودیو‌های یوگا در بوستون را به همراه جزئیات مربوط به تخفیف‌ها و زمان پیاده‌روی از محل مورد نظر به شما نشان دهد.
برنامه‌ریزی غذا و سفر با هوش مصنوعی: آزمایشگاه جستجو به شما امکان می‌دهد تا با پرسیدن سوالاتی مانند «ایجاد یک برنامه غذایی سه روزه برای گروهی که به‌راحتی آماده شود» به یک برنامه‌ریز غذا و سفر تبدیل شوید.
جستجو با ویدیو: در نهایت، گوگل به شما امکان می‌دهد تا به جای متن یا تصاویر، از ویدیو به عنوان یک پرس و جو استفاده کنید. این قابلیت برای زمانی که به دنبال حل مشکلی هستید که به سختی می‌توانید آن را به صورت کلامی بیان کنید، بسیار مفید است.

تمام این قابلیت‌های جدید با استفاده از مدل Gemini که برای جستجو سفارشی شده است، پشتیبانی می‌شوند. این مدل، توانایی استدلال چندمرحله‌ای پیشرفته و قابلیت‌های چندرسانه‌ای Gemini را با سیستم‌های جستجوی سنتی گوگل ترکیب می‌کند. با هوش مصنوعی Gemini، جستجوی گوگل به ابزاری قدرتمندتر و کارآمدتر برای یافتن اطلاعات و انجام کار‌ها تبدیل خواهد شد.

برچسب ها: هوش مصنوعی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر