کد خبر: ۴۱۹۴۶
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۵

دستگیری دست‌فروش کلاهبردار در مترو تهران

رییس پلیس مترو تهران و حومه از دستگیری دست‌فروشی که ۱۲۰ میلیون تومان از کارت بانکی مسافران اضافه برداشت کرده بود، خبر داد.
دستگیری دست‌فروش کلاهبردار در مترو تهران

مخاطب ۲۴- سرهنگ عباس کرمی راد روز سه‌شنبه گفت: در پی شکایت ۲ نفر از شهروندان در خصوص کلاهبرداری با برداشت مبلغ اضافه از کارت عابربانک توسط دست‌فروشان داخل مترو، عوامل انتظامی دست به‌کار شدند.

وی با اشاره به اینکه بعد از تشکیل پرونده و اخذ دستور قضایی، دستگاه کارت‌خوان و شماره‌حساب بانکی دست‌فروش مسدود شد، افزود: پس از دستگیری متهم، با بررسی کارت‌خوان و پرینت عملکرد فروشنده متهم که اقدام به فروش هندزفری می‌کرد، مشخص شد از اول فروردین ماه تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از کارت‌های بانکی حدودا ۳۷ مشتری مترو که بیشتر افراد سالخورده و ناتوان و اتباع خارجی بودند، مبلغ اضافه برداشت شده است.

به گفته سرهنگ کرمی راد، متهم به کلاهبرداری، در هر فقره مبلغ ۸۰۰ تا یک میلیون تومان از یک کارت عابربانک برداشت کرده که حدوداً مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان شده است.

رییس پلیس مترو تهران اضافه کرد: متهم سابقه‌دار بود و پس از تکمیل پرونده جهت شناسایی سایر شاکیان به دادسرای ناحیه ۱۲ ارجاع داده شد.

وی با توصیه به شهروندان گفت: بهتر است مسافران تا حد امکان از دست‌فروشان مترو خرید نکنند و اگر خرید کردند در هنگام استفاده از کارت عابربانک، رمز خود را در اختیار فروشنده قرار ندهند و الزاما رسید تراکنش را از فروشنده دریافت کرده و نزد خود نگهداری کنند.

برچسب ها: مترو
اخبار داغ
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر